Dodaj do ulubionych

Marzę, by wyglądać jak...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 07:58
Załóżmy,że możesz wybrać sobie wygląd. Jak wtedy chciałabyś wyglądać? Odłóżmy chwile samoakceptacji na bok i zdecydujmy. Ciekawe, czy sprawdzi się teza, że najbardziej podobają się nam ludzie podobni do nas samych?
Obserwuj wątek
    • justa_79 Re: Marzę, by wyglądać jak... 10.01.05, 13:07
      u mnie ta teza nie sprawdza się do końca, bo zawsze marzyłam o czymś
      przeciwnym, niż mam ;) np. z wyglądu najbardziej podoba mi się Catherine Zeta-
      Jones, a jej wygląd jest raczej przeciwieństwem mojego ;) z podobnego typu
      urody chyba Jennifer Aniston.
    • aniaa_23 Re: Marzę, by wyglądać jak... 10.01.05, 13:40
      We wczesnej młodości (jako, że obecnie jestem w zaawansowanej mlodości)marzyłam
      o blond, najlepiej super jasnych włosach, niebieskich oczach, ale jako że z
      brązu trudno przeskoczyć na jasno niebieski w przypadku źrenic;
      a jaśniuteńki kolor włosów przy mojej ciemnej dość karnacji nie prezentował
      się zbyt ciekawie to dalam spokój w próbom przeistoczenia sie w słowiańska
      piękność.
      W drugim wcieleniu nie obraziłabym sie gdybym wyglądala jak bliźniaczka Adriany
      Limy bądź też gdyby Bozia dala mi buziaczek J.Lo (w żadnym razie jej figurę).
    • Gość: OA Re: Marzę, by wyglądać jak... IP: 195.82.167.* 10.01.05, 16:19
      A ja bym chciała mieć figurę J.Lo albo Beyonce:)
      Ta teza sprawdza się u mnie w hm:> 20% :) Bo mam kuperek dość spory:D szerokie
      biodra, nogi nie są zbyt krótkie, a brzuszek jest szczuplutki. Ale biustu
      zero:P i poza tym mam dużo więcej tłuszczyku niż mięśni :( Ale pocieszam się
      tym, że wszyscy mi mówią, że jestem szczuplutka;)
    • kragmel się nie sprawdza 10.01.05, 16:33
      bo ja bym chciała być albo jak Adriana Lima, albo jak Meg Ryan, albo jak Keira
      Knightly w "to właśnie miłość" (nigdzie indziej tylko tam).
      hmmm chyba najbliżej mi do Meg, bo też głupie miny robię ;)
      • aniaa_23 Re: się nie sprawdza 11.01.05, 09:37
        Kragmelu, jak nasze prośby zostana wysłuchane to ani chybi odrodzimy sie jako
        siostry bliźniaczki :))
    • Gość: Kinga K. Re: Marzę, by wyglądać jak... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 16:41
      Niewykonalne, tylko ja sobie odpowiadam :-))) W życiu bym nie chciała wyglądać
      inaczej, nawet piękniej.
      A gdybym MUSIAŁA ...hm, no nie, nie da rady, wolałabym być już bezcielesnym
      aniołem.
    • Gość: kidd0 Re: Marzę, by wyglądać jak... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 17:23
      Liv Tyler:))
      i nie chodzi tu tylko o wygląd, ale - sama nie wiem - ten urok, sposób bycia,
      poruszania się - taki dziewczęcy, kobiecy ;))
      • lisette Re: Marzę, by wyglądać jak... 11.01.05, 17:08
        ja tez podziwiam Liv. W filmie "O czym marza mezczyzni" wspaniale sie rusza, ma
        mase wdzieku. Nie musi nic robic ani mowic, wystarczy ze jest. No fantastyczna.
    • kampysia Re: Marzę, by wyglądać jak... 10.01.05, 17:31
      A ja bym chciala wygladac jak Audrey Hepburn, gdy miala ok. 25-30 lat. Wedlug
      mnie byla najpiekniejsza i najbardziej czarujaca kobieta, jaka kiedykolwiek
      istniala.
      • Gość: ola Re: Marzę, by wyglądać jak... IP: *.gdynia.mm.pl 10.01.05, 17:38
        a ja jak Angelina Jolie albo Monica B. (obie bardzo kobiece )
      • smee Re: Marzę, by wyglądać jak... 10.01.05, 17:41
        O tak! Zgadzam się w stu procentach. Szyk i klasa, ot co :))
    • sitc Re: Marzę, by wyglądać jak... 10.01.05, 18:24
      ... jak Paris Hilton. Ma ładną buźke, sliczną figurę i piękne włosy.
      • Gość: aga Re: Marzę, by wyglądać jak... IP: *.toya.net.pl 11.01.05, 13:12
        A dla mnie twarz Paris to kara za grzechy jakie popelnila w poprzednim
        wcieleniu :)))))
    • Gość: agapa2 Re: Marzę, by wyglądać jak... IP: *.chello.pl 10.01.05, 18:37
      Ja chcialabym wygladac jak Penelope Cruze. Jestem nia zafascynowana.Jest wedlug
      mnie najpiekniejsza kobieta na swiecie.Mam juz dosc sluchania,ze
      najseksowniejsza kobieta na swiecie jest J.Lo.Raczej najtlusciejsza pupa i uda
      na swiecie.
    • tropicielka Naomi Cambell 10.01.05, 18:44
      a wierzcie mi jestem całkowicie inna - niestety ;-) jest piękna - jest czarna -
      ja wyglądam ok , ale daleko mi do niej .... i mam łagodny typ urody , a ona
      jest raczej drapieżna;-) no i jestem biała
      pozdr.
    • keepersmaid Re: Marzę, by wyglądać jak... 10.01.05, 18:50
      Typem urody to jak Gwyneth Paltrow, tylko ze by mnie musialo byc pol lekko
      liczac (no moze 2/3).
      Zupelnie z innej bajki to jak Katherine Zeta-Jones albo nawet Salma Hayek.
      • Gość: lodzianka Re: Marzę, by wyglądać jak... IP: 194.106.210.* 10.01.05, 19:16
        Gisele Bundchen, i w duszy sobie mysle, ze troszke do mnie podobna, ale nikomu
        sie nie przyznam w realu ;)
        • Gość: melka Re: Marzę, by wyglądać jak... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.01.05, 20:26
          Peta Wilson - dla niewtajemniczonych Nikita z serialu TV. Jedyna blondynka,
          jaka mi się podoba, jest wspaniała i naturalna.
    • Gość: Marija Re: Marzę, by wyglądać jak... IP: *.chello.pl 10.01.05, 21:58
      Jesli spotkalabym dobra wrozke, albo zlota rybke to poprosilabym o wyglad
      Adrianny Limy.
      • Gość: liz Re: Marzę, by wyglądać jak... IP: *.chello.pl 10.01.05, 22:16
        a ja marzę by wyglądać jak Salma Hayek,a mój typ urody?Przybylska Ania
        • Gość: aga Re: Marzę, by wyglądać jak... IP: *.toya.net.pl 11.01.05, 13:11
          Ja tez bym chciala wygladac jak Salma Hayek. A moj typ urody : SZARA MYSZKA :D
    • kampysia Re: Marzę, by wyglądać jak... 10.01.05, 22:37
      Jak bym nie mogla jak Audrey, to chcialabym jak Gong Li (to z azjatyckich typow
      urody), a z czarnoskorych - jak Liya Kebede (wedlug mnie cudna czarnoskora
      modelka, z przesliczna figura).
    • Gość: Aga24 Re: Marzę, by wyglądać jak... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 08:58
      A ja w sumie z twarzy jestem zadowolona, jedyne co bym zmieniła - to chciałabym
      miec figurę Naomi Campbel - być taka szczuplutka jak ona, bo ze wzrostem raczej
      ok - 176 i więcej nie trzeba....
    • Gość: madzi1 Re: Marzę, by wyglądać jak... IP: *.acn.waw.pl 11.01.05, 11:10
      Ja jakbym wygladala jak Jessica Alba to bym sie nie obrazila :) Moglaby byc tez
      Beyonce, ale w wydaniu o 10 kg lzejszym :)
      Jesli o Jessice Albe chodzi to w moim przypadku sie sprawdza bo ja tez jestem
      brunetka, a z kolei do Beyonce mam podobna figure, wielki tylek, szerokie
      biodra i plaski brzuch :) wiec twoja teza w moim przypadku sie potwierdza
      • Gość: 6u Re: Marzę, by wyglądać jak... IP: *.devs.futuro.pl 11.01.05, 13:19
        ..jak BB 40 lat temu. Wszystkie nastepne po niej to tylko imitacje tamtego
        wcielenia kociej zmyslowosci!! :)))
    • Gość: Juliet Re: Marzę, by wyglądać jak... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.01.05, 18:40
      Natalie Portman...istotnie-jest to ten sam typ urody, co ja, ale duuuzo mi do
      niej brakuje
    • Gość: liza Re: Marzę, by wyglądać jak... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 18:46
      Ja bym chciała wyglądać jak Kylie Minogue, zwłaszcza jeśli chodzi o figurę. Coś
      jest w tym podobieństwie, bo jak ona jestem niska ;) A twarz? Zeta-Jones, Alba -
      te klimaty. I mój typ urody.
      • lotoss Re: Marzę, by wyglądać jak... 11.01.05, 19:11
        Jezeli chodzi o Jennifer Lopez to nie wiem co ona ze soba zrobila, ale teraz
        wyglada zupelnie inaczej niz jeszcze jakis czas temu. W ostatnim magazynie
        Allure wsrod innych znanych kobiet przed i po "makeover" tylko ona ma inna,
        zmieniona twarz. Moim zdaniem wyglada teraz jak zupelnie inna osoba. Czy to
        operacja plastyczna, czy makijaz nie wnikam. Po prostu nie ma to jak miec duzo
        pieniazkow, nawet brzydula stanie sie piekna:).
    • Gość: kasjopeja Re: Marzę, by wyglądać jak...Harry Berry:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 20:31
      • maga19 Re: Marzę, by wyglądać jak...Harry Berry:) 11.01.05, 20:46
        A ja chciałabym wyglądać jak jakaś pierwsza z brzegu amerykańska Murzynka
        (tudzież Mulatka) z hip-hopowych teledysków, ot, taki kaprys :) Nie są chude,
        nie są grube, za to mają prawie niewidoczny cellulit i bardziej napietą skóre.
        Poza tym połączenie rasy czarnej z niewilką ilościa baiłej daje całkiem niezłe
        rezultaty ;) Pozdr. Magda
        PS-Czarni (zamerykanizowani) mężczyźni też mi sie bardziej podobają.
        PS1-Męża mam białego :D
    • Gość: oren.ishii Re: Marzę, by wyglądać jak... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 20:40
      Chciałabym wyglądać jak: Angelina Jolie, Mandy Moore, Victoria Beckham parę lat
      temu, Audrey Tatou, Catherine Zeta - Jones, Rose McGowan (ale trochę
      szczuplejsza) lub ta brunetka która grała w serialu "Różowe lata 70". A
      słyszałam, że jestem podobna do Sandry Bullock, wokalistki Blue Cafe i Neve
      Campbell.
      • lotoss Re: Marzę, by wyglądać jak... 11.01.05, 21:01
        Wiem ze to tylko zabawa, ale ja nie marze zeby wygladac inaczej niz wygladam.
        Podobam sie sobie bardzo i jestem jedyna w swoim rodzaju:). Gdyby jednak
        zjawila sie zlota rybka, ktora do tego jeszcze chcialaby spelnic jakies moje
        zyczenia zwiazane z moim wygladem, to pewno zapragnelabym bezbolesnego
        usuniecia nadmiaru tluszczyku w niektorych miejscach. Poki co potrzebuje tylko
        troche samozaparcia, ale z tym kiepsko i to jest najwiekszy problem co by sie
        do cwiczen przymusic.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka