Dodaj do ulubionych

Lekki krem do cery normalnej,bezproblemowej?

12.02.05, 09:08
Dziewczyny! Potrzebuje jakiegoś leciutkiego kremu do twarzy..Nie mam problemów skórnych, cera normalna, nie przesusza się, jednak po kazdym myciu twarzy jest lekko ściagnięta, no i makijaż kładzie się łatwiej na pokremowaną skórę. Polecicie coś??

www.polskieserce.pl/
www.pajacyk.pl/
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: Lekki krem do cery normalnej,bezproblemowej? IP: *.chello.pl 12.02.05, 10:52
      mam tak.a samą cerę i dobrze mi robiły: dermedic hydra in, eris z supermarketu
      do naczynkowej- bardzo lekki, dermosan póltłusty (turkusowy)
    • Gość: Ania Re: Lekki krem do cery normalnej,bezproblemowej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 11:51
      Polecam Psychogel, naprawdę jest bardzo leciutki.Oprócz tego może jakiś z
      kremów La Roche Posay, np. Hydrabase XL.
    • esk16 Re: Lekki krem do cery normalnej,bezproblemowej? 12.02.05, 12:49
      a ja polecam krem aloesowy z Oriflame ALOE PROTECTIVE MOISTURIESER- ochronny
      krem nawilżający z filtrami UV, hipoalergiczny :) jak dla mnie jest super,
      skóra po nim jest naprawdę miła i miękka, kosztuje 21.90 ale teraz jest
      promocja (do końca lutego i kosztuje 13.90!)
      pozdrawiam
      esk16
    • smee Re: Lekki krem do cery normalnej,bezproblemowej? 12.02.05, 13:43
      Nawilzajcy Nivea Aqua Beauty - lekki, faktycznie nawilza jak trzeba, mily,
      morski zapach :)
    • klara-klara A Kolastyna...??problem. 12.02.05, 16:42
      Sprawdzalam co na wizazy jest ciekawego z kremow i zainteresowal mnie ten krem Kolastyny:

www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=f8a92769382093e9c5ad1136c164202b&cmd=vendor_info&vendorid=37
      Jednak w sklepach go nie ma, na stronie Kolastyny też nic..O co chodzi?? Czyby byl wycofany?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka