Gość: aksiak IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.02.05, 19:29 jakiej jakosci maja lakiery? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewa Re: INGLOT IP: *.elpos.net 11.02.05, 19:32 dosc dobre mi sie bardzo podobaja bo po 2 dniach przy zmywaniu nie odpryskuja :) Odpowiedz Link Zgłoś
smee Re: INGLOT 11.02.05, 19:33 Wedlug mnie nie sa najgorsze, zwlaszcza w porownaniu do ceny. U mnie trzymaja sie jakies 3-4 dni, potem raczej zmywam i nakladam jeszcze raz (zawsze tylko 1 warstwe). Dodam, ze zmywam i sprzatam bez rekawiczek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
puchatkowa Re: INGLOT 11.02.05, 19:39 ja jestem z nich zadowolona - są trwałe a kolor w opakowaniu z reguły zgadza się z rzeczywistym na paznokciach :) Odpowiedz Link Zgłoś
sitc Re: INGLOT 11.02.05, 20:07 Ja jestem nie obiektywna bo po pierwsze nie zmywam ani nic z tych rzeczy :) a po drugie mam tipsy więc każdy lakier trzyma się przyzwoicie. Te z Inglota ślicznie się nakładają, wytrzymują sporo, nie ma żadnych smug, no i fajny wybór kolorków :) Odpowiedz Link Zgłoś
miss.didi Re: INGLOT 11.02.05, 22:47 jedyny minus to moim zdaniem to, ze 2 warstwy strasznie dlugo schna. i nawet jak juz sie wydaja suche ( po 15 minutach np, zaznaczam ze po 1. warstwie tez czekam odpowiednio) to latwo zrobic dziure np. paznokciem:/ Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: INGLOT 11.02.05, 23:06 Dobre. Jedyne które wykorzystuję do końca bo nie wysychają.I fajny cielisty 82, nie zostawia zacieków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: INGLOT IP: *.aster.pl 12.02.05, 11:04 dno. u mnie trzmaja sie max 1 dzień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MYSZZ Re: INGLOT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 17:07 przy dwóch warstwach złazi mi płatami, ale kolorki faktycznie super i równomiernie się rozprowadza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo Re: INGLOT IP: *.mt.pl / *.mt.pl 12.02.05, 17:57 fajny wybor kolorow - duzo ;-) ale juz ich nie kupuje bo musialam codzien zmywac i malowac ;-/ FATALNE no i nigdy nie wiedzialam czy wytrzyma caly dzin a paskudie wygladaja poodpryskiwane ! Odpowiedz Link Zgłoś