Dodaj do ulubionych

NAJLPESZE WITAMINY NA WŁOSY

IP: *.szwajcarska.pl 02.02.05, 18:41
Dziewczyny, które tabletki na włosy polecacie?
Chodzi mi o preparaty witaminowe działające na włosy (na cerę i paznokcie
także).
Jaka jest ich cena i na ile starcza opakowanie?
No i czy są zauważalne efekty i ile powinna trwać taka kuracja?
Obserwuj wątek
    • Gość: inga Re: NAJLPESZE WITAMINY NA WŁOSY IP: *.dip.t-dialin.net 02.02.05, 18:42
      centrum
      • Gość: Inka_25 Re: NAJLPESZE WITAMINY NA WŁOSY IP: *.szwajcarska.pl 02.02.05, 19:05
        "Centrum" to ogólny zestaw witamin a na włosy, skórę i paznokcie są specjalne
        preparaty.
        • Gość: patka81 Re: NAJLPESZE WITAMINY NA WŁOSY IP: *.icpnet.pl 04.02.05, 12:25
          ja najbardziej sobie chwale skrzypowitę ale biore podwója dawkę dziennie
          (4tabletki)ogolnie na urodę polecam dodatkowo olej z wiesiolak i spirulinę(algi
          zielone) rewelacja!!!!!
          • Gość: Inka_25 Re: NAJLPESZE WITAMINY NA WŁOSY IP: *.szwajcarska.pl 04.02.05, 12:32
            Możesz coś więcej powiedzieć o tym oleju z wiesiołka i spirulinie? Ile już
            bierzesz tą SKRZYPOWITĘ?
            • Gość: 12345 Re: NAJLPESZE WITAMINY NA WŁOSY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 12:44
              kup MULTISAL - stylista mi tak doradził
              • Gość: Inka_25 Re: NAJLPESZE WITAMINY NA WŁOSY IP: *.szwajcarska.pl 04.02.05, 14:44
                A MULTISAL? Możecie coś więcej powiedzieć?
                • Gość: Tyczka Re: NAJLPESZE WITAMINY NA WŁOSY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 15:08
                  Beta Karoten jest super cera jest śliczna, wlosy ladne, paznokcie zdrwoe super.
                  Ja mialam takie za 20zl-50 szt-jedna dziennie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka