Gość: Sas IP: *.net81.citysat.com.pl 20.10.06, 18:49 Jestem co najmniej zaniepokojony tak dlugim milczeniem Lipskiego . Trochę smutno bez niego . Sas Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anulka Re: Gdzie jest LIPSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 22:06 ...taaak, jakoś tak straciło życie urok bez Lipskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonimowy(a) Re: Gdzie jest LIPSKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.06, 22:39 to trochę dziwne - może wyjechał za granicę??????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pemat Re: Gdzie jest LIPSKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.06, 09:26 ale chyba nie do chorwacji. tam przecież ci wredni chorwaccy nacjonaliści oszukują przyjezdnych. jak wróci to zapewne na innym forum (bułgaria?, hiszpania?, włochy?) poczytamy jak tam strasznie i jacy niemili ludzie tam żyją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lipski Re: Gdzie jest LIPSKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.06, 10:20 > ale chyba nie do chorwacji. A gdzie miabym jechac ? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anulka Re: Gdzie jest LIPSKI IP: *.adsl.inetia.pl 21.10.06, 22:39 ja myślę, że go ktoś porwał i poważnie się o niego niepokoję... założę się, że wkrótce pocztą priorytetową przyjdzie list z żądaniem okupu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lipski Re: Gdzie jest LIPSKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.06, 10:19 Troche chorowalem :-) Niestety - przezylem i znow bede was zanudzal :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sas Re: Gdzie jest LIPSKI IP: *.net81.citysat.com.pl 23.10.06, 17:34 Yes , yes , jest- hurra. Sas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anulka Re: Gdzie jest LIPSKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.06, 19:55 aż mi się łza zakręciła ze wzruszenia...i radości. Odpowiedz Link Zgłoś