Dodaj do ulubionych

jaki cien do niebieskich oczu

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 11:31
polecacie??? cera raczej blado-ziemista, wlosy ciemny-mysi-blond? intensywnie
poszukuje cienia na codzienny makijaz do pracy, raczej neutralny; ktos
poradzil mi lososiowy, ale nie moge znalezc odpowiedniego odcienia, zeby nie
wygladal na pomaranczowy...
Obserwuj wątek
    • justa_79 Re: jaki cien do niebieskich oczu 27.01.05, 11:33
      łososiowy to raczej ciepły kolor, a Twój typ urody wygląda na chłodny. u mnie
      sprawdzają się chłodne beże i brązy, szarości, grafity, chłodne róże i fiolety.
      • Gość: natalia Re: jaki cien do niebieskich oczu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 11:35
        bez i brazy wygladaja u mnie tragicznie :( albo jak zolto-pomaranczowe albo
        sine!
        • justa_79 Re: jaki cien do niebieskich oczu 27.01.05, 11:42
          skoro te kolory wyglądają u Ciebie jak żółto-pomarańczowe, to znaczy, że są to
          prawdopodobnie ciepłe brązy, a w takich nie będzie Ci dobrze. poszukaj
          odpowiedniego odcienia.
      • Gość: natalia Re: jaki cien do niebieskich oczu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 11:36
        a na szarosci juz nie moge patrzec, brrr!
    • pixela Re: jaki cien do niebieskich oczu 27.01.05, 11:35
      Mnie ktoś kiedyś pomalował żółtym cieniem i wyglądałam extra.
    • Gość: mimka Re: jaki cien do niebieskich oczu IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 27.01.05, 11:36
      Mam taki sam tym urody jak Ty i moge doradzic,że najładniej mi jest
      we...wszystkich rozmytych kolorach:)Mi najbardziej odpowiada żółty i różowy
      oczywiście bardzo blady i w zimnym odcieniu.Pozdrawiam!!!
    • Gość: ol Re: jaki cien do niebieskich oczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 12:46
      mnie pasuje bardzo delikatny, chłodny róż. Właściwie to wpadający w fiolet. No
      i szarości
    • Gość: kinguś Re: jaki cien do niebieskich oczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 14:10
      ja mam podobny typ urody - niebieskie oczy i wlosy bardzo ciemny(nie
      rozjasniany)blond i najlepiej wyglądam w cieplym, czekoladowo-brązwym kolorze
      cieni. wtedy oczy wydaja sie bardziej wyraźne i o wiele bardziej niebieskie
      • Gość: natalia Re: jaki cien do niebieskich oczu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 14:33
        dzieki za wszystkie sugestie; mam jednak prośbe: czy moglybyscie podac konkrety
        dotyczace cieni, ktore polecacie: firme, najlepiej tez numer lub nazwe; porady
        sa super, ale ja zawsze mam klopot z wyborem odpowiedniego odcienia cienia :)
        pozdrawiam.N
        • Gość: natalia Re: jaki cien do niebieskich oczu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 15:54
          podnosze watek:)
          • Gość: kinia Re: jaki cien do niebieskich oczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 19:05
            dla mnie najlepsze są cienie Isa Dora, fakt troche drogie, ale na dlugo
            wystarczają i nie "wałkują" sie na powiekach
    • enaka Re: jaki cien do niebieskich oczu 31.01.05, 14:29
      a co na wieczor?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka