Dodaj do ulubionych

Do Justy witaminy Solgar

IP: 138.227.189.* 04.01.05, 09:08
Czy znasz moze te produkty i czy warto je stosowac?
Obserwuj wątek
    • Gość: hopik Re: Do Justy witaminy Solgar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.05, 11:58
      nie do mnie to pytanie ale pozwole sobie odpowiedziec. przez rok pracowałam w
      aptece w londynie, w dosc ekskluzywnej dzielnicy - chelsea. prowadzilismy
      sprzedaz produktow solgar i cieszyly sie ogromnym powodzeniem. sa doskonalej
      jakosci, mają innowacyjne formuly, tylko najlepszej jakosci surowce... mnie np.
      nie bylo na nie stac, ale wszyscy bogacze z okolicy kupowali na tony...
      • Gość: solgar Re: Do Justy witaminy Solgar IP: *.tnt39.mia5.da.uu.net 04.01.05, 17:19
        tak dobra jakosc, trzeba tylko wybrac odpowiednia dla siebie formule, duzy
        wybor roznych zestawow
      • Gość: er Re: Do Justy witaminy Solgar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 18:42
        to ze "bogacze" kupowali to "tonami" o czyms ma swiadczyc ćwiuro?? to sa jakies
        autorytety medyczne?? .
    • Gość: Kasia Re: Do Justy witaminy Solgar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 21:59
      Gdzie można je kupić?
      • Gość: justy Re: Do Justy witaminy Solgar IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 04.01.05, 22:03
        w aptekach i zielarniach. czasem na zamówienie.
        wygladają OK, chociaż inne firmy też robią produkty o tym składzie.
        mają polską stronę internetową: www.nutrisolmedica.pl/
    • Gość: kasia Re: Do Justy witaminy Solgar IP: *.jastrzebie.sdi.tpnet.pl 15.02.05, 23:49
      zastanawiam sie nad kupnem witamin Solgar- skóra, włosy, paznokcie i Olej z
      siemienia lnianego. Czy któraś z Was bierze te witaminki?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka