Gość: ola IP: *.utp.pl 24.05.02, 21:40 Wiem,że są tu głównie dziewczyny dużo młodsze,ale może moje rówieśnice również. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marta Re: krem do twarzy dla 40-tki IP: *.ny325.east.verizon.net 24.05.02, 21:50 może napisz coś więcej... jaką masz cerę, jakie z nią problemy i oczywiście czego oczekujesz:)) czy chodzi Ci o krem pod oczy, na dzień, czy może na noc itp. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: krem do twarzy dla 40-tki IP: *.utp.pl 24.05.02, 22:04 Cera dość zmęczona,przydałoby się ją nawilżyć.Czasami mam wrażenie,że się łuszczy i jest sucha.Proszę omożliwie niedrogie kosmetyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasica Re: krem do twarzy dla 40-tki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.05.02, 15:08 Jak niedrogie nawilzanie, to polecam "szybki nawilzacz pod krem" Inter Fragrances, z serii Oligoaquavita, 50 ml za 11 zl, naprawde dobry kosmetyk. Na to jednak konieczny jest krem, zwlaszcza w przypadku suchej skory, ale ten nawilzacz naprawde pomaga, wiele dziewczyn bardzo go chwali. Pamietam, ze z kosmetykow do dojrzalej cery dziewczyny chwalily tu serie Eris bodajze Fortessimo (a moze to byla Dermika, nie jestem pewna). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: krem do twarzy dla 40-tki IP: *.utp.pl 26.05.02, 20:00 Dziękuję poszukam tego nawilżacza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: krem do twarzy dla 40-tki IP: *.ny325.east.verizon.net 28.05.02, 04:52 z niedrogich polecam serum z witaminą C firmy Eris (z serii PharmacerisA - to ta zielona seria) najlepiej stosuj je na noc, nawilży i rozjaśni cerę (o zbawczym działaniu witC możesz poczytać w dziale Biochemia urody na wizaz.pl), można je używać bez względu na cerę ja i moja mama stosujemy je z powodzeniem, dla mnie jako kurację po zimie, mama stosuje je regularnie; naprawdę poczujesz się dobrze we własnej skórze! a na dzień pod makijaż nawilżacz o którym wspomniały dziewczyny przydałby się też jakiś kremik z filtrem na dzień... Odpowiedz Link Zgłoś
wodnica Re: krem do twarzy dla 40-tki 28.05.02, 07:52 Gość portalu: kasica napisał(a): > Jak niedrogie nawilzanie, to polecam "szybki nawilzacz pod krem" Inter > Fragrances, z serii Oligoaquavita, 50 ml za 11 zl, naprawde dobry kosmetyk. Na > to jednak konieczny jest krem, zwlaszcza w przypadku suchej skory, ale ten > nawilzacz naprawde pomaga, wiele dziewczyn bardzo go chwali. Potwierdzam w 100% (36 lat). Pracuję przy komputerze, ale odkąd używam nawilżacza, nie ma żadnych problemów z napieciem skóry. Po wchłonięciu nawilżacza stosuję krem Vichy Lift Activ (jest teraz dużo promocji). Naprawdę odczuwam poprawę stanu skóry. Polecam także gorąco piankę do demakijażu też Inter Fragrance - Q10 (także chwalona na forum). Z tej samej serii używam maseczki nawilżająco-relaksującej. To moje nowe przeboje. Pozdrawiam ~~wodnica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: krem do twarzy dla 40-tki IP: *.utp.pl 28.05.02, 16:51 Dzięki-przy okazji podpowiew,że kupiłam krem nawilżaj.-wygładzający ARETINA Q- Ziaji.Jest świetny!! Odpowiedz Link Zgłoś