kredka-szpila 25.01.05, 17:33 Czy ktoś zna sposób aby moje dłonie były znów piękne?? Mam strasznie wysuszone, pękają mi skórki wokół paznokci.Nałożenie kremu z gliceryną powoduje szczypanie i zaczerwienienie. Co robić?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mea Re: Wysuszone dłonie IP: 80.48.229.* 25.01.05, 17:49 mi pomogła dermesa. grubo i na noc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: a co to takiego ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 18:14 A ja polecam kremy z Yves Rocher z arniką, mnie pomagają tylko trzeba często smarowąc ręce. Ostatnio popękała mi skóra na palcu z przesuszenia zaczęłam smarować kilka razy dziennie i grubo przed snem i jest trochę lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: a co to takiego ?? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.05, 18:22 Zdecydowanie najlepsza będzie Dermesa - kupiłam w Wawie w zielarni- suche dłonie czy nawet głębokie pęknięcia wygładza na pupke niemowlaka :) Nic lepszego nie spotkałam na rynku, a dłuugo szukałam. Producent ma swoją stronkę na której jest trochę więcej- albo po prostu przeszukaj forum. Pozdrawiam i udanej kuracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teresai Re: Wysuszone dłonie IP: 5.2.* / *.chello.pl 26.01.05, 19:02 Świetny jest krem do rąk z cold cremem Avene. Naprawdę, działa rewelacyjnie! Odpowiedz Link Zgłoś
pati310 Re: Wysuszone dłonie 27.01.05, 12:00 czesc. Ja tez mialam problem z dlonmi, mialam jakies uczulenie na palcach. Pomogla cutibaza krem - tani , kupisz w aptece. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś