Dodaj do ulubionych

Co zawsze zabierasz do swojej kosmetyczki?

IP: *.net / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 15:21
Co wkladasz do swojej kosmetyczki opuszczajac mieszkanie na dluzej niz jeden
dzien? Ja wlasnie jestem poza domem, a w kosmetyczce zabralam ze soba:
* tlusty krem Iwostin
* 2 blyszczyki AA Fruit Kiss
* tusz do rzes Ingrid Cosmetics (z Francji)
* mala buteleczke z przelanym do niej mleczkiem Ziaji
* woda w sparyu Iwostin
* zatyczki do uszu (wymog numer 1 jesli spie poza domem)
* 2 podkaldy: jasny i ciemny LRP
* szminka Miss Sporty SheerShine nr 120
* konturowka do ust Marie Claire
* waciki do twarzy
* i pioro do pisania!
Ciekawa jestem jak pekate sa wasze kosmetyczki!
Obserwuj wątek
    • Gość: asiek_asiekowaty Re: Co zawsze zabierasz do swojej kosmetyczki? IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 27.12.04, 15:31
      A ja właśnie 3 dni świąt spędziłam poza domem. Wzięłam: szczoteczkę i pastę do
      zębów, szczotkę do włosów, płyn do higieny intymnej, balsam do ciała, krem do
      twarzy, korektor, pędzelek do korektora, puder, pędzel do pudru, błyszczyk,
      olejek do paznokci (nie używałam i tak), pasta Lassara. Tyle chyba. :) Wszystko
      zalezy od tego, na ile i gdzie jadę, to było u babci, więc nie potrzebowałam
      maszynki do golenia i jakiś kosmetykw kolorowych na wyjście, jakbym jechała do
      chłopaka.
      • Gość: asiek_asiekowaty i dezodorant IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 27.12.04, 15:33
        • Gość: vd Re: i dezodorant IP: *.net / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 16:27
          aha i jeszcze mini perfumki E.Arden ,,Sunflowers"
          • Gość: asiek_asiekowaty Re: i dezodorant IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 27.12.04, 16:33
            Tezwzięłam mini perfumki, ale to jest akurat coś, bez czego sie obywam i
            przeważnie nigdy nie biore na wyjazdy (tzn. duzych peffum, jak mini, to można
            wziąć).
    • Gość: strojnisia:) Re: Co zawsze zabierasz do swojej kosmetyczki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 18:55
      kosmetyczka,a raczej dwie kosmetyczki, zajmuja polowe mej podroznej torby:) mieszcza sie w nich:podklad,puder w kulkach,krem do twarzy,krem do rak,blyszczyk,pachnidlo:),zel pod prysznic,penseta,korektor,antyperspirant,tusz do rzes,pilniczek,elektryczna maszynka do golenia...z tych glownych rzeczy- to na tyle :)
    • kiciula1 Re: Co zawsze zabierasz do swojej kosmetyczki? 27.12.04, 19:51
      Mleczko z tonkiem Orilfame, krem na dzień i na noc, szczoteczke i pastę do
      zebów, błyszczyk, tusz do rzęs, puder
    • kragmel znów wyjdzie, że jestem abnegatem 27.12.04, 19:54
      kosmetycznym.
      zawsze zabieram: szczotkę i pastę, szampon, mydło i krem do twarzy, patyczki do
      czyszczenia uszu.
      inne rzeczy to fakultet zależny od kontekstu ;)
      • Gość: nius Re: znów wyjdzie, że jestem abnegatem IP: *.net / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 23:47
        tusz do rzes, mleczko 3w1 Neutrogeny, szczoteczke, paste do zebow, grzebien, 3
        podklady, maseczka do twarzy i 2 szminki. w zimie takze krem nivea.I tyle.A wy?
        • miumiu75 Duzo 28.12.04, 00:28
          Podklad, fluid matujacy pod podklad, puder prasowany, rozne cienie, baza pod
          cienie, kredka do brwi, tusz, roz, kontorowki, pomadki,pedzle do makijazu,
          temperowka, waciki, plyn do demakijazu, krem do mycia twarzy z reczniczkiem,
          tonik, krem na dzien, krem na noc, balsam do ciala, mydlo, pasta do zebow, plyn
          do plukania ust, szczoteczka, nic dentystyczna, przybory do paznokci, lakiery
          itd.,krem do rak, blyszczyk do ust, krem do ust, czusteczki nawilzane,
          chusteczki do higieny intymnej, szampon i balsam do wlosow, spray na objetosc,
          szczotke i grzebien, perfume,dezodorant, rowniez do stop, krem i tarke do stop,
          peeling, patyczki do uszu.
          Wszystkich rzeczy nie pamietam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka