Dodaj do ulubionych

PUDRY DO CIAŁA - znacie? używałyście? polecacie?

30.12.04, 11:41
Jak dotąd puder do ciała nie stanął na mojej drodze, ale delikatnie się do
niego przymierzam.

Czy któraś z was używa tego specyfiku? Czym się różni puder do ciała od pudru
do twarzy?

Jeśli używajcie, napiszcie, jakich marek? A może słyszałyście coś o tych
reklamowanych Ubran Decay?

pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • justa_79 Re: PUDRY DO CIAŁA - znacie? używałyście? polecac 03.01.05, 16:06
      ja miałam tylko jakieś średniopółkowe, żeby zobaczyć, jak to działa ;) no i
      działa tak jakby matująco ;) puder do twarzy przypomina tylko tym, że np.
      zawiera talk albo inną substancję matującą. skóra jest po tym taka aksamitna w
      dotyku, nietłusta, gładka. konsystencja może być różna, sypki albo płynny.
      • voluptas Justa, z nieba mi spadasz ;) 03.01.05, 16:43
        a jak jest, napisz proszę, z dopieraniem bluzek (zwłaszcza w okolicy dekoltu) po
        użyciu takiego pudru? Bo jak się czasem umaźgam podkładem, to potem bardzo
        płaczę dopierając te miejsca, w które się wżarł. Dla ułatwienia dodam, że używam
        podkładnu typu no-transfer ;)
        pozdr.
        • justa_79 Re: Justa, z nieba mi spadasz ;) 03.01.05, 16:57
          te moje były bezbarwne, śladów żadnych nie robiły na ubraniach. tylko jeden z
          talkiem trochę brudzi coś ala antyperspirant - po prostu musze uważać przy
          zakładaniu ciemnych ciuchów, żeby ich nie ubrudzić. a jak już założę, to śladów
          wewnątrz nie robi. żadnych pomarańczy, jak po podkładzie czy pudrze ;)
        • kampysia Re: Justa, z nieba mi spadasz ;) 03.01.05, 17:25
          Ja mialam puder do ciala rozswietlajacy Benefit, ze zlotymi drobinkami. Boski!
          Starczyl na bardzo dlugo (oczywiscie nie uzywalam codziennie), mial wielgachny
          puszek, wiec latwo bylo go nakladac na duze powierzchnie (dekolt, ramiona,
          lydki), pachnial delikatnie, nie zostawial sladow na ubraniu. Rewelacja, chyba
          sobie jeszcze raz fundne...
    • Gość: kasiunia Re: PUDRY DO CIAŁA - znacie? używałyście? polecac IP: *.icpnet.pl 04.01.05, 19:46
      A możecie mi polecić jakiś bezbarwny, nie pozostaiający śladów i nie za drogi??

W Oriflame jest teraz w promocji prefumowany talk Volare za 8,90 ale wolałabym
      coś niepachnącego i co na pewno nie zostawia śladów (bo często noszę czarne rzeczy)

Fajny by był na lato, bo moja skóra lubi się świecić, a ja tego nie znosze :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka