Dodaj do ulubionych

krem do twarzy dla 40-tki

IP: *.utp.pl 24.05.02, 21:40
Wiem,że są tu głównie dziewczyny dużo młodsze,ale może moje rówieśnice również.
Obserwuj wątek
    • Gość: marta Re: krem do twarzy dla 40-tki IP: *.ny325.east.verizon.net 24.05.02, 21:50
      może napisz coś więcej... jaką masz cerę, jakie z nią problemy i oczywiście
      czego oczekujesz:)) czy chodzi Ci o krem pod oczy, na dzień, czy może na noc
      itp.
      pozdrawiam
    • Gość: ola Re: krem do twarzy dla 40-tki IP: *.utp.pl 24.05.02, 22:04
      Cera dość zmęczona,przydałoby się ją nawilżyć.Czasami mam wrażenie,że się
      łuszczy i jest sucha.Proszę omożliwie niedrogie kosmetyki.
      • Gość: kasica Re: krem do twarzy dla 40-tki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.05.02, 15:08
        Jak niedrogie nawilzanie, to polecam "szybki nawilzacz pod krem" Inter
        Fragrances, z serii Oligoaquavita, 50 ml za 11 zl, naprawde dobry kosmetyk. Na
        to jednak konieczny jest krem, zwlaszcza w przypadku suchej skory, ale ten
        nawilzacz naprawde pomaga, wiele dziewczyn bardzo go chwali. Pamietam, ze z
        kosmetykow do dojrzalej cery dziewczyny chwalily tu serie Eris bodajze
        Fortessimo (a moze to byla Dermika, nie jestem pewna).
        • Gość: ola Re: krem do twarzy dla 40-tki IP: *.utp.pl 26.05.02, 20:00
          Dziękuję poszukam tego nawilżacza.
          • Gość: marta Re: krem do twarzy dla 40-tki IP: *.ny325.east.verizon.net 28.05.02, 04:52
            z niedrogich polecam serum z witaminą C firmy Eris (z serii PharmacerisA - to
            ta zielona seria) najlepiej stosuj je na noc, nawilży i rozjaśni cerę (o
            zbawczym działaniu witC możesz poczytać w dziale Biochemia urody na wizaz.pl),
            można je używać bez względu na cerę ja i moja mama stosujemy je z powodzeniem,
            dla mnie jako kurację po zimie, mama stosuje je regularnie; naprawdę poczujesz
            się dobrze we własnej skórze!
            a na dzień pod makijaż nawilżacz o którym wspomniały dziewczyny
            przydałby się też jakiś kremik z filtrem na dzień...
        • wodnica Re: krem do twarzy dla 40-tki 28.05.02, 07:52
          Gość portalu: kasica napisał(a):

> Jak niedrogie nawilzanie, to polecam "szybki nawilzacz pod krem" Inter
          > Fragrances, z serii Oligoaquavita, 50 ml za 11 zl, naprawde dobry kosmetyk. Na
          > to jednak konieczny jest krem, zwlaszcza w przypadku suchej skory, ale ten
          > nawilzacz naprawde pomaga, wiele dziewczyn bardzo go chwali.

Potwierdzam w 100% (36 lat). Pracuję przy komputerze, ale odkąd używam
          nawilżacza, nie ma żadnych problemów z napieciem skóry. Po wchłonięciu nawilżacza
          stosuję krem Vichy Lift Activ (jest teraz dużo promocji). Naprawdę odczuwam
          poprawę stanu skóry. Polecam także gorąco piankę do demakijażu też Inter
          Fragrance - Q10 (także chwalona na forum). Z tej samej serii używam maseczki
          nawilżająco-relaksującej. To moje nowe przeboje.
          Pozdrawiam

~~wodnica
    • Gość: ola Re: krem do twarzy dla 40-tki IP: *.utp.pl 28.05.02, 16:51
      Dzięki-przy okazji podpowiew,że kupiłam krem nawilżaj.-wygładzający ARETINA Q-
      Ziaji.Jest świetny!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka