Gość: Oliwia IP: *.chello.pl 06.01.05, 20:06 Chciałabym wybrać całą serię kosmetyków z którejś z tej firm. Jestem 30latką, chciałabym skórę jak najlepiej nawilżyć, odżywić, oczywiście podziałać przeciwzmarszczkowo. Co polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: Dermika, Olay czy Oceanic IP: 217.153.79.* 06.01.05, 20:25 Hej. A nie lepiej wybrac sobie odpowiednie dla Ciebie i dobre preparaty roznych firm? To chyba nie ma znaczenia czy uzywa sie kosmetykow z tej samej firmy (niech mnie ktos poprawi jesli sie myle). Nie jestem w stanie dac odpowiedz co jest dobre dla Twojego wieku, ale moze ktos sie jeszcze tu dopisze. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oliwia Re: Dermika, Olay czy Oceanic IP: *.chello.pl 06.01.05, 21:02 Tak się skąłda, że lubie uzywać kosmetyków z jednej firmy, szczególnie jesli chodzi o twarz, i jestem ciekawa opinii kobiet, które przetestowały kosmetyki firm, które wymieniłam. Odpowiedz Link Zgłoś
a.kopiko1 Re: Dermika, Olay czy Oceanic 06.01.05, 21:33 Ja polecałabym Ci kosmetyki firmy Oaly. Jeśli chodzi o nawilżanie, to są to kosmetyki najlepsze na świecie. Olay ma specjalną serię kosemtyków dla kobiet ok.30 roku życia, które chcą sobie trochę "przedłużyć młodość" - Age Defying. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: Dermika, Olay czy Oceanic IP: *.chello.pl 06.01.05, 22:13 Ja byłam bardzo zadowolona z kosmetyków Olay(seria complete care).Miałam krem na noc oraz fluid na dzień. Teraz mam Preventii-Dermiki(krem na dzien i krem pod oczy) i tez bardzo sobie chwale.Nie wiem jaką ty masz cere ale ja mam mieszaną,raczej bezproblemową. Za Oceanic raczej nie przepadam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oliwia Re: Dermika, Olay czy Oceanic IP: *.chello.pl 06.01.05, 22:17 Zaiekwiły mnie kremy Dermiki, ale dzisiaj oglądałam też Olay i Oceanic, i wszystkie wydały mi się interesujące, ale oczywiście po ich przetestowaniu można cokolwiek powiedzieć. Mam cerę mieszną, bezproblemową. Dziękuję za podpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karola Re: Dermika, Olay czy Oceanic IP: *.chello.pl 07.01.05, 20:43 Polecam Sorayę! OD 2 lat jestem jej wierna! Buźka bez problemów, odmłodniałam, mam 32 lata. Polecam. I ceny b. atrakcyjne! Odpowiedz Link Zgłoś