Dodaj do ulubionych

szampony do włosów Vichy

27.01.05, 19:15
Zastanawiam się nad zmianą na szampon apteczny taki do wrażliwej skóry głowy,
ale jednocześnie dowłosów przetłuszczających się- myślałam o
niebieskim...używała któraś z Was?
Co sądzicie o tych szamponach? Ew jakie alternatywnie byście proponowały?
Obserwuj wątek
    • Gość: Lisa Re: szampony do włosów Vichy IP: *.mi.gov.pl 28.01.05, 11:15
      ja tylko raz uzywalam szampony Vichy - przeciwlupiezowego i ...z malego lupiezu
      zrobil mi sie duzy - odstawilam i wiecej Vichy nie uzywam - teraz mam od roku
      rene furterer i jestem bardzo zadowolona - wlosy sa w takim stanie ze jak ide
      do fryzjera to sie pytaja co robie ze nawet zima sa takie lsniace i odpowiednio
      nawilzone:) ten szampon jest dostepny w drogeriach douglas, w aptekach go
      nigdy nie kupowalam
      • Gość: jumbala Re: szampony do włosów Vichy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 14:21
        A cos dokladniej o tym szamponie moge prosic??? np do jakich wlosow, jaka cena???
        I tego vichy przeciwlupiezowego to uzywalas zapobiegawczo czy mialas wtedy
        drobny lupiez???- bo z tego co sie zorientowalam to w vichy sa nawet dwa (lub
        wiecej) szaponow przeciwlupierzowych- do suchego lupiezu i do tlustego....
        Napisz cos wiecej- dzieki
    • Gość: kaja Re: szampony do włosów Vichy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 15:09
      ja uzywalam tego przeciw wypadaniu,takiego czerwonego.ale nie bylam zadowolona
      bo po pierwsze skora glowy swedziala a po drugie zostawial dziwna warstwe na
      wlosach przez co szybciej sie przetluszczaly.
    • smee Re: szampony do włosów Vichy 28.01.05, 15:59
      Uzywalam zotlego, chyba do wlosow suchych albo wrazliwych (nie pamietam),
      dostalam w prezencie. Bardzo fajny, wlosy po nim super miekkie. Ja niby tez mam
      przetluszczajace sie wlosy, ale i tak myje glowe codziennie, a nie zauwazylam,
      zeby pod koniec dnia wlosy byly bardziej nieswieze :)
    • alkione_81 Re: szampony do włosów Vichy 29.01.05, 19:40
      Moim zdaniem żadna rewelacja, używałam czerwonego i w sumie nie było lepiej niz
      po innych, tańszych szamponach.
    • Gość: M Re: szampony do włosów Vichy IP: *.elk.mm.pl 30.01.05, 15:22
      A ja z kolei bardzo sobie chwalę czerwony Vichy,włosy wypadały mi
      okropnie,tabletki i inne szampony nie pomagały.Sitko pod prysznicem po każdym
      myciu było zapchane,ble...Dopiero ten szampon mi pomógł,poza tym włosy po nim
      się dobrze rozczesują,nie mogę używać innych odżywek jak "mgiełka w
      płynie",więc to ważne.Zużywam już 3 opakowanie i raczej dłużej pozostanę u
      wierna.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka