eve.one 04.01.05, 23:17 Czy kupowałyście kiedyś perfumy na Allegro? Jeśli tak, to jakich sprzedawców możecie polecić? Czy w ogóle istnieje coś takiego jak ORYGINAŁ na Allegro? :> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ziereal Re: oryginalne perfumy na Allegro??? 04.01.05, 23:20 eve.one napisała: > Czy kupowałyście kiedyś perfumy na Allegro? Jeśli tak, to jakich sprzedawców > możecie polecić? Czy w ogóle istnieje coś takiego jak ORYGINAŁ na Allegro? : > 2; przepraszam CIe, jesli to co zaraz napisze Cie urazi..nie mam takiego zamiaru.:) NA FORUM JEST WYSZUKIWARKA!!!!aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!! Korzystajcie z niej dziewczyny -NOWE- czasami.Prosze!!!!!! aaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak, na allegro mozna kupic oryginalne perfumy, jest nawet lista polecanych sprzedawców. np mateusz124, grycek, gregorydek, jarekmiki. Poszukaj na tymze forum wlasnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanko Re: oryginalne perfumy na Allegro??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 23:38 Dobra o perfumach faktycznie tez juz duzo sie tu naczytalam (szczegolnie w ostatnich dniach), ale ja np wciaz szukam kogos na alegro zaufanego z kosmetykami pielegnacyjnymi np clinique lub lancome- zna ktoras?(kremy do twarzy, pod oczy itd) Odpowiedz Link Zgłoś
ziereal Re: oryginalne perfumy na Allegro??? 05.01.05, 00:06 mmagu idasierpien (ale gwp-i) wanilja magdar3 msrwr kamakajka przy czym niektore z tych osob sprzedaja niepełnowymiarowe produkty:).Gwp.:) Odpowiedz Link Zgłoś
voluptas masz poniżej link: 05.01.05, 00:26 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=14917322 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola Re: oryginalne perfumy na Allegro??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.01.05, 02:40 tez polecam Grycka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monias1 Re: oryginalne perfumy na Allegro??? IP: 217.97.133.* 05.01.05, 09:51 Oryginalne perfumy - OFC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: htrjsyj Re: oryginalne perfumy na Allegro??? IP: *.4web.pl 18.04.05, 16:11 Co mi tam podcięgnę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikoletta Re: oryginalne perfumy na Allegro??? IP: *.MAN.atcom.net.pl 19.04.05, 15:38 potwierdzam OFC. Oryginały, facet rzeczowy i blyskawiczna wysylka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: oryginalne perfumy na Allegro??? IP: *.nat.ino.tvknet.pl 19.04.05, 19:03 Ja kupiłam perfumy u Allegrowicza zwącego się Gregorydek i jestem bardzo zadowolona :))) Perfumy sa oryginalne , o połowe tańsze niż w perfumerii i do tego błyskawiczna przesyłka.Czego można chcieć więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: oryginalne perfumy na Allegro??? IP: *.rw16.WP47.optinex.pl / 80.48.94.* 19.04.05, 22:05 no właśnie może oprócz samej listy napiszcie kto i co kupował?,no i czy wszystkie które kupowały u tych wiarygodnych sprzedawców są zadowolone?, bo komentarze wystawiane na allegro nie zawsze są szczere.Chodzi mi głównie o to czy nikt z Was nigdy nie naciął się u takiego kogoś z top listy?interesują mnie perfumy,czy osobie która pierwszy raz kupuje nie wcisną podróby? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: oryginalne perfumy na Allegro??? IP: 213.199.214.* 19.04.05, 22:33 Ja kupiłam Gucci Rush 2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: oryginalne perfumy na Allegro??? IP: *.rw16.WP47.optinex.pl / 80.48.94.* 20.04.05, 21:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oliwia a kenzo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.05, 21:33 A czy ktoś kupował Kenzo by flower? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basiaplewik Re: oryginalne perfumy na Allegro??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 07:13 gregorydek, jarekmiki, mateusz124- u nich kupowałam www.perfumeria.xip.pl/ to sklep gregorydka, poszukaj zapachu który cię interesuje na tej stronie- ona przekieruje cię na konkretną aukcję na allegro, flower kenzo też jest :) Odpowiedz Link Zgłoś