Dodaj do ulubionych

Gdzie jest LIPSKI

IP: *.net81.citysat.com.pl 20.10.06, 18:49
Jestem co najmniej zaniepokojony tak dlugim milczeniem Lipskiego . Trochę
smutno bez niego . Sas
Obserwuj wątek
    • Gość: Anulka Re: Gdzie jest LIPSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 22:06
      ...taaak, jakoś tak straciło życie urok bez Lipskiego...
      • Gość: anonimowy(a) Re: Gdzie jest LIPSKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.06, 22:39
        to trochę dziwne - może wyjechał za granicę???????????????????
        • Gość: pemat Re: Gdzie jest LIPSKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.06, 09:26
          ale chyba nie do chorwacji. tam przecież ci wredni chorwaccy nacjonaliści
          oszukują przyjezdnych. jak wróci to zapewne na innym forum (bułgaria?,
          hiszpania?, włochy?) poczytamy jak tam strasznie i jacy niemili ludzie tam żyją
          • Gość: Lipski Re: Gdzie jest LIPSKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.06, 10:20
            > ale chyba nie do chorwacji.

A gdzie miabym jechac ? :-)))
        • Gość: Anulka Re: Gdzie jest LIPSKI IP: *.adsl.inetia.pl 21.10.06, 22:39
          ja myślę, że go ktoś porwał i poważnie się o niego niepokoję... założę się, że
          wkrótce pocztą priorytetową przyjdzie list z żądaniem okupu...
    • Gość: Lipski Re: Gdzie jest LIPSKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.06, 10:19
      Troche chorowalem :-)
      Niestety - przezylem i znow bede was zanudzal :-)
      • Gość: Sas Re: Gdzie jest LIPSKI IP: *.net81.citysat.com.pl 23.10.06, 17:34
        Yes , yes , jest- hurra. Sas
      • Gość: Anulka Re: Gdzie jest LIPSKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.06, 19:55
        aż mi się łza zakręciła ze wzruszenia...i radości.
      • chaladia Re: Gdzie jest LIPSKI 23.10.06, 20:20
        No to teraz zdrowia życzę!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka