Dodaj do ulubionych

Szykuj się na bal

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 11:16
Ja nie robię zupelnie nic, a jeste piękna. A po balsamach miałam krosty na
ramieniu. Dziewczyny nie dajcie się zwariować! Taką kasę jak na peelengi
mozna wydac na dobre perfumy czy lepszą sukienkę.
Obserwuj wątek
    • Gość: jovanka Re: Szykuj się na bal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 11:22
      Ach jak pięknie, tylko, że sylwester wypada w piątek i trzeba iść, niestety do
      pracy. Ale to nic, wstanę o trzeciej nad ranem, wetrę ożywczy krem w skórę,
      pojędrnię biust, w dzień będę pachnieć octem na włosach i postaram się nie
      zasnąć przed 20:00, bo w końcu sylwester.
    • Gość: wyruch..y bez mydl Ty sie szykuj IP: 192.85.16.* 10.12.04, 12:11
      Bo za moje pieniadze bedzie bawil sie prezes airpolonia.
      • Gość: leni Re: Ty sie szykuj IP: *.marquard.pl 10.12.04, 14:17
        jejku!!! ile to kobiety musza sie przygotowywac by byc piekne choc te jedna
        noc!!! a nie ma dla mezczyzn takich porad???
        uwazam to za lekka przesade, mozna sie przygotowac w godzinke i tez lsnic !
        poza tym przeciez Polki sa najladniejsze na Swiecie, po co im tyle staran!
    • Gość: mistrzu Re: Szykuj się na bal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.04, 15:07
      Czy jesteś piekna to musi ocenić koneser czyli ja
      • Gość: motylem bylem... Re: Szykuj się na bal IP: *.arcor-ip.net 10.12.04, 15:10
        a gdzie na ten bal, gdzie te imprezki? Moze bym sie i wybrala.
    • Gość: vikka Re: Szykuj się na bal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 15:10
      ja np nie wyobrazam sobie zycia bez pilingu(2x w tyg) i słonca(w zimie solarium
      oczywiscie-mniej wiecej raz w tyg)
      • Gość: kasia Re: Szykuj się na bal IP: *.kbcfp.net 10.12.04, 15:43
        Zycia, slonko, to ja sobie nie wyobrazam bez ksiazek. Peeling jest po prostu
        mily.
        • Gość: Miś A dlaczego mialbym iść na bal? IP: *.client.comcast.net 11.12.04, 02:21
          Jedyny bal, na jakim bylem w zyciu to byl bal maturalny. Na Sylwestra zdarzalo
          nam sie pojsc do znajomych lub zaprosic kilka znajomych par do nas. Rok temu
          czesc Sylwestra spedzilem na forum GW dyskutujac czy sie martwic czy nie jesli
          nie poszlo sie na bal (oczywiscie nie martwic sie).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka