Dodaj do ulubionych

soczewki kontaktowe

IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.04, 23:00
Mam pytanie: gdzie można dostać jedną parę soczewek 3-miesięcznych i jakich
firm oraz jakie są ich koszta. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: czerwonykubek Re: soczewki kontaktowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 01:16
      U optyka.
    • Gość: allyas Re: soczewki kontaktowe IP: *.zlotniki.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.05, 17:36
      kupisz u każdego ioptyka. koszt ok 60 zł (za parę)
      • Gość: kiddo Re: soczewki kontaktowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 17:39
        hmmm jakiej marki kosztują tylko 60pln?? ja kupuje 3-miesięczne Bausch&Lomb (na
        ogół w salonie Lynx Optique) i płacę aż 75 pln...
        • Gość: bebs Re: soczewki kontaktowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 19:53
          Ja te same kupuję za 56 zł za parę... Niestety - kwestia optyka ;)
          • kragmel Re: soczewki kontaktowe 02.01.05, 20:39
            w takim razie powiedz gdzie, proszę.
            • Gość: soczewka :P Re: soczewki kontaktowe IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 02.01.05, 20:57
              w fielmannie :P
            • Gość: bebs Re: soczewki kontaktowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 18:27
              W Rzeszowie :)
              • kragmel Re: soczewki kontaktowe 04.01.05, 18:28
                w imieniu foremek z Rzeszowa proszę o konkretniejsze namiary.
                no i jakbym przypadkiem była w Rzeszowie to też się wybiorę ;)
                • bebs Re: soczewki kontaktowe 08.02.05, 12:21
                  Malutki salonik optyczny na ulicy Hetmanskiej, naprzeciwko Przychodni. Prawie
                  centrum, a jakie ceny:)
      • Gość: Normalna Re: soczewki kontaktowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 14:40
        ja place 70 zl za pare firmy Bausch&Lomb. Ale czasami ytaja sie o jakies dane a
        ja nie znam. To okulista powinien ci powiedziec jakie pierwsze soczewki
        powinnas użyc
    • Gość: Asia Re: soczewki kontaktowe IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.05, 23:59
      Mozecie podac jakies adresy w wawie, gdzie zrobic badania u okulisty i kupic
      nie drogie a dobre szkla
      • jacek.jankowski Re: soczewki kontaktowe 05.01.05, 19:44
        W Warszawie zapraszam do Arkadii (salon zaraz przy wejsciu od Ronda Radosława
        Ceny konkurencyjne

Więcej o salonie na www.piekneoczy.pl
    • Gość: jajeczko Re: soczewki kontaktowe IP: 81.219.113.* 04.01.05, 21:19
      vision express 64zl- od dluzszego czasu jest taka promocja..
    • jacek.jankowski Re: soczewki kontaktowe 05.01.05, 19:43
      Polacam zakupy w jednym z salonów "Piękne Oczy"

adresy na www.piekneoczy.pl
      • Gość: Nitka Re: soczewki kontaktowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 14:45
        Czy ktoś wie czy ten salon piekne oczy lub jakiś inny tani optyk jest we
        Wrocławiu? Prosze powiedzcie mi bo niedlugo jade po soczewki i nie wiem gdzie
        kupic tanio. Napiszcie gdzie dokladnie we Wrocku są tanie soczewki.
        • Gość: Tyczka Re: soczewki kontaktowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 14:58
          Gdzie najtaniej moge kupić soczewki we Wrocławiu? I za ile? jakiej firmy?
          • Gość: JJ Re: soczewki kontaktowe IP: *.humanqapitals.pl 08.02.05, 18:00
            No to zapraszam was wlasnie do Pieknych Oczy - na Bielany do Auchan

info i tel do salony na www.salonyoptyczne.pl

Pozdrawiam
            JJ
            • Gość: Tyczka Re: soczewki kontaktowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 18:13
              Właśnie sie dowiedziałam że na Oławskiej jest nowy sklep gdzie soczewki
              kosztują 58 zł a jeżeli kupujesz 2 pary to placisz tylko 99 zł (czyli 49,50 za
              pare!!!)
              • Gość: m Re: soczewki kontaktowe IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.05, 14:18
                gdzie dokladnie na oławskiej ?? ja kupuje zawsze w optyku w Auchan kosztuja
                chyba 63 zl wiec nie tak drogo.

btw. nie wiecie gdzie we wrocławiu mozna kupic kremy firmy Roc ??
    • Gość: Ivre Re: soczewki kontaktowe IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 08.02.05, 14:55
      W Opolu na Ozimskiej (przy wylocie z Kollataja) jest optyk ..3-miesieczne B&L
      60 zl :)
      • canile Re: soczewki kontaktowe 08.02.05, 15:17
        w warszawie jest optyk (i chyba okulista) na marymonckiej. oni sprzedaja też
        soczewki na allegro. za trzy pary baush & lomb 3-miesięcznych płaciłam bodajże
        80 zł i mogę z czystym sercem polecić :]
    • Gość: ana Re: soczewki kontaktowe IP: 80.51.254.* 08.02.05, 18:16
      A ja kupilam na allegro-3 miesieczne Bausch&Lomb Optima FW, za trzy pary czyli
      cale opakowanie zaplacilam ok 90-100zł,soczewki byly firmowo zapakowane,termin
      waznosci długi-do 2007,przechowalam sobie jeszcze jedna pare, bo na razie nosze
      zamiennie okularki
    • Gość: Mala Re: soczewki kontaktowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 12:03
      A ja polecam kupowanie soczewek przez Internet. Właśnie przed chwilą dostałam
      paczkę z moimi acuvue 2 i do tego dali mi gratis dwie miniaturki płynów i
      smycz. Pierwszy raz tak zamawiałam, ale teraz wiem, że zawsze tak będę robić.
      Wychodzi to o wiele taniej, dla mnie taniej o 54 zł (6-miesięczny zapas)!
      Opłaca się, naprawdę, polecam. Ja kupowałam na www.twojesoczewki.pl
      Warto! Pozdrawiam.
      • Gość: m Re: soczewki kontaktowe IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.05, 14:33
        tyczka a gdzie dokladnie na oławskiej ?? ja kupuje zawsze w optyku w Auchan
        kosztuja
        chyba 63 zl wiec nie tak drogo.

btw. nie wiecie gdzie we wrocławiu mozna kupic kremy firmy Roc ??

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka