Dodaj do ulubionych

***MAŁO WŁOSKÓW***

IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 09:52
Kochane dziewczyny, proszę potraktujcie moje pytanie powaznie, odpowiedzcie mi
coś , bo już nie mogę!!!!Popadnę w jakąś depresję niedługo!!!Może ktoś uzna ,
że mam głupi problem ale dla mnie to tragedia!!!!!!Jedna dziewczyna
odpowiedziała mi , zeby zrobić trwałą ale nie mam co do tego
przekonania..........moje włosy są za delikatne na tak radykalny zabieg....
Obserwuj wątek
    • anexxa Re: ***MA?O W?OSKÓW*** 15.05.02, 10:03
      Gos´c´ portalu: AGNIESZK napisa?(a):

> Jedna dziewczyna
      > odpowiedzia?a mi , zeby zrobic´ trwa?a˛ ale nie mam co do tego
      > przekonania..........moje w?osy sa˛ za delikatne na tak radykalny zabieg....

nienienienie. zadnej trwalej, pisalas ze masz slabiutkie wlosy, kolor cos ok.
      blondu, tak?

a co z metoda chmielewskiej, czyli rycyna na glowe?

xx.

• Gość: agnieszk Re: ***MA?O W?OSKÓW***do anexxy.... IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 10:26
        dzięki ze mi odpowiedziałaś...ale naprawdę nie wiem co to jest metoda
        Chmielewskiej i o co chodzi z tą rycyną?Jeśli znajdziesz chwilkę to proszę ,
        odpowiedz mi...dziękuję z góry i pozdrawiam serdecznie.
        • anexxa Re: ***MA?O W?OSKÓW***do anexxy.... 15.05.02, 10:41
          Gos´c´ portalu: agnieszk napisa?(a):

> dzie˛ki ze mi odpowiedzia?as´...ale naprawde˛ nie wiem co to jest metoda
          > Chmielewskiej i o co chodzi z ta˛ rycyna˛?Jes´li znajdziesz chwilke˛ to
          prosze˛ ,
          > odpowiedz mi...dzie˛kuje˛ z góry i pozdrawiam serdecznie.

luz maria. jakbys czytala ksiazki chmielewskiej to bys wiedziala:))) skadinad
          polecam, doskonale na urlopy i przeziebienia:)

no wiec potrzebujesz
          1. rycyny - do kupienia w aptece, jak mniemam
          2. grzebienia
          3. starego recznika (zeby nie bylo zal, jak sie zabrudzi rycyna)

zaplanuj sobie ten zabieg na chwile, kiedy masz troche wiecej czasu. wlej
          rycyne do miseczki i zrob sobie przedzialek na glowie. posmaruj rycyna
          miejsce odsloniete, czyli przedzialek i wlosy wokol niego (nie po calej
          dlugosci, tylko przy skorze. zrob sobie przedzialek pol cm dalej i powtorz
          nanoszenie rycyny;) jak sobie w ten sposob opracujesz cala glowe, owin ja
          recznikiem i odczekaj tak ze dwie godziny. potem umyj glowe goraca woda,
          zeby splukac rycyne. regularne stosowanie daje ponoc olsniewajace efekty.
          aha, blondynkom ciemnieja od tego wlosy, ale chyba lepiej miec
          ciemniejsze i silniejsze, niz jasne i slabe, nie?

daj znac, jak zaczniesz stosowac;)

xx.
          • Gość: AGNIESZK Re: ***MA?O W?OSKÓW***do anexxy.... IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 11:02
            dzięki za odpowiedź,czytałam może za dwie książki Chmielewskiej, ale nic w nich
            nie było na ten temat;))) zastosuję to na pewno , tym bardziej ze pracuje teraz
            w domu i mam trochę więcej czasu...może bedą efekty.Wkażdym razie, dzięki że
            odpowiedziałaś.Pozdrawiam Cię.Agnieszka.
            • anexxa Re: ***MA?O W?OSKÓW***do anexxy.... 15.05.02, 11:33
              Gos´c´ portalu: AGNIESZK napisa?(a):

> w domu i mam troche˛ wie˛cej czasu...moz˙e beda˛ efekty.Wkaz˙dym razie,
              dzie˛ki z˙e
              > odpowiedzia?as´.

drobiazg. akurat mi sie przypomnialo;) pozdrawiam cie tez.

xx.
    • Gość: just. Re: ***MAŁO WŁOSKÓW*** IP: 212.160.236.* 15.05.02, 11:40
      Tak, anexxa ma reację z tą rycyną. I jest jeszcze kuracja czarną rzepą (do
      kupienia w aptece i dodatkowo fajny jest szampon Joanny "Czarna rzepa" i ew.
      odżywka z tej serii).
      • Gość: agnieszk Re: ***MAŁO WŁOSKÓW***do Just... IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 11:49
        masz na myśli tą kurację w szklanych ampułkach ?
        • Gość: just. Re: ***MAŁO WŁOSKÓW***do Just... IP: 212.160.236.* 15.05.02, 12:03
          Wiesz, co? Ta w szklanych ampułkach też jest niezła (są różne rodzaje,
          zwłaszcza jedna jest fajna - polska i kosztuje ok. 20 zł, sprawdzę w domu nazwę
          i jutro Ci napiszę), ale mi chodziło o taki płyn-wyciąg z czarnej rzepy w
          buteleczkach do wcierania we włosy. Jakiś czas temu jeszcze widziałam w
          aptekach (i sama używałam). A moja koleżanka kupowała na bazarze czarną rzepę,
          tarkowała ją na tarce i ten sok wcierała we włosy.
          Po takim zabiegu zawija się włosy ręcznikiem (starym) na 1 godz. i potem myje
          się to paskudztwo. Śmierdzi jak cholera, ale stosowane regularnie - pomaga.
          • Gość: AGNIESZK Re: ***MAŁO WŁOSKÓW***do Just... IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 12:44
            apowiedz mi jeszcze, czy takie zabiegi mogę stosować jeśli włosy mają pasemka?
            Nie ma dużo tych rozjaśnionych włosów, mam połowę naturalnych i polowę
            farbowanych...pozdrawiam Cię b serdecznie.
            • Gość: just. Re: ***MAŁO WŁOSKÓW***do Just... IP: 212.160.236.* 15.05.02, 14:17
              Na 99% możesz. Ja stosowałam to na farbowane włosy i było ok., ale możesz
              zapytać przy okazji zakupu w aptece. Powodzenia.
              • Gość: Basia Re: ***MAŁO WŁOSKÓW***do Just... IP: *.atlantic.net 15.05.02, 17:42
                Agnieszko ja również polecam ci wcieranie lotionów z wyciągiem z czarnej
                rzodkwi, naprawdę wzmacniają włosy, polecam ci Seboradin zarówno lotion w
                butelce jak i ampułki, szczerze mówić te dwa produkty różnią się ceną, ale
                skłądem nie tak bardzo więc bardziej opłaca się kupić lotion w butelce 200ml.
                Polecam ci też ampułki i odżywki firmy Farmona z serii Radical.
                • Gość: AGNIESZK Re: ***MAŁO WŁOSKÓW***do Basi IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 17:48
                  basiu, czy wiesz cos wie cej na temat tych ampułek RADICAL?Bo juz cos o nich
                  słyszałam, ponoć są dobre.Ale czy takie "wcierki" do włosów naprawde coś dają?
                  jestem z natury niedowiarkiem , ale będę próbowała...
                  • Gość: just. Re: ***MAŁO WŁOSKÓW***do Basi IP: 212.160.236.* 16.05.02, 09:25
                    Agnieszko, jest jeszcze coś takiego jak Seboravit w ampułkach. Kosztuje ok. 21
                    zł w aptece.
                  • basia_kwiat Re: ***MAŁO WŁOSKÓW***do Basi 16.05.02, 17:25
                    Polecam ci stronę firmy Farmona www.farmona.com.pl tam znajdziesz zdjęcie i
                    więcej informacji na temat serii Radical, polecam ci dwie rzeczy:
                    -Odżywka wzmacniająco - regenerująca Radical do włosów zniszczonych i
                    wypadających
                    -Kompleks odżywczy w ampułkach Radical
                    stymulujący wzrost włosów

Ja w takie "wcierki" wierzę i sama stosuję widząc tego dobre efekty, a
                    najbardziej ufam wyciągowi z czarnej rzodkwi, najczęściej stosuję lotion
                    Seboradin firmy Inter-fragrances informacje na jego temat znajdziesz na
                    stronie www.i-f.com.pl może dla niektórych zapach płynów na bazie czarnej
                    rzodkwi jest odrzucający, ale mi nawet tak bardzo nie przeszkadza, zawsze
                    wcieram płyn wieczorem, a rano zapach nie jest już tak wyczuwalny, zresztą
                    wolę taki zapach niż np dym papierowowy, który mnie bardziej odrzuca:)) Kiedy
                    moje włosy są bardziej osłabione i wypadają to wcieram taki płyn codziennie a
                    potem tak od czasu do czasu.
                    Pozdrawiam:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka