bob75rob1 Avon - tonik oczyszczająco-matujący 15.12.05, 14:36 Oddam; termin wazności (jakoś w przyszłym roku); zawartość (chyba z 70%); do odbioru gdzieś w W-wie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ymmm AVON kokos IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 15.12.05, 14:52 zamienie/sprzedam/cokolwiek cala serie kokosowa z avonu po prostu nie moj zapach i tyle kontakt mail - ymmm@wp.pl gg - 2631795 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kina Re: AVON kokos IP: 87.205.71.* 15.12.05, 22:49 ymm napisz ile bys chciała lub ewentualnie co za te kokoski Odpowiedz Link Zgłoś
escape5 Twice Iceberg 27.12.05, 23:01 30 ml,z pudełkiem-psiknięte pare razy,wymienie na coś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carolinascotties kupie FLOWERBOMB IP: *.chello.pl 28.12.05, 00:42 Viktor &Rolf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dandy Baby Doll YSL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 00:58 z przyjemnościa kupię :) adres mailowy: spooky_kid@o2.pl /Kraków/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia perfumy wish IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 01:13 a może ktoś ma do odsprzedania po atrakcyjnej cenie perfumy "wish" w butelce w kształcie diamentu. Po prostu kocham ten zapach:) Przyjmę oferty najchętniej z Warszawy. Mój mail: vibeke@autograf.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Podkład Vichy Aera Teint IP: *.crowley.pl 03.01.06, 15:23 Mam podkład Vichy Aera Tient (35 Moyen Sand), oczywiscie nieuzywany. Może ktoś reflektuje. Jakieś propozycje? Moje gg - 1908524. Odpowiedz Link Zgłoś
de-brie Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 03.01.06, 17:57 Mam Clinique Superfit odcień neutral. Użyty 5 razy, odsprzedam, wymienię. de-brie@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ewapaw5 Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 12.01.06, 09:16 jestem zainteresowana podkladem Odpowiedz Link Zgłoś
zzoee Flower by Kenzo 03.01.06, 18:51 Odsprzedam Flower, edp, 26 ml we flakonie 30 ml. Mam kartonik i paragon z Sephory. Cena 70 zł Odpowiedz Link Zgłoś
emzetem Pupa Smart Skin 03.01.06, 19:09 Hej! Mam jakieś pół tubki podkładu Pupa Smart Skin. Mi ten podkład nie odpowiada i chętnie go odstąpię. Kolor numer 01, czyli najjaśniejszy. Jestem z Warszawy, ale mogę go też wysłać o ile kupujący pokryje koszt wysyłki, 6 zł. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
ekspresjonistka zamienię ... ;) 10.01.06, 14:41 Zamienię ciuszki na kosmetyki ;) tu sa fotki ;) www.voila.pl/rv6v7/ Odpowiedz Link Zgłoś
laura27 odsprzedam Escada rockin'rio 85/100ml 12.01.06, 09:31 To, co w temacie, oryginalne na 100% bo kupione w perfumerii w Amsterdamie. zostało ok.85 zml ze 100ml. sprzedam za 125 zł już z przesyłką. mail gazetowy, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
roxi_hart Re: odżywki do włosów na wymiane 17.01.06, 12:52 1. Garniera wygladzajaca (w okraglym opakowaniu)-zostalo 2/3 pojemnosci 2. Gliss Kur nowa seria Asian beauty - odzywka w sprayu hydra-oil 100 ml, psikniete moze 3 razy 3. L'oreal Absolut Repair - pojemnik 30 ml - kupilam 2 , jeden na wymiane Moge dorzucic probke szamponu Absolut Repair (wlasnej produkcji probka). Wymienie na inne odzywki do wlosow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kulka Re: podkłady Astor, Nivea Beaute IP: *.acn.waw.pl 17.01.06, 13:07 Bardzo chętnie odstąpię za niewielką opłatą podkłady: - Astor AntiStress& Lift odcieć 200 30 ml -> kupiłam w promocji w Rossmannie (Styczeń 2006 ) ale jest za ciemny; używałam 2 razy jest rewelacyjny bo pięknie wygładza buzię, ale ten odcień mi nie pasuje :( - Nivea Beaute Teint Nature Stay-On 30 ml -> 01 beige Naturel -> kupiony w Niemczech w okolicach Bożego Narodzenia -> używany 4 razy ale jak dla mnie za jasny wniosek z tego: zgadza się do tej pory mam problem z dobraniem sobie koloru podkładu ... nie chciałabym jednak żeby te miały się zmarnować Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ewapaw5 Re: podkłady Astor, Nivea Beaute 28.01.06, 10:03 Witaj Jaki to odcien 200 czy bardzo jasny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kulka Re: podkłady Astor, Nivea Beaute IP: *.acn.waw.pl 28.01.06, 22:25 no taki srednio jasny, ale nie dla bladej cery ... Odpowiedz Link Zgłoś
1308a Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 28.01.06, 11:40 A ma może Ktoś do sprzedania wodę toaletową Prowl Avon`u? Odpowiedz Link Zgłoś
rosie.rosie SZUKAM: kremu regenerujacego ARGILETZ 14.02.06, 00:25 pilne prosze pisac na adres: rosie.rosie@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sad_anna Wymienię Clinique i fluid Matisa 14.02.06, 07:34 Mam na wymianę: CLINIQUE, Dramatically Different Moisturizing Gel - pierwotnie 125 ml, zużycie ok. 5%, z kartonikiem oraz Fluid rozświetlający Matis, nr 01, użyty jeden raz, z kartonikiem. Poszukuję: - Anti Gravity pod oczy lub: - Olay 7 Effect na noc Zainteresowanych zapraszam do kontaktu mailowego. Jestem z Wawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krodii Clinique podkład Dewy Smooth 03 neutral light IP: *.malnet.pl 14.02.06, 09:13 Wczoraj dostałam ten podkład ale niestety kolorystycznie nie jest dla mnie. Posiadam również błyszczyl Clinique glosswear for lips: 03 berry flirt Jeśli któraś z Was byłaby nimi zainteresowana to proszę o kontakt: krodii@gazeta.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krodii Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.malnet.pl 14.02.06, 09:07 Wczoraj dostałam ten podkład ale niestety kolorystycznie nie jest dla mnie. Posiadam również błyszczyk Clinique Glosswear for lips: berry flirt 03! Jeśli któraś z Was byłaby nimi zainteresowana to proszę o kontakt: krodii@gazeta.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pink_freud kolorowka nivea 14.02.06, 11:07 podklad lumillusion, puder brazujacy, roz sprzedam albo wymienie najchetniej wszystko z jedna osoba. (wszystko uzyte kilka razy) Odpowiedz Link Zgłoś
naise zestaw dla blondynki 14.02.06, 11:25 Rozjaśniacz w sprayu reflex blond - nowy odżywka do włosów blond firmy avon - zużycie ok 1/3 naise@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zielona28 Wymienię... 19.02.06, 14:42 Mam takie kosmetyki: woda toaletowa męska Nature Pour Home poj.7.5ml firmy YVES ROCHER żel pod prysznic męski ERYO poj.50ml YVES ROCHER 5 mini pomadek Luminelle 0.5g YVES ROCHER wszystko nowe,nie używane. Woda toaletowa damska Miss Mademoiselle,poj 50 ml(ale psiknięta ze trzy razy). Jeżeli ktoś byłby chętny to zapraszam na priv.Wymienię najchętniej na damskie mini wody YR lub inne propozycje,ale oprócz kosmetyków do makijażu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mcherub Podkład Infaillible l'oreal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 17:45 Mam do wymiany lub tanio sprzedam podkład l'oreal Infaillible nr 240 ciepły średni beżyk bez domieszki rózu. Buteleczka pełna kupiłam w ubiegłym tygodniu w perfumerii ale nie trafiłam z kolorem dla mnie za jasny Odpowiedz Link Zgłoś
laura27 Miss Dior Cherie, połowa z 50 ml 17.03.06, 11:06 Tak, jak w temacie. Mam kartonik, folia tylko odpakowana z góry żeby wyjąć butelkę, stan butelki idealny. Oryginał kupiony przed Świętami Bożego Narodzenia. Sprzedam za 80 zł z przesyłką. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
osatnia oddam za darmo - woda YR bambus 27.03.06, 21:15 oddam (trzeba oplacic przesylke) wode fraicheur vegetale yves rocher (bambus). zuzycie: 1 cm :) (nieudany prezent). piszcie na gazetowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Lavertu (nr2)cena do negocjacji! IP: *.umcs.lublin.pl 20.04.06, 08:09 uzyte góra trzy razy kupiłam za 100 zł cena do negocjacji moj mail:ao23@poczta.fm pozdrawiam aga Odpowiedz Link Zgłoś
laura222 **********Baby Doll YSL 100ml********* 24.04.06, 17:02 Mam do zaoferowania Baby doll, perfumy YSL, 100ml, psiknięte dokladnie 4 razy, niestety nie mój zapach. Perfumy otrzymałam od przyjaciółki z perfumerii. Posiadam orginalne pudełko oraz zawieszkę - certyfikat orginalności. Cena 140zł, ewentualne koszta przesyłki pokrywam ja. Na terenie Krakowa dostawa GRATIS :) ps. Kontakt na maila gazetowego, niestety nie mam stałego dostępu do komputera, korzystam grzecznościowo, dlatego z góry przepraszam za ewentualne opoznienia w odpowiedzi! Odpowiedz Link Zgłoś
anamag Re: **********Baby Doll YSL 100ml********* 29.04.06, 00:04 odpisałam na maila Odpowiedz Link Zgłoś
elmilinden Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 24.04.06, 17:34 Ja zapraszam na ten wątek: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=40749664&v=2&s=0 Mam do sprzedanie zestaw kosmetyków, który wydaje się idealany dla bladolicej osoby z niebieskimi lub szarymi oczami, ale nie tylko;) Zaraz wkleję tam zdjęcia kolorów (chociaż w necie są zawsze inne) oraz produktów, co do którcych mogą być wątpliwości. Więc wszytsko będzie można zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
elmilinden Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 24.04.06, 17:57 No nie! Co za ludzie... ktoś wykasował mój wątek:( To się nazywa życzliwość... W takim razie dopiszę się i tutaj:) Otóż mam dużo kosmetyków, których nie używałam WCALE, lub wypróbowałam, a nie odpowiadały mi w jakiś sposób. Najczęściej są to prezenty, ale również nietrafione zakupy Szukam więc osoby z Warszawy, która byłaby zainteresowana kupnem następujących kosmetyków: 1) Tusz do rzęs Bourjois Volume Glamour, czarny, użyty 2 razy, w zasadzie tylko wypróbowany, kupiony 17 marca (mam paragon) 2) Tusz do rzęs Astor Lycra Extend, brązowy, użyty 5 razy, kupiony 3tygodnie temu 3) Tusz do rzęs Astor, Air Max, brązowy (moim zdaniem czarny...) użyty 1 raz, kupiony 19 kwietnia, kilka dni temu (mam paragon) 4) Błyszczyk Slik Gloss Max Factor, kolor Mellow Pink (jasny, delikatny róż z małymi, niewidocznymi drobinami, nie ma w nnim brokatu, po prostu delikatnie się mieni), w ogóle nie używany (przez nikogo), ale otwarty przez moja młodszą siostrę 5) Krem tonujący (czyli taki mało kryjący podkład) Sephora, w odcieniu 100, czyli bardzo jasnym. Jest beztłuszczowy, posiada filtr spf15, witaminy, nawilża skórę. Dopasowuje się do karnacji, ponieważ zawiera mniej barwnika niż podkład. Idealny dla bladych osób. Jednak proszę pamiętać, że nie kryje. W ogóle nigdy nie był używany. (Również mam paragon) www.sephora.com/browse/product.jhtml?id=P101301&shouldPaginate=true&categoryId=S6500 6 )Róż do policzków Maybelline, kolor 53, sweetheart rose. regional.pedet.pl/x_C_I__P_7015401-7010001.html 7) Poczwórne cienie Gosh, Q25, Safari, Znajdują się tam cienie: khaki, ciemnozielony, jakby wojskowy, delikatny żółty, oraz beżowy i ładny brąz. Cienie były użyte 1 raz. Mają tkie kolory: www.estyl.pl/sklep/product_image.php?imageid=2664 Tak wyglądają: www.estyl.pl/sklep/product_image.php?imageid=2657 8) Pojedynczy cień Lancome Colour Focus, w odcieniu 208, Cannelle, użyte kilka razy, niestety w podróży ułamało się wieczko, które jest w komplecie, chroni przed kurzem i da się nim osłonic cienie, ale lepiej ich nie przewozić lub nie przenosić w torebce. Ma taki kolor: www.lancome.com.sg/img/_db/variants/s_3147752362080.gif Tak wygląda: a1034.g.akamai.net/f/1034/2886/30m/www.lancome-usa.com/images/product/890905_l.jpg Oraz jeszcze: 9) Balsam brązujący Garnier Intensywna Pielęgnacja, skóra muśnięta słońcem, zawierajacy conajmniej 200ml balsamu, użyty dwa razy. 10) Krem ochronny AA, z filtrem spf20, formuła polarna, nadający się zarówno na narty jaki i na słoneczne dni, zwłaszcza do cery normalnej albo suchej. Ufffff.... Koniec Najchętniej oddałabym cały ów zestaw w dobre ręce, bo kosmetyki te tylko sie u mnie marnują, a może któraś a Was potrafiłaby z nich zrobić użytek Żaden z tych kosmetyków nie trafił w moje ręce wcześniej niż od 20 stycznia 2006 roku (jedynie cienie Lancome kupiłam przed Sylwestrem ), nie są stare ani zleżałe. Zależy mi na osobistym odbiorze, ponieważ chcę, żeby zainteresowana osoba mogła wszystko obejrzeć i wtedy się zdecydować. Proponuję cenę 150zł za wszystkie te kosmetyki:) Odpowiedz Link Zgłoś
elmilinden Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 25.04.06, 21:44 chyba już nieaktualne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaxFactor - Master Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.lanet.net.pl 25.04.06, 13:52 najnowszy MaxFactor - Masterpiece poprostu nie dla mnie uzyty doslownie 2 razy odsprzedam lub zamienie e-mail milkne@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.icpnet.pl 25.04.06, 17:00 cien bourjois brazowy- 06 brun, pojedynczy. piekny, niestety nie dla mnie- brunetki;( uzylam jeden raz i sie rozryczalam, bo wygladalam strasznie... cien za 50 dych i nawet uzywac nie moge! odsprzedam za 30zl lub wymienie na cos lososiowego, z fioletow(ale nie ciemnych!) lub tez w odcieniu czekolady(b.ciemny braz!) generalnie na cos nadajacego sie dla brunetki;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.icpnet.pl 25.04.06, 17:01 pomylilam numer, chodzilo mi o 05;) Odpowiedz Link Zgłoś
suz22 Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 26.04.06, 07:48 bruno banani-"not for everybody" dezodorant perfumowany, atomizer z 75 ml zostalo wiecej niz połowa,nie mój zapach i tyle, moge wyslac zdjecie dla zainteresowanych, email gazetowy Odpowiedz Link Zgłoś
mariko23 Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 26.04.06, 12:54 czesc dziewczyny nie wiem czy to jeszcze aktualne, ale chetnie pozbede sie : - AVON personal match kolor nude - podklad dla cery mieszanej (nieudany prezent, raz uzylam, ale dla mnie duuuzo za jasny) - AVON krem do rąk kakao i kwiat lotosu (identyczna sytuacja) - Nivea - tonik matujący do cery mieszanej i tlustej - 3/4 butelki cena 35zl za wszyetko z przesylka, choc mozemy sie tez dogadac jesli ktos jest zainteresowany to mariko23@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 16:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masalachai Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.aster.pl 28.04.06, 18:45 mam do zbycia ;) niewiele zuzyty- powiedzmy w 1/3 podklad Lancome Absolute Teint 01,kupiony tej zimy, kosztuje 260 oddam za 120, jestem z warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ofelia1982 Nieuzywane cienie REVLON IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.05.06, 22:51 Wymienie cienie REVLONU Colourstay, odcien Sprong Moss (zielonkawy): www.drugstore.com/products/prod.asp?pid=138226&catid=9567&cmbProdBrandFilter=42686&aid=333971&aparam=revlon_colorsta y_12_hour Nie uzywany ani raz Wymiana najlepiej na jakis porzadny puder Odpowiedz Link Zgłoś
elmilinden Jeszcze raz! 08.05.06, 13:02 Nadal mam do sprzedania nowe, nieużywane lub użyte max. pięciokrotnie kosmetyki (to tylko tusz Lycra Extend raz cienie Lancome): 1) Tusz do rzęs Bourjois Volume Glamour, czarny, użyty 2 razy, w zasadzie tylko wypróbowany, kupiony 17 marca (mam paragon) 2) Tusz do rzęs Astor Lycra Extend, brązowy, użyty 5 razy, kupiony 3tygodnie temu 3) Tusz do rzęs Astor, Air Max, brązowy (moim zdaniem czarny...) użyty 1 raz, kupiony 19 kwietnia, kilka dni temu (mam paragon) 4) Błyszczyk Slik Gloss Max Factor, kolor Mellow Pink (jasny, delikatny róż z małymi, niewidocznymi drobinami, nie ma w nnim brokatu, po prostu delikatnie się mieni), w ogóle nie używany (przez nikogo), ale otwarty przez moja młodszą siostrę 5) Krem tonujący (czyli taki mało kryjący podkład) Sephora, w odcieniu 100, czyli bardzo jasnym. Jest beztłuszczowy, posiada filtr spf15, witaminy, nawilża skórę. Dopasowuje się do karnacji, ponieważ zawiera mniej barwnika niż podkład. Idealny dla bladych osób. Jednak proszę pamiętać, że nie kryje. W ogóle nigdy nie był używany. (Również mam paragon) www.sephora.com/browse/product.jhtml?id=P101301&shouldPaginate=true&categoryId=S6500 6 )Róż do policzków Maybelline, kolor 53, sweetheart rose. regional.pedet.pl/x_C_I__P_7015401-7010001.html 7) Poczwórne cienie Gosh, Q25, Safari, Znajdują się tam cienie: khaki, ciemnozielony, jakby wojskowy, delikatny żółty, oraz beżowy i ładny brąz. Cienie były użyte 1 raz. Mają tkie kolory: www.estyl.pl/sklep/product_image.php?imageid=2664 Tak wyglądają: www.estyl.pl/sklep/product_image.php?imageid=2657 8) Pojedynczy cień Lancome Colour Focus, w odcieniu 208, Cannelle, użyte kilka razy, niestety w podróży ułamało się wieczko, które jest w komplecie, chroni przed kurzem i da się nim osłonic cienie, ale lepiej ich nie przewozić lub nie przenosić w torebce. Ma taki kolor: www.lancome.com.sg/img/_db/variants/s_3147752362080.gif Tak wygląda: a1034.g.akamai.net/f/1034/2886/30m/www.lancome-usa.com/images/product/890905_l.jpg Oraz jeszcze: 9) Balsam brązujący Garnier Intensywna Pielęgnacja, skóra muśnięta słońcem, zawierajacy conajmniej 200ml balsamu, użyty dwa razy. 10) Krem ochronny AA, z filtrem spf20, formuła polarna, nadający się zarówno na narty jaki i na słoneczne dni, zwłaszcza do cery normalnej albo suchej. Bardzo chętnie sprzedałabym cały zestaw, bo już go spakowałam i czeka na nowego właściciela:) Ewentualnie mogę sprzedać pojedyncze kosmetyki, tylko trochę boję się o transport w taki wypadku... Kontakt na maila: elmilinden@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
wiss Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 22.05.06, 07:39 BABY DOLL ,YSL 80 ze 100ml. Kupione w Sephorze , niestety nie mój zapach. Najchętniej wymienię na L'eau par Kenzo. wissenna@interia.pl , gg:5465506. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mcherub nowy podkład colorstay softflex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 16:16 Zamienię lub sprzedam nowiutki podkład revlon colorstay softflex (unowocześniona wersja w słoiczku) kolor medium beige 06 ładny ciepły bez dla mnie za jasny Odpowiedz Link Zgłoś
alcea Cartier, Kanebo ... 29.05.06, 15:02 Mam 1.Gianfranco Ferre 20 (woda toaletowa) poj 30ml - kilka razy psikniete 2.Cartier So pretty (woda toaletowa) 50 ml ubytek okolo 5ml 3.Jil Sander N4 (parfum) 7.5ml, pozostala polowa 4.Kanebo Puder sypki transparentny (25g) 1 raz uzyty Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
alcea Kanebo, cartier 29.05.06, 15:04 Mam 1.Gianfranco Ferre 20 (woda toaletowa) poj 30ml - raz psikniete 2.CartierSo pretty (woda toaletowa) 50 ml ubytek okolo 5ml 3.Jil Sander N4 (parfum) 7.5ml, pozostala polowa 4.Kanebo Puder sypki transparentny (25g) 1 raz uzyty Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś