Gość: kia IP: *.elwico.pl 03.02.05, 12:26 Witam Co sądzicie o tych cieniach? Mam niebieskie oczy myśle ze kolorek powinien pasowac. www.allegro.pl/show_item.php?item=40830114 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mangax Re: Potrójne cienie Avon 03.02.05, 14:33 podobno jakosc beznadziejna - nie moja opinia, bo ich nie mam, ale kolezanka ma i tak sie wlasnie wyrazila pod ich adresem pozdr. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz Re: Potrójne cienie Avon IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.verizone.com.pl 03.02.05, 17:17 ja też mam te cienie(ale inny kolor),są mało widoczne na powiec,a ich jakosc rzeczywiscie nie najlepsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka_25 Re: Potrójne cienie Avon IP: *.szwajcarska.pl 03.02.05, 17:28 Cienie Avonu nie są najlepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weronka79 Re: Potrójne cienie Avon IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.02.05, 17:41 Ja też nie polecam. Co prawda mam dwukolorowe, ale to z pewnością to samo... Jak sobie je nałożę na powiekę o 7:00 to o 14:00 są już tylko wspomnieniem... Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Potrójne cienie Avon 04.02.05, 10:55 nie wiem, czy te cienie ostatnio tak zmieniły swoją jakość, że tak na nie narzekacie, czy tylko te potrójne są kiepskie. ja mam Duo (beżowo-brązowe) i używam ich od 10 lat i nie znalazłam do tej pory lepszych. z Color Trend w kamieniu też lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka_25 Re: Potrójne cienie Avon IP: *.szwajcarska.pl 04.02.05, 12:26 A co masz powiedzieć konsultantko Avonu? :) Jak widać na powyższych opiniach te cienie są po prostu tragiczne. Można dołożyć (bo ile się orientuję to potrójne cienie AVONU to chyba normanie kosztują coś powyżej 30 zł) i kupić cienie ISA DORA, które są po prostu rewelacyjne lub ARTDECO, które są chyba jeszcze lepsze :) (jeden cień - 25 zł). Odpowiedz Link Zgłoś