Dodaj do ulubionych

Oginalne czy podrubki perfum

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 19:27
Mam pytanie odwiecznie meczy mnie ta mysl jakie preferujecie perfumy ja
osobiscie drogie ale ich cena nie pozwala mi na ich zakup :( dlatego czesto
nabywam podrubki ich trwalosc i zapach nie do konca jest zblizona do orginalu
ale mnie satysfakcjonuje.Teraz moje pytanie co byscie wybraly nie planujac
czy macie pieniazki czy tez nie.Chodzi mi co kupilybyscie na dzien
dzisiejszy .... orginal czy imitacje ??
Obserwuj wątek
    • smee Re: Oginalne czy podrubki perfum 04.01.05, 19:35
      Hmmm... Wiadomo, że oryginał :)
      • Gość: a Re: Oginalne czy podrubki perfum IP: *.chello.pl 04.01.05, 21:49
        robic -> podrÓbka
        pieniądze -> a nie pieniążki
        i oryginały a nie podróbki
    • Gość: MAJA Re: Oginalne czy podrubki perfum IP: *.devs.futuro.pl 04.01.05, 22:52
      ja kupuje tylko oryginaly, te zapachy ktore mnie odpowiadaja kosztuja srednio 150 zl w
      perfumeriach, starczaja na 2-3 mce wiec nie jest tak drogo, pare razy skusilam sie na podrobe i
      najczesciej po 2-3 uzyciach wyrzucalam do smieci, bo zapach jakis metaliczny sie robil, wiec
      wole wydac raz a na pozadna rzecz, pz
    • Gość: calineczka Re: Oryginalne czy podróbki perfum IP: 158.75.204.* 05.01.05, 00:22
      Sorry, ale jak czytam tekst z takimi błędami, na dodatek bez znaków
      przestankowych, to po prostu dostaję gęsiej skórki. Nie obraź się, ale ja na
      Twoim miejscu zainwestowałabym w słownik ortograficzny, a nie myślała o zakupie
      perfum.
      • Gość: AnnaKama Oryginalne czy podróbki perfum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 10:47
        Przepraszam a kto Ci każe go czytać ? Wolny kraj :)
        Myślę, że inwestycja w słownik jest złym pomysłem J Zresztą posiadam już
        słownik i worda. Natomiast jeśli dajesz takie dobre rady to
        Zostań radcą prawnym lub doradca ...J wróżę Ci świetlana przyszłość ja już
        inwestuje
        W inna branże. Nie używam ogonków jak większość na tym forum jeśli chodzi o
        błędy to
        Fakt znalazłem je i jak będziesz widziała mojego psota to jednym słowem mijaj
        go bo zapewne
        Dostaniesz gęsiej skórki albo wcześniej się cieplutko ubierz.
        Przepraszam ale lubię konfrontacje bardzo a nie lubię ludzi którzy mieszają
        języki. Z Twojej wypowiedzi natomiast można wyczytać ze jesteś uczulona na
        błędy – pedantyczna albo patriotką co przeczyłoby sobie.
        Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka