halszka2 03.09.03, 09:17 Witam Jest na naszym rynku sporo roznych preparatow zawierajacych w swym skladzie multiwitaminy i mikroelementy . Ktore z nich uwazacie za najlepsze i czym kierujecie sie przy wyborze preparatu ? Pozdrawiam Halszka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kto Re: multiwitaminy -ktore najlepsze IP: *.local.pl / 192.168.1.* 03.09.03, 12:29 najlepsze sa w owocach i warzywach (najlepiej z wlasnej dzialki ;-)) reszta to chemia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tangerines Re: multiwitaminy -ktore najlepsze IP: *.pop.e-wro.net.pl 03.09.03, 15:49 Ja biorę Multitabs na zmianę z preparatem na włosy i paznokcie Silica. Oba mają po 100 tabl i bierze się 1 dziennie. Na okres wakacyjny robię prze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: multiwitaminy -ktore najlepsze IP: *.sasknet.sk.ca 03.09.03, 19:01 halszka2 napisała: > Witam > Jest na naszym rynku sporo roznych preparatow zawierajacych w swym > skladzie multiwitaminy i mikroelementy . Ktore z nich uwazacie za najlepsze > i czym kierujecie sie przy wyborze preparatu ? > Pozdrawiam > Halszka Ja i moja rodzina od czasu do czasu bierzemy witaminy. Nigdy nie robimy tego jednak latem i jesienia. Jak wybieram? Patrze np. czy nie maja za duzo jakiejs witaminy. Wtedy nie nadaja sie do stalego uzycia. Trzeba uwazac na nadmiary praktycznie wszystkich witamin a producenci czasem (czesto) nie znaja umiaru. Nalezy zastanowic sie ile witamin otrzymujemy w diecie i w oparciu o to decydujemy, ktory preparat wybieramy i jaka dawke bedziemy brac. Mysle, ze tak naprawde warto brac witamine D, zwlaszcza zima bo o jej niedobor naprawde latwo. Odpowiedz Link Zgłoś
vikis1 Re: multiwitaminy -ktore najlepsze 03.09.03, 19:46 najlepszy jest zestaw dostosowany do danj osoby czyli zgodny z grupa krwi i oczywiscie nie zawierajacy syntetykow[chemi] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: multiwitaminy -ktore najlepsze IP: *.saskatoonhealthregion.ca 03.09.03, 20:21 vikis1 napisała: > najlepszy jest zestaw dostosowany do danj osoby czyli zgodny z grupa krwi i > oczywiscie nie zawierajacy syntetykow[chemi] Przede wszystkim musi byc zgodne z Oberonem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N Re: multiwitaminy -ktore najlepsze IP: 212.160.125.* 04.09.03, 19:03 Najlepsze są witaminy i mikroelementy Herbalife. Dlaczego? Bo są w 100% pochodzenia naturalnego i mają zachowane proporcje co jest bardzo istotne. Na temat wagi proporcji i witamin polecam "biblię witamin " zajmjąca książka. Po 2 tyg zjadania tych witamin widać poprawę na cerze i ogólnym samopoczuciu. Ja dodatkowo stosuję odżywianie komórkowe tej firmy i dzięki niemu po 2 miesiącach wreszcie straciłam łuszczycę i wreszcie przytyłam. Tabletki witaminowe kosztują 68 zł jak dobrze pamiętam i jest 90 szt to na pewno. Wiem że brzmi to nie w i a r y g o d n i e ale jeśli jesteś szczerze zainteresowana poczytaj na cellnutrition.5u.com W najbliższym czasie bedzie aktualizacja dojdzie mnówstwo ciekawych tematów które warto przeczytać i Akademia Zdrowia z programem tematycznym do końca roku. Zapraszam serdecznie na stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tangerines Re: multiwitaminy -ktore najlepsze IP: *.pop.e-wro.net.pl 04.09.03, 21:17 Wzruszający spam. Szkoda tylko, że wymieniona firma nigdy w ogłoszeniach o prace nie podaje swojej nazwy oraz, że zawsze twierdzi i zapewnia, że to nie akwizycja. Potem na spotkaniach robi naiwnym ludziom wodę z mózgu. Rozczuliła mnie też pani położna, która na takim spotkaniu we Wrocławiu opowiadała jak to ona teraz dużo zarabia sprzedając te produkty - pani miała braki w uzębieniu i widoczną z daleka mega próchnicę na zębach, które zostały, poplamiony kostium, tłuste włosy z odrostami. Jak jej zwróciłam, że nie wygląda na "grubą kasę" to mnie wywalili z zalatującego sektą spotkania w sprawie pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N Re: multiwitaminy -ktore najlepsze IP: 212.160.125.* 05.09.03, 15:27 Do Tangerines. Wierzę że spotkałaś się z takim obrazem. Ja pierwszy raz trafiłam do firmy 6 lat temu, mnie też zrazili bo nikt nie powiedział na czym dokładnie polega praca, za to wszyscy biegali i cieszyli się z czegoś o czy goście w tym ja nie mieli pojęcia. Stwierdziłam - pajace i wyszłam. Pół roku temu znowu spotkałam się z tą firmą weszłam do odpowiedniej grupy, tu ludzie odpowiadają na pytania konkretnie. A akwizycja to rzeczywiście nie jest. Jaka jest różnica? Akwizycja to bieganie od drzwi do drzwi i zaczepianie ludzi na ulicy, tu nie ma czegoś takiego. Firma działa przez ogłoszenia najróżniejsze, z klientem można porozmawiać indywidualnie u niego lub w siedzibie firmy, wybór należy do klienta. Moja grupa ma siedzibę w Centrum Konferencyjnym na Puławskiej w Warszawie, co poniedziałek odbywaja się prelekcje dr Rubkiewicza z myślą o klientach, można później z dr porozmawiać i popytać o co się chce. Wstęp kosztuje 5zł, chetni muszą wcześniej zgłaszać swoje przybycie z tytułu ograniczonych miejsc. Wracając do tej pani bez zębów z przetłuszczonymi włosami, ja się z taką nie spotkałam w mojej organizacji, nie przeczę oczywiście że tak było, może poprostu wspólpracuje z firmą od niedawna, co oczywiście nie tłumaczy jej niedbalstwa. Ludzie są różni, pare lat temu dorabiałam do szkoły jako kelnerka w jednej z Warszawskich restauracji, przyszedł klient w zwykłym rozciągniętym dresie i brudnych podartych adidasach, żadna z koleżanek nie chciała podejść poszłam do niego ja (chociaż nie była to moja kolejka) i nie patrzyłam na niego z góry z tytułu stroju. Zamówił tylko piwo a kiedy przyszło do rachunku zapłacił złotą Visą co oznacza że jego miesięczne dochody były bardzo wysokie. Zapamiętałam go po dzień dzisiejszy. Zapraszam jeszcze raz na moją stronę cellnutrition.5u.com a w szczegulności Ciebie. Dziś właśnie zaraz skończę aktualizację będzie dodatkowo paraę ciekawych tematów już nie o Herbalife. A jeśli będziesz kiedyś chciał czy chciała przystąpić do szeregów Firmy rozmawiaj z ludzmi którzy odpowiadają na pytania. U mnie znajdziesz odpowiedz na wszystkie pytania. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felinecaline Re: multiwitaminy -ktore najlepsze IP: *.dial.proxad.net 05.09.03, 18:07 Wywarlas na mnie piorunujace wrazenie - swoja skromnoscia: "u mnie znajdziesz odpowiedz na wszystkie pytania" - ho, ho, nie byleco! gdybym ja tak mogla powiedziec "moim" studentom... Nawiasem mowiac: odpowiedz mi na jedno: co to znaczy: "produkty herbalife zawieraja wylacznie naturalne skladniki". Odpowiedz Link Zgłoś