Gość: Inka_25 IP: *.szwajcarska.pl 03.02.05, 12:37 Co sądzicie o salonach fryzjerskich LOVELY LOOK? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: n Re: LOVELY LOOK??? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 04.02.05, 17:13 podnosze. tym bardziej ze teraz w lutym maja tam jakies atrakcyjne promocje cenowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka_25 Re: LOVELY LOOK??? IP: *.szwajcarska.pl 04.02.05, 17:14 No właśnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imoe Re: LOVELY LOOK??? IP: *.aster.pl 04.02.05, 18:19 ja byłam w lovely look w M1 w wawie, nie wiem teraz czy dalej tam jest i wyszlam nawet zadowolona. ale jak zobaczyłam tył to mi przeszło zadowolenie... było krzywo i okropnie, potem zresztą nic się nie układało. ale ja już nawet nie pamiętam kto mnie strzygł więc może teraz jest już lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
solbi Re: LOVELY LOOK??? 04.02.05, 18:55 ja nie polecam!! raz robilam baleyage - nic specjalnego... kilka razy obcinalam wlosy... nie bylam zadowolona... moja otatnia wizyta przesadzila o wszystkim - chcialam skrocic wlosy (tak dla poprawy humoru:)) - mam krecone wlosy i dokladnie wiem jak trzeba je obciac, zeby wygladaly dobrze - niestety fryzjeraka mimo moich szczegolowych "wskazowek" co, gdzie i jak, ostrzygla tak jak bylo jej wygodnie!! wszystkie wlosy jednej dlugosci!! HORROR!! musialam biec do innego fryzjera, zeby poprawil to, co jeszcze zostalo (moj problem polegal na tym, ze wlosy zostaly tak skrocone ze juz nie bardzo bylo co obcinac: () ...moim zdaniem strzyga tam fryzjerki bez polotu, wyobrazni a przede wszystkim bez specjalistycznych szkolen... normalne fryzjerki jakich wiele... nie bede juz sprawdzac czy mialam pecha i trafilam na kogos niekompetentnego, czy po prostu to taki salon... znlazlam innego fryzjera:) musicie same ocenic - trudno powiedziec czy wszyscy fryzjerzy w tych salonach maja takie umiejetnosci, czy po prostu zle trafilam... pozdrawiam solbi Odpowiedz Link Zgłoś