Gość: Agnieszka IP: *.2city.net 19.01.05, 19:30 mam 24 lata chcialabym kupic dobry krem nawilzajacy jakiej firmy eris ,vichy ,aa jaki? 4 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: krem IP: 157.25.152.* 19.01.05, 19:36 aaa jaką masz cerę? kłopoty? oczekiwania? aaa psik ;-)A tak serio, wiem przecież o co Ci chodzi, napisz czego oczekujesz po kremie bo sama marka niewiele mówi, to coś doradze. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: krem IP: *.2city.net 19.01.05, 19:38 dobrego nawilzenia ,odswiezenia,odmlodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
greta.greta Re: krem 19.01.05, 19:42 Najchętniej poleciłabym tobie całą serię Aquasource Biothermu- jestem po prostu zakochana w tych kosmetykach...ale myślę, że na początek możesz wypróbować Nivea (Visage) Aqua Beauty- nawilża, dobrze się wchłąnia i przynosi ulgęsuchej skórze. Nie zrujnujesz się. O Vichy nie mam najlepszego zdania- przereklamowany produkt. Odpowiedz Link Zgłoś
greta.greta Odmłodzenie? 19.01.05, 19:46 Chyba niepotrzebne jest tobie odmłodzenie w wieku 24 lat. No chyba, że w grę wchodzi zapobieganie zmarszczkom- wówczas lekki krem zapobiegający starzeniu się skóry, jak np. Age Aitness Clinique. Ale chyba i na to jest za wcześnie... Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: krem 19.01.05, 19:49 Gość portalu: Agnieszka napisał(a): > mam 24 lata chcialabym kupic dobry krem nawilzajacy jakiej firmy > eris ,vichy ,aa jaki? > 4 Eris -ta firma ma bardzo dobre produkty.Vichy przereklamowane, Odpowiedz Link Zgłoś