Dodaj do ulubionych

Dermika, Olay czy Oceanic

IP: *.chello.pl 06.01.05, 20:06
Chciałabym wybrać całą serię kosmetyków z którejś z tej firm. Jestem 30latką,
chciałabym skórę jak najlepiej nawilżyć, odżywić, oczywiście podziałać
przeciwzmarszczkowo. Co polecacie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: Dermika, Olay czy Oceanic IP: 217.153.79.* 06.01.05, 20:25
      Hej. A nie lepiej wybrac sobie odpowiednie dla Ciebie i dobre preparaty roznych
      firm? To chyba nie ma znaczenia czy uzywa sie kosmetykow z tej samej firmy
      (niech mnie ktos poprawi jesli sie myle). Nie jestem w stanie dac odpowiedz co
      jest dobre dla Twojego wieku, ale moze ktos sie jeszcze tu dopisze. pozdrawiam
      • Gość: Oliwia Re: Dermika, Olay czy Oceanic IP: *.chello.pl 06.01.05, 21:02
        Tak się skąłda, że lubie uzywać kosmetyków z jednej firmy, szczególnie jesli
        chodzi o twarz, i jestem ciekawa opinii kobiet, które przetestowały kosmetyki
        firm, które wymieniłam.
        • a.kopiko1 Re: Dermika, Olay czy Oceanic 06.01.05, 21:33
          Ja polecałabym Ci kosmetyki firmy Oaly. Jeśli chodzi o nawilżanie, to są to
          kosmetyki najlepsze na świecie. Olay ma specjalną serię kosemtyków dla kobiet
          ok.30 roku życia, które chcą sobie trochę "przedłużyć młodość" - Age Defying.
    • Gość: Lenka Re: Dermika, Olay czy Oceanic IP: *.chello.pl 06.01.05, 22:13
      Ja byłam bardzo zadowolona z kosmetyków Olay(seria complete care).Miałam krem
      na noc oraz fluid na dzień.
      Teraz mam Preventii-Dermiki(krem na dzien i krem pod oczy) i tez bardzo sobie
      chwale.Nie wiem jaką ty masz cere ale ja mam mieszaną,raczej bezproblemową.
      Za Oceanic raczej nie przepadam.
      • Gość: Oliwia Re: Dermika, Olay czy Oceanic IP: *.chello.pl 06.01.05, 22:17
        Zaiekwiły mnie kremy Dermiki, ale dzisiaj oglądałam też Olay i Oceanic, i
        wszystkie wydały mi się interesujące, ale oczywiście po ich przetestowaniu
        można cokolwiek powiedzieć. Mam cerę mieszną, bezproblemową. Dziękuję za
        podpowiedzi.
        • Gość: Karola Re: Dermika, Olay czy Oceanic IP: *.chello.pl 07.01.05, 20:43
          Polecam Sorayę! OD 2 lat jestem jej wierna! Buźka bez problemów, odmłodniałam,
          mam 32 lata. Polecam. I ceny b. atrakcyjne!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka