Dodaj do ulubionych

oryginalne perfumy na Allegro???

04.01.05, 23:17
Czy kupowałyście kiedyś perfumy na Allegro? Jeśli tak, to jakich sprzedawców
możecie polecić? Czy w ogóle istnieje coś takiego jak ORYGINAŁ na Allegro? :>
Obserwuj wątek
    • ziereal Re: oryginalne perfumy na Allegro??? 04.01.05, 23:20
      eve.one napisała:

> Czy kupowałyście kiedyś perfumy na Allegro? Jeśli tak, to jakich sprzedawców
      > możecie polecić? Czy w ogóle istnieje coś takiego jak ORYGINAŁ na Allegro? :
      > 2;

przepraszam CIe, jesli to co zaraz napisze Cie urazi..nie mam takiego zamiaru.:)

NA FORUM JEST WYSZUKIWARKA!!!!aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!
      Korzystajcie z niej dziewczyny -NOWE- czasami.Prosze!!!!!!
      aaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tak, na allegro mozna kupic oryginalne perfumy, jest nawet lista polecanych
      sprzedawców.
      np mateusz124, grycek, gregorydek, jarekmiki.
      Poszukaj na tymze forum wlasnie:)
    • Gość: pytanko Re: oryginalne perfumy na Allegro??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 23:38
      Dobra o perfumach faktycznie tez juz duzo sie tu naczytalam (szczegolnie w
      ostatnich dniach), ale ja np wciaz szukam kogos na alegro zaufanego z
      kosmetykami pielegnacyjnymi np clinique lub lancome- zna ktoras?(kremy do
      twarzy, pod oczy itd)
    • ziereal Re: oryginalne perfumy na Allegro??? 05.01.05, 00:06
      mmagu
      idasierpien (ale gwp-i)
      wanilja
      magdar3
      msrwr
      kamakajka

przy czym niektore z tych osob sprzedaja niepełnowymiarowe produkty:).Gwp.:)
    • voluptas masz poniżej link: 05.01.05, 00:26
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=14917322
    • Gość: Lola Re: oryginalne perfumy na Allegro??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.01.05, 02:40
      tez polecam Grycka
      • Gość: monias1 Re: oryginalne perfumy na Allegro??? IP: 217.97.133.* 05.01.05, 09:51
        Oryginalne perfumy - OFC
        • Gość: htrjsyj Re: oryginalne perfumy na Allegro??? IP: *.4web.pl 18.04.05, 16:11
          Co mi tam podcięgnę:)
        • Gość: nikoletta Re: oryginalne perfumy na Allegro??? IP: *.MAN.atcom.net.pl 19.04.05, 15:38
          potwierdzam OFC. Oryginały, facet rzeczowy i blyskawiczna wysylka:)
          • Gość: Aśka Re: oryginalne perfumy na Allegro??? IP: *.nat.ino.tvknet.pl 19.04.05, 19:03
            Ja kupiłam perfumy u Allegrowicza zwącego się Gregorydek i jestem bardzo
            zadowolona :))) Perfumy sa oryginalne , o połowe tańsze niż w perfumerii i do
            tego błyskawiczna przesyłka.Czego można chcieć więcej?
            • Gość: kama Re: oryginalne perfumy na Allegro??? IP: *.rw16.WP47.optinex.pl / 80.48.94.* 19.04.05, 22:05
              no właśnie może oprócz samej listy napiszcie kto i co kupował?,no i czy
              wszystkie które kupowały u tych wiarygodnych sprzedawców są zadowolone?, bo
              komentarze wystawiane na allegro nie zawsze są szczere.Chodzi mi głównie o to
              czy nikt z Was nigdy nie naciął się u takiego kogoś z top listy?interesują mnie
              perfumy,czy osobie która pierwszy raz kupuje nie wcisną podróby?
              • Gość: Aśka Re: oryginalne perfumy na Allegro??? IP: 213.199.214.* 19.04.05, 22:33
                Ja kupiłam Gucci Rush 2.
                • Gość: f Re: oryginalne perfumy na Allegro??? IP: *.rw16.WP47.optinex.pl / 80.48.94.* 20.04.05, 21:00
        • Gość: Oliwia a kenzo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.05, 21:33
          A czy ktoś kupował Kenzo by flower?
    • Gość: basiaplewik Re: oryginalne perfumy na Allegro??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 07:13
      gregorydek, jarekmiki, mateusz124- u nich kupowałam
      www.perfumeria.xip.pl/ to sklep gregorydka, poszukaj zapachu który cię
      interesuje na tej stronie- ona przekieruje cię na konkretną aukcję na allegro,
      flower kenzo też jest :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka