Dodaj do ulubionych

Wysuszone dłonie

25.01.05, 17:33
Czy ktoś zna sposób aby moje dłonie były znów piękne??
Mam strasznie wysuszone, pękają mi skórki wokół paznokci.Nałożenie kremu z
gliceryną powoduje szczypanie i zaczerwienienie.
Co robić??
Obserwuj wątek
    • Gość: mea Re: Wysuszone dłonie IP: 80.48.229.* 25.01.05, 17:49
      mi pomogła dermesa. grubo i na noc.
      • kredka-szpila a co to takiego ?? 25.01.05, 18:00

• Gość: Justyna Re: a co to takiego ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 18:14
          A ja polecam kremy z Yves Rocher z arniką, mnie pomagają tylko trzeba często smarowąc ręce. Ostatnio popękała mi skóra na palcu z przesuszenia zaczęłam smarować kilka razy dziennie i grubo przed snem i jest trochę lepiej.
          • Gość: Marta Re: a co to takiego ?? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.05, 18:22
            Zdecydowanie najlepsza będzie Dermesa - kupiłam w Wawie w zielarni- suche
            dłonie czy nawet głębokie pęknięcia wygładza na pupke niemowlaka :) Nic
            lepszego nie spotkałam na rynku, a dłuugo szukałam. Producent ma swoją stronkę
            na której jest trochę więcej- albo po prostu przeszukaj forum. Pozdrawiam i
            udanej kuracji.
    • Gość: teresai Re: Wysuszone dłonie IP: 5.2.* / *.chello.pl 26.01.05, 19:02
      Świetny jest krem do rąk z cold cremem Avene. Naprawdę, działa rewelacyjnie!
    • pati310 Re: Wysuszone dłonie 27.01.05, 12:00
      czesc. Ja tez mialam problem z dlonmi, mialam jakies uczulenie na palcach.
      Pomogla cutibaza krem - tani , kupisz w aptece. Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka