Dodaj do ulubionych

Styczniowa Uroda

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 23:28
Kiedyś bardzo lubiłam czytac Urodę, zanim została przejeta przez Vive...
teraz - podobno - pozbyla sie Vivy towarzystwa i traktuje bardziej o
urodzie ;-) ktos czytal? co zawiera styczniowy numer? czy przypomina stra
dobra urode czy nadal Glamour?;-)
Obserwuj wątek
    • colleen_1 Re: Styczniowa Uroda 05.01.05, 23:35
      Gość portalu: Emilk@ napisał(a):

> Kiedyś bardzo lubiłam czytac Urodę, zanim została przejeta przez Vive...
      > teraz - podobno - pozbyla sie Vivy towarzystwa i traktuje bardziej o
      > urodzie ;-) ktos czytal? co zawiera styczniowy numer? czy przypomina stra
      > dobra urode czy nadal Glamour?;-)

Wciaz przypomina Glamour, teraz chyba nawet jeszcze bardziej.
      Nie wiem co jest w styczniowym bo go nie mam ale np grudniowy wygladal prawie
      jak Glamour. Mialam wtedy oba te pisma i naprawde bylo mi wszystko jedno ktore
      czytalam (a raczej ogladalam).
      • Gość: mips Re: Styczniowa Uroda IP: *.bsk.vectranet.pl 06.01.05, 11:49
        > Nie wiem co jest w styczniowym bo go nie mam ale np grudniowy wygladal prawie
        > jak Glamour.

No to kup numer styczniowy i porównaj.
        • colleen_1 Re: Styczniowa Uroda 06.01.05, 12:11
          Gość portalu: mips napisał(a):

> No to kup numer styczniowy i porównaj.

Skoro taka zorientowana jestes to moze sama odpowiesz autorce watku na pytanie
          w temacie? Chociaz nie, predzej odeslesz ja na strone internetowa badz do
          kiosku.

PS: I nie mow mi na co mam wydawac pieniadze.
        • Gość: Emilk@ Re: Styczniowa Uroda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 13:11
          Gdyby nie byla zafoliowana to bym sobie porownala - a tak pytam, poniewaz nie
          chce wyzycic 10 zl w bloto - i dlatego prosze o opinie...
          jak masz cos do powiedzenia na temat nowej urody to napisz...
          • Gość: Emilk@ Re: Styczniowa Uroda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 13:12
            To oczywiscie bylo do mips;-)
    • Gość: jasna_79 Re: Styczniowa Uroda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 14:14
      Ja mam styczniową Urode - kosztuje 7.99. Jest idiotyczny horoskop jako dodatek,
      w środku nic mądrego. Jakiś reportaż na temat operacji plastycznych biustu,
      znów rusza akcja chudnij z nami. Tak szczerze to żadna różnica z Glamour.

Jeśli chodzi o podobne czasopisma to ja czytuję Shape, czasem Samo Zdrowie. Te
      jeszcze nie zeszły na psy.
      • kampysia Re: Styczniowa Uroda 06.01.05, 14:51
        Tez czytuje SHAPE, poza tym TWOJ STYL i ELLE. Uwazam, ze TWOJ STYL ma czesto
        b.dobre artykuly o zdrowiu i nowinkach kosmetycznych.

Co do SAMEGO ZDROWIA to mam odmienne zdanie. Czytalam to pismo kiedys
        namietnie, ale zaczelam zauwazac niezbyt fachowe opinie, zwlaszcza dotyczace
        fitnessu i diet. Te diety, ktore oni publikowali w srodku kazdego numeru (moze
        dalej to robia, nie wiem) sa straszne! 1000, a czesto i mniej kalorii dziennie
        i obietnica zgubienia 3 kilo w tydzien! I to ma byc pismo "Samo zdrowie"?!
        • Gość: Emilk@ Re: Styczniowa Uroda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 15:37
          Ja kiedys namietnie kupowalam Twoj Styl - potem nastala era Urody i Votre
          Beaute... Marie Claire.... obecnie z rzdaka cos kupuje - czasami Panią, ale
          jest dla mnie bardzo nierowna - czasami artykuly sa super, kiedy indziej wieje
          nuda... teraz mam - za darmo, a raczej za punkty z 5 Plus - polroczna
          prenumerate Twojego Stylu - numer styczniowy przejrzalam, przeczytalm moze ze 2
          artykuly i nic ciekawego tam nie znalazlam... dlatego cieplo pomyslalm o
          Urodzie;-)... teraz najczesciej pieniadze przeznaczone na gazety przeznaczam na
          ksiazki - z kolekcji Gazety albo Literatury w Spodnicy Olivii.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka