Gość: Asia IP: 138.227.189.* 04.01.05, 09:08 Czy znasz moze te produkty i czy warto je stosowac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hopik Re: Do Justy witaminy Solgar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.05, 11:58 nie do mnie to pytanie ale pozwole sobie odpowiedziec. przez rok pracowałam w aptece w londynie, w dosc ekskluzywnej dzielnicy - chelsea. prowadzilismy sprzedaz produktow solgar i cieszyly sie ogromnym powodzeniem. sa doskonalej jakosci, mają innowacyjne formuly, tylko najlepszej jakosci surowce... mnie np. nie bylo na nie stac, ale wszyscy bogacze z okolicy kupowali na tony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solgar Re: Do Justy witaminy Solgar IP: *.tnt39.mia5.da.uu.net 04.01.05, 17:19 tak dobra jakosc, trzeba tylko wybrac odpowiednia dla siebie formule, duzy wybor roznych zestawow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: er Re: Do Justy witaminy Solgar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 18:42 to ze "bogacze" kupowali to "tonami" o czyms ma swiadczyc ćwiuro?? to sa jakies autorytety medyczne?? . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Do Justy witaminy Solgar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 21:59 Gdzie można je kupić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: Do Justy witaminy Solgar IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 04.01.05, 22:03 w aptekach i zielarniach. czasem na zamówienie. wygladają OK, chociaż inne firmy też robią produkty o tym składzie. mają polską stronę internetową: www.nutrisolmedica.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Do Justy witaminy Solgar IP: *.jastrzebie.sdi.tpnet.pl 15.02.05, 23:49 zastanawiam sie nad kupnem witamin Solgar- skóra, włosy, paznokcie i Olej z siemienia lnianego. Czy któraś z Was bierze te witaminki? Odpowiedz Link Zgłoś