Gość: motylly IP: *.siec / *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.04, 15:38 hej ! mam pytanie, czy jeśli od poniedziałku zacznę używać simply white to do sylwestra wybielą mi się ząbki ? tzn czy po tygodniu widać jakieś zmiany? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pewnie że tak Re: simply white IP: *.siec / *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.04, 15:50 u mnie było widać różnice po 4 dniach, jeszcze jak będziesz używać częściej to efekty będą szybsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mangax Re: simply white IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.04, 20:59 na pewno będzie widać różnicę, u mnie juz po 2-3 dniach <stosowania rano i wieczorem> było widać różnicę ;) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Venise Re: simply white IP: *.chello.pl 25.12.04, 21:52 Cos Ty w sylwestrowa noc i tak nikt nie zauwazy roznicy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: simply white IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.04, 22:37 jak nie wypadna to bedzie widac.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: simply white Re: simply white IP: *.siec / *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.04, 23:55 Na 100% ! ja rok temu 5 dni przez zastosowałam, później spotkało się ludzi, których dawno się nie widziało, i pierwsze co .... ooo jakie masz białe ząbki ;P zazdrośnicy :// :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosiiaczek Re: simply white IP: *.siec / *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.04, 18:02 gdzie można kupić ten żel? Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: simply white 03.01.05, 11:01 w drogerii, np. w Rossmannie, pewnie w aptece również. słyszałam pogląd, że wybielone zęby szybciej łapią przebarwienia, nie wiem, czy to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś