Gość: lelumpolelum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 21:38 Nawet nie zdawalam sobie sprawy ze mam tak okropna brode, ale ostatnio zauwazylam ze nie wyglada tak jak powinna.Co polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agni Re: podwojny podbrodek-ratunku IP: *.chello.pl 27.01.05, 21:48 a umiesz spać z wałkiem pod szyja, zamiast poduszki? to podobno zapobiega...tak kiedyś czytalam...no bo o prostym trzymaniu glowy, "na wysokiej szyi" to pewnie wiesz... czytalam kiedys o jakims tricku makijazowym, zeby zamaskowac...trzeba bylo kreske ciemnym podkladem zrobic...ale nie pamietam jak tzn w ktora strone...moze ktos tu bedzie pamietal...dziewczyny? moze tez masowac sprobuj...podszczypywac skore pod brodą...ja mam taki zwyczaj,bo wlasnie balam sie kiedys, ze mi sie bedzie tak robilo i tak sobie sama wymyslilam...nie szkodzi w kazdym razie... a poza tym na pewno nie masz okropnej! wszystko zalezy od ego, jak akurat glowe w lusterku mialas ustawiona! pozdr. wiele ci chyba nie pomoglam, ale com pamietala tom powiedziala Odpowiedz Link Zgłoś