Dodaj do ulubionych

Królowa śniegu

25.12.04, 15:20
Zachwycona byłam pokazami makijażu sylwestrowego w srebrze i złocie,ale to?
Co to w ogóle ma być? Fotomodelki na zdjęciach kojarzą mi się z rosyjskimi
zabawkami "babka w babce"! Chcę być makijażystką, a te makijaże to dla mnie
obelga. Czuję się, jakby ktoś dał mi w twarz!
Obserwuj wątek
    • Gość: lolia Re: Królowa śniegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.04, 20:35
      Super!!! jestem zachwycona, właśnie zastanawiałam się jak umalowac się na techo party i oto rozwiązanie!!!
    • Gość: piguła Re: Królowa śniegu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.12.04, 22:50
      Paranoja! Jaka królowa śniegu? Królowa clownów!
      • Gość: Anka Re: Królowa śniegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.04, 09:49
        ZGADZAM SIĘ
        MÓJ POMYSŁ: TO 3 DNI POD LODEM..........
    • Gość: Asiunia Re: Królowa śniegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 14:18
      \ja tak własnie bede wyglądać na sylwestra,,,Fajnie bedzie na sylwka,,,,:>:D
      • Gość: maiaa Re: Królowa śniegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 04:20
        ale porażka - nie rozumiem tego co lansuje ta gazeta, to normalnie zaprzeczenie
        dobrego smaku a oni lansują się na lansowanie wzorów. Zimą to ja lubię właśnie
        ocieplić twarz makijarzem, zeby wyglądała zdrowiej, a nie jeszcze bardziej
        trupio balado, sino i zimno
        • Gość: haemo Re: Królowa śniegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 16:05
          A mnie się podoba, zwłaszcza miała baza na rzęsach. Jak ktos lubi wyglądac jak
          lalka to niech zimą rozświetla twarz kolorami jesieni, wiosny; ja lubie
          wyglądać nieco chłodniej, więc mi taki makijaż odpowiada. Wszystko zależy od
          gustu.
        • Gość: Marta Re: Królowa śniegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 10:07
          Mnie się podoba, może trochę zwariowany, ale ok. Zresztą o gustach się nie
          dyskutuje :-). Pozdrawiam gorąco.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka