Dodaj do ulubionych

Chcę mieć ładne, duże piersi !

09.01.05, 15:48
Witajcie ! Czy któraś z Was kobietki powiększała sobie ostatnio biust. Ja
również mam taki zamiar i w związku z tym chciałam zapytać jakiego chirurga
plastyka polecacie ?! Chciałabym skorzystać z pomocy prawdziwego fachowca a
nie partacza przez którego będę wstydziła się ściągnąć bluzkę. Pozdrawiam !
Obserwuj wątek
    • Gość: Łukasz Re: Chcę mieć ładne, duże piersi ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 20:27
      Dr Burski na pewno zajmie się Twoim przypadkiem (po więcej informacji patrz: "Na
      dobre i na złe", TVP2, niedziela).
    • Gość: Juliet Re: Chcę mieć ładne, duże piersi ! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.01.05, 21:06
      A ja mam naturalne 70 C!! :)))
      Operacje tego typu podobno sa straszliwie bolesne, wiec dobrze to przemysl
    • Gość: Eils Re: Chcę mieć ładne, duże piersi ! IP: *.ists.pl / *.ists.pl 13.01.05, 21:10
      O rany ale glupia odpowiedz Juliet.To tak jakbys ty miala problem z nadwaga i
      ktos ci napisal ze wiesz odchudzenie jest bardzo trudne ale ja jestem zgrabna i
      mam idealna wage oh jak super!!!
      • Gość: beata Re: Chcę mieć ładne, duże piersi ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 21:16
        heh ta Juliet to ci rzeczywiscie doradziła:) spoko ja tez mam małe piersi i tez
        mam kompleksy ale wiesz co silikony sa takie....ze od razy widac...a małe sa
        przynajmniej jedrne...i mieszcza sie w rece :)pozdro
        • kampysia Re: Chcę mieć ładne, duże piersi ! 13.01.05, 21:21
          Ale do operacji powiekszania uzywana jest coraz czesciej sol fizjologiczna,
          obojetna dla organizmu, nawet jak sie rozleje. Piersi skacza przy bieganiu jak
          normalne, rozkladaja sie nieco na boki jak sie lezy (te silikonowe w ogole), w
          dotyku sa nie do odroznienia od normalnych. Wszystko to tylko czytalam, sama
          nie mialam okazji sprawdzic.
      • Gość: Juliet Re: Chcę mieć ładne, duże piersi ! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.01.05, 10:56
        Moja odpowiedz nie musi sie Tobie podobac. A jesli chodzi o problem zbyt malego
        lub zbyt duzego biustu to jest to kwestia samoakceptacji, a nie sprawa
        wymagajaca interwencji chirurga.
        Jesli ktos ma problemy z nadwaga, powinien przestac sie opychac, bo pomijajac
        skrajne przypadki z tego wlasnie nadwaga sie bierze. Zreszta nadwaga jest
        czyms, co mozna zwalczyc bez niczyjej pomocy, z biustem, jak zapewne wiesz,
        sprawa wyglada nieco inaczej.
    • Gość: Helusia Re: Chcę mieć ładne, duże piersi ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 21:49
      Nie prawda ze sie silikony zachowuja sie jak normalne piersi. Sa twarde, nie
      podskakuja przy bieganiu, czy stoisz, czy lezysz sa w pozycji "na bacznosc". W
      pierwszym tygodniu po operacji bardziej humanitarne jest dobicie czlowieka niz
      trzymanie go przy zyciu w takich meczarniach.
      To mowilam ja, wlascicielka miseczki A poprawionej na D.

PS. Leki przeciwbolowe nic nie pomagaja, wiec to juz podbiega pod
      okreslenie "hardcore".
      • kampysia Re: Chcę mieć ładne, duże piersi ! 13.01.05, 22:07
        Pisalam, ze piersi wypelniane sola fizjologiczna zachowuja sie jak normalne,
        nie silikonowe.
    • kalooo Re: Chcę mieć ładne, duże piersi ! 13.01.05, 22:29
      Jakis czas temu był olbrzymi watek na ten temat-wrzuć w wyszukiwarke dr.Szczyt.
      A poza tym to możemy sie zamienić!;)
      • kalooo Link 14.01.05, 10:03
        tu masz ten wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka