Dodaj do ulubionych

multiwitaminy -ktore najlepsze

03.09.03, 09:17
Witam
Jest na naszym rynku sporo roznych preparatow zawierajacych w swym
skladzie multiwitaminy i mikroelementy . Ktore z nich uwazacie za najlepsze
i czym kierujecie sie przy wyborze preparatu ?
Pozdrawiam
Halszka
Obserwuj wątek
    • Gość: kto Re: multiwitaminy -ktore najlepsze IP: *.local.pl / 192.168.1.* 03.09.03, 12:29
      najlepsze sa w owocach i warzywach (najlepiej z wlasnej dzialki ;-))
      reszta to chemia
      • Gość: tangerines Re: multiwitaminy -ktore najlepsze IP: *.pop.e-wro.net.pl 03.09.03, 15:49
        Ja biorę Multitabs na zmianę z preparatem na włosy i paznokcie Silica. Oba mają
        po 100 tabl i bierze się 1 dziennie. Na okres wakacyjny robię prze
    • Gość: Artur Re: multiwitaminy -ktore najlepsze IP: *.sasknet.sk.ca 03.09.03, 19:01
      halszka2 napisała:

> Witam
      > Jest na naszym rynku sporo roznych preparatow zawierajacych w swym
      > skladzie multiwitaminy i mikroelementy . Ktore z nich uwazacie za najlepsze
      > i czym kierujecie sie przy wyborze preparatu ?
      > Pozdrawiam
      > Halszka
      Ja i moja rodzina od czasu do czasu bierzemy witaminy. Nigdy nie robimy tego
      jednak latem i jesienia. Jak wybieram?
      Patrze np. czy nie maja za duzo jakiejs witaminy. Wtedy nie nadaja sie do
      stalego uzycia. Trzeba uwazac na nadmiary praktycznie wszystkich witamin a
      producenci czasem (czesto) nie znaja umiaru. Nalezy zastanowic sie ile witamin
      otrzymujemy w diecie i w oparciu o to decydujemy, ktory preparat wybieramy i
      jaka dawke bedziemy brac. Mysle, ze tak naprawde warto brac witamine D,
      zwlaszcza zima bo o jej niedobor naprawde latwo.

• vikis1 Re: multiwitaminy -ktore najlepsze 03.09.03, 19:46
        najlepszy jest zestaw dostosowany do danj osoby czyli zgodny z grupa krwi i
        oczywiscie nie zawierajacy syntetykow[chemi]
        • Gość: Artur Re: multiwitaminy -ktore najlepsze IP: *.saskatoonhealthregion.ca 03.09.03, 20:21
          vikis1 napisała:

> najlepszy jest zestaw dostosowany do danj osoby czyli zgodny z grupa krwi i
          > oczywiscie nie zawierajacy syntetykow[chemi]

Przede wszystkim musi byc zgodne z Oberonem :)
    • Gość: N Re: multiwitaminy -ktore najlepsze IP: 212.160.125.* 04.09.03, 19:03
      Najlepsze są witaminy i mikroelementy Herbalife. Dlaczego? Bo są w 100%
      pochodzenia naturalnego i mają zachowane proporcje co jest bardzo istotne. Na
      temat wagi proporcji i witamin polecam "biblię witamin " zajmjąca książka.
      Po 2 tyg zjadania tych witamin widać poprawę na cerze i ogólnym samopoczuciu.
      Ja dodatkowo stosuję odżywianie komórkowe tej firmy i dzięki niemu po 2
      miesiącach wreszcie straciłam łuszczycę i wreszcie przytyłam.
      Tabletki witaminowe kosztują 68 zł jak dobrze pamiętam i jest 90 szt to na
      pewno.
      Wiem że brzmi to nie w i a r y g o d n i e ale jeśli jesteś szczerze
      zainteresowana poczytaj na cellnutrition.5u.com
      W najbliższym czasie bedzie aktualizacja dojdzie mnówstwo ciekawych tematów
      które warto przeczytać i Akademia Zdrowia z programem tematycznym do końca roku.
      Zapraszam serdecznie na stronę.
      • Gość: tangerines Re: multiwitaminy -ktore najlepsze IP: *.pop.e-wro.net.pl 04.09.03, 21:17
        Wzruszający spam. Szkoda tylko, że wymieniona firma nigdy w ogłoszeniach o
        prace nie podaje swojej nazwy oraz, że zawsze twierdzi i zapewnia, że to nie
        akwizycja. Potem na spotkaniach robi naiwnym ludziom wodę z mózgu. Rozczuliła
        mnie też pani położna, która na takim spotkaniu we Wrocławiu opowiadała jak to
        ona teraz dużo zarabia sprzedając te produkty - pani miała braki w uzębieniu i
        widoczną z daleka mega próchnicę na zębach, które zostały, poplamiony kostium,
        tłuste włosy z odrostami. Jak jej zwróciłam, że nie wygląda na "grubą kasę" to
        mnie wywalili z zalatującego sektą spotkania w sprawie pracy.
    • Gość: N Re: multiwitaminy -ktore najlepsze IP: 212.160.125.* 05.09.03, 15:27
      Do Tangerines.
      Wierzę że spotkałaś się z takim obrazem. Ja pierwszy raz trafiłam do firmy 6
      lat temu, mnie też zrazili bo nikt nie powiedział na czym dokładnie polega
      praca, za to wszyscy biegali i cieszyli się z czegoś o czy goście w tym ja nie
      mieli pojęcia. Stwierdziłam - pajace i wyszłam. Pół roku temu znowu spotkałam
      się z tą firmą weszłam do odpowiedniej grupy, tu ludzie odpowiadają na pytania
      konkretnie. A akwizycja to rzeczywiście nie jest. Jaka jest różnica?
      Akwizycja to bieganie od drzwi do drzwi i zaczepianie ludzi na ulicy, tu nie ma
      czegoś takiego. Firma działa przez ogłoszenia najróżniejsze, z klientem można
      porozmawiać indywidualnie u niego lub w siedzibie firmy, wybór należy do
      klienta. Moja grupa ma siedzibę w Centrum Konferencyjnym na Puławskiej w
      Warszawie, co poniedziałek odbywaja się prelekcje dr Rubkiewicza z myślą o
      klientach, można później z dr porozmawiać i popytać o co się chce. Wstęp
      kosztuje 5zł, chetni muszą wcześniej zgłaszać swoje przybycie z tytułu
      ograniczonych miejsc.
      Wracając do tej pani bez zębów z przetłuszczonymi włosami, ja się z taką nie
      spotkałam w mojej organizacji, nie przeczę oczywiście że tak było, może
      poprostu wspólpracuje z firmą od niedawna, co oczywiście nie tłumaczy jej
      niedbalstwa.
      Ludzie są różni, pare lat temu dorabiałam do szkoły jako kelnerka w jednej z
      Warszawskich restauracji, przyszedł klient w zwykłym rozciągniętym dresie i
      brudnych podartych adidasach, żadna z koleżanek nie chciała podejść poszłam do
      niego ja (chociaż nie była to moja kolejka) i nie patrzyłam na niego z góry z
      tytułu stroju. Zamówił tylko piwo a kiedy przyszło do rachunku zapłacił złotą
      Visą co oznacza że jego miesięczne dochody były bardzo wysokie.
      Zapamiętałam go po dzień dzisiejszy.
      Zapraszam jeszcze raz na moją stronę cellnutrition.5u.com a w
      szczegulności Ciebie. Dziś właśnie zaraz skończę aktualizację będzie dodatkowo
      paraę ciekawych tematów już nie o Herbalife.
      A jeśli będziesz kiedyś chciał czy chciała przystąpić do szeregów Firmy
      rozmawiaj z ludzmi którzy odpowiadają na pytania. U mnie znajdziesz odpowiedz
      na wszystkie pytania.
      Pozdrawiam
      • Gość: felinecaline Re: multiwitaminy -ktore najlepsze IP: *.dial.proxad.net 05.09.03, 18:07
        Wywarlas na mnie piorunujace wrazenie - swoja skromnoscia: "u mnie znajdziesz
        odpowiedz na wszystkie pytania" - ho, ho, nie byleco! gdybym ja tak mogla
        powiedziec "moim" studentom...
        Nawiasem mowiac: odpowiedz mi na jedno: co to znaczy: "produkty herbalife
        zawieraja wylacznie naturalne skladniki".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka