Dodaj do ulubionych

Piekna kobieca twarz....

IP: *.in-addr.btopenworld.com 24.12.04, 12:43
W odniesieniu do watku "Brzydka kobieca twarz.." proponuje wytypowac
najpekniejsze kobiece twarze - te ktore podobaja sie wam/waszym mezczyznom.

Moje typowanie:
Angelina Jolie
Monica Belucci
Joanna Brodzik

Typowanie mojego mezczyzny:
Angelina Jolie
Monica Belucci
Sharon Stone (mloda :))
Agnieszka Wlodarczyk

Obserwuj wątek
    • balbinia Re: Piekna kobieca twarz.... 24.12.04, 13:29
      Podobaja mi sie:
      Tyra Banks
      Kate Moss
      Estella Waren
      Alizee
      Vanessa May
      ..i mase innych twarzy, w tym wiekszosc no-names.

Mojemu kochanemu podoba sie moja twarz i pewnie jeszcze pare innych, ale o to
      nie pytam bo mnie to nie interesuje :))
    • Gość: aga Re: Piekna kobieca twarz.... IP: *.chello.pl 24.12.04, 13:53
      no widzisz to są w większości twarze wymienione w wątku o brzydkich twarzach,
      choć mnie osobiście się podobają. Moim nr jeden jest Lara Flynn Boyle w etapie
      przed-anorektycznym
      • Gość: aga Re: Piekna kobieca twarz.... IP: *.chello.pl 25.12.04, 12:31
        zapomniałam jeszcze o Przybylskiej i Beacie Chmielowskiej Olech, no i Katie
        Holmes!
    • Gość: blacky Re: Piekna kobieca twarz.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.04, 14:16
      Audrey Tatou
      Nicole Kidman
      Angelina Jolie
      Catherine Zeta - Jones
      Monica Belluci
      Victoria Beckham (ale chyba raczej sprzed kilku lat)
      Ta czarna z krótkimi włosami co śpiewała w Tatu
      Katie Holmes
      Norah Jones
      Isabelle Adjani
      • Gość: ona19 Re: Piekna kobieca twarz.... IP: *.broker.com.pl / *.broker.com.pl 24.12.04, 20:18
        Winona Ryder, Natalie Imbruglia, Kate Moss, Madonna;) hehe kazdy ma inny gust
        • gosia25 Re: Piekna kobieca twarz.... 24.12.04, 21:39
          Według mnie: Katie Holmes, Ania Przybylska, Salma Hayek, Anna Mucha (ostatnio jakaś ładniejsza taka),Christina Milian ( twarz idealna)
          www.angelfire.com/music4/chrismili/home.html
          według męża: Beyonce, Kate Moss ( choć figury zupełnie inne) , Salma Hayek, bliźniaczki Olsen, Przybylska, Ciara ( nie licząc biustu-wg mojego męża za mały;)
    • mokra_jane Re: Piekna kobieca twarz.... 25.12.04, 12:43
      Jak dla mnie to śliczna jest Kate Moss, i dziewczyna z reklamy garnier czysta
      skóra - no poprostu jest wspaniała.
    • Gość: basiaplewik Re: Piekna kobieca twarz.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.04, 16:56
      zetadżons(nigdy nie wiem jak to się pisze)
      monika belucci
      • Gość: Niki Re: Piekna kobieca twarz.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.04, 19:22
        nie chce byc zlosliwa ale wiele wymienionych przez was kobiet ma ladne twarze
        thanks to plastic surgery ;] m.in zeta jones, bellucci (!) wystarczy wpisac w
        googlach good plastic surgery i sie ma ;] ale fakt wazne czy niewazne ze
        przerabiane ale ladne sa. Czemu nikt nie wymieni liv tyler? mi sie bardziej
        podoba niz jolie :)
        • Gość: blacky Re: Piekna kobieca twarz.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.04, 22:28
          O nie, mi się Tyler zdecydowanie nie podoba (chociaż wiele osób twierdzi, że
          jest piękna), ma taką końską twarz.
          • Gość: nadinette Re: Piekna kobieca twarz.... IP: *.n4u.krakow.pl 27.12.04, 11:37
            Najpiekniejsza to Romy Scheider ----!
            • charade Re: Piekna kobieca twarz.... 27.12.04, 13:23

Bardzo podobną twarz do Romy Shneider ma właśnie Natalia Vodianova, ale jednak
              to nie to... czegoś tu brakuje - klasy ? osobowości ?

Mnie z twarzy podobają się:

Winona Ryder (twarz elfa)
              Denise Richards (bardzo poprawiona chirurgicznie, ale jednak śliczna - te
              oczy !)
              Scarlett Johansson
              Amanda Peet (piękne oczy ! tylko powinna się czesać bez grzywki, nie rozumiem
              mody na grzywki, nawet najładniejsza dziewczyna traci na urodzie mając grzywkę :
              ((((
              młodziutka Cybil Sherperd (w "Ostatnim seansie filmowym", jestem do niej
              podobna, a w końcu lubimy podobnych do siebie ;)).

W ogóle natomiast nie mogę zrozumieć zachwytów nad Keirą Knightely, Kirsten
              Dunst, Lindsey Lohan, Hilary Duff.

Mojemu facetowi podobają się: Anna Mucha (mnie nie, wygląda jak facet), Alicja
              Bachleda-Curuś (fuj, szczęka Gołoty), Anna Przybylska (też mi się podoba, taka
              laleczka), Natascha Henstridge w "Gatunku", Magda Mołek (nieeeeeeeee).
              • Gość: Lenka Re: Piekna kobieca twarz.... IP: *.chello.pl 27.12.04, 14:04
                Monica Belluci,Jessica Alba,Caterina Zeta,Ashley Judd,Shania Twain,Toni Braxton,
                Sharlize Theron,Natalie Portman.
                • Gość: vrf Re: Piekna kobieca twarz.... IP: *.net / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 14:18
                  ** Natalia Vodianova - najladniejsza obecnie modelka
                  ** mloda K. Figura
                  ** mloda Nastassja Kinski
                  ** Karen Mulder
                  ** mloda Kim Basinger
                  ** mloda Brigitte Bardot
                  ** Milla Jovovich ( w ,,Blekintnej Lagunie")
                  Duzo z nich juz sie postarzalo, kiedys byly ladniejsze te dziewczyny. Ogolnie
                  dla mnie ladna twarz to delikatne rysy, szeroko rozstawione oczy i pelne usta.
                  Najlepiej blondynka! :)
                  Na pewno nie podobaja mi sie powszechnie uznane za ladne: Scarlett Johanson
                  (ten jajowaty kszalt twarzy i wypukle jak u ryby usta), Jennifer Aniston (jedno
                  wielkie BRRRR!), Monica Belucci (czarna, wielka i zbyt owalna twarz),
                  Ch.Aguilera (no comments), Gwyneth Paltrow (gdyby tak mogla pokazac sie swiatu
                  bez tej tony ukrywajacego mankamenty makijazu!)
                  • charade Re: Piekna kobieca twarz.... 27.12.04, 14:51
                    O właśnie, zapomniałam, że strasznie mi się podoba Milla Jovovich ! Pewnie też
                    przez piękne oczy, co tu dużo mówić, to najważniejszy element twarzy (wg mnie).

Monica Belucci też mi nie podchodzi, Ch. Aquilera jest odrażająca w swoich
                    ostatnich wcieleniach, a J. Aniston jest oczywiście nieładna mimo swojego
                    niewątpliwego wdzięku.
    • Gość: zbyszek-kieliszek Gwen stefani IP: *.chello.pl 27.12.04, 19:17
      twarz, ciało, styl, osobowość... ta kobieta jest booooska
      • Gość: Magdalena Re: Gwen stefani IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 27.12.04, 19:50
        co wam sie podoba w Zecie Jones? tzn ladna ale co tak wam sie podoba?
        GDZIE JEST NAPISANE ALBO UDOKIMENTOWANE ZE BELUCCI MIALA OPERACJE!!!!!!!!??????
        nie wierze w to , jest boska!!!!!!!!!
        Przybylska tez, Denis Richards tez ale nikt nie napisal on JENNY
        LOPEZ!!!!!!!!!!!pzreciez ona ma piekna twarz!!!!!!!
    • Gość: ilona sophie marceau IP: *.net 27.12.04, 19:49
      j.w.
    • Gość: Yubiri Re: Aishwarya Rai IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 27.12.04, 20:44
      jw
      • Gość: niki Re: Aishwarya Rai IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 20:50
        o jejku a jenny lopez to dopiero ma twarz na zyczenie (od chirurga), przeciez
        napisalam google w wyszukiwarke wpisac good plastic surgery (tam bedzie m in
        bellucci) a w awful plastic surgery znajdziecie rozne wcielenia lopez,
        metamorfozy jakich malo ale ja ja lubie.
        • Gość: fv Lopez eee! IP: *.net / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 20:54
          a ja jej nie lubie!! W ogole.
          Podoba mi sie Adriana Lima - strasznie seksowna figura, no i te oczy i usta.
          Faceci ktorzy ja ogladaja na necie szaleja.
          • Gość: ziereal Adriana..lima.. IP: *.238.92.115.adsl.inetia.pl 27.12.04, 21:19
            tez mi sie podoba,ale..no wlasnie:), nawet ONA(nawet tak piekna babka) miala
            powiekszane usta(kolagen chyba,czy silikon). Pokazywali jej zdjecia na
            www.awfulplasticsurgery.com przed i po. Smieszne,bo przed wcale nie miala
            malych ust,głupota
            PIekna jest Almudena Fernandez,sprawdzcie w googlu,rewelacyjna twarz.
            Josie Maran :)
            • kasiapil do ziereal... 27.12.04, 21:59
              stronce www.awfulplasticsurgery.com tak do końca nie wierzę. Wypisują
              tam o rzekomych operacjach nosa jlo jak ona caly czas ma taki sam nos!
              Najpiekniejsze... i mają w sobie to "coś"...
              - Josie Maran
              - Kate Moss
              - Paris Hilton po metamorfozie

---
              zobacz groszki i balony www.lalique.blox.pl dody mensody
              • Gość: ziereal do kasiapil IP: *.238.92.115.adsl.inetia.pl 28.12.04, 00:14
                nie ma takiego samego,kiedys miala taki bardziej rozlozysty.
                A parist hilton dla mnie to szczyt tandeciarstwa,taka plastik-barbie,wszystko
                sztuczne.
                josie maran-tak!!:)
    • Gość: dusia Re: Piekna kobieca twarz.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 22:24
      A czy nikomu nie podoba się SAMANTA MAMBA?? moim zdaniem jest śliczna:)
    • nadja Re: Piekna kobieca twarz.... 27.12.04, 22:29

Beyonce Knowles :-)))

n.
      • Gość: u67 Re: Piekna kobieca twarz.... IP: *.net / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 01:52
        KASIA SMUTNIAK!!!!
        Belucci do piet jej nie dorasta!!
        Polka gora!
        Wloszki kanalami!
        :D :D :D
        • Gość: Niki Re: Piekna kobieca twarz.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 11:06
          a co sadzicie o dziewczynie ktora wygrala wyprawe robinson? moim zdaniem w
          programie w wielu momentach wygladala brzydko, jakies takie tez duze zeby miala
          a podczas glosowania ktora ma wygrac wrecz slicznie sie ,,zrobila" :)
    • Gość: MISIA Sandra Cretu z lat 86-93 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 19:12
      :)Maria Magdalena i Everlasting love-chyba znacie te utwory
      • Gość: kokos Penelope Cruz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 22:04
        Chuda, ale mimo wszystko ładna.
    • Gość: marija Re: Piekna kobieca twarz.... IP: *.chello.pl 02.01.05, 23:30
      Penelope Cruz
      Laticiea Casta
      J.Lo
      C. Zeta-Jones
      Beyonce
      Vivien Leight ( jako Scarlett )
    • Gość: mk DODA IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.01.05, 13:27
    • Gość: bartek Ania Mamczur IP: *.veranet.pl 03.01.05, 16:42
      Jezu, a czy widzieliście Anię Mamczur? Jej niezwykła uroda po prostu zwala z
      nóg!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka