orissa Re: Wasz ulubiony szampon 12.02.05, 13:11 Niebieski Vichy (dermatologiczny). Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: AT dodajacy objetosci-Avon 14.02.05, 14:03 ten akurat jest wg mnie beznadziejny :/ a ulubionego szamponu chyba nie mam, w przeciwieństwie do odżywek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Wasz ulubiony szampon IP: 157.25.152.* 12.02.05, 14:30 Elseve zielony z witaminami, dziecięcy Elseve o zapachu wiśni 9neistety u nas niedostępny, a jest cudowny). Herbal Essences za zapach, ale minus brak efektu u mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Wasz ulubiony szampon IP: *.elk.mm.pl 12.02.05, 15:48 Czerwony Vichy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inga Re: Wasz ulubiony szampon IP: *.dip.t-dialin.net 12.02.05, 17:28 Pantene Pro-V,zlota seria. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo Re: Wasz ulubiony szampon IP: *.mt.pl / *.mt.pl 12.02.05, 17:52 Timotei z henna, Odpowiedz Link Zgłoś
sitc Re: Wasz ulubiony szampon 12.02.05, 21:02 A ja jeszcze nie znalazłam ideału, buuu :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: Wasz ulubiony szampon IP: *.interkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.05, 22:19 ostatnio: czerwony Loreala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rawita Re: Wasz ulubiony szampon IP: *.autocom.pl 12.02.05, 22:49 johnsons baby, lawendowy Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: Wasz ulubiony szampon 12.02.05, 22:55 A ja nie używam tego supermarketowego badziewia. to tylko ładnie pachnie i ma ładne butelki. Kupuję szampony tylko w hurtowni fryzjerskiej. Sa zazwyczaj bezzapachowe, za to rewelacyjnie działają. Dobry szampon do włosów wymagających odżywienia, nawilżenia i regeneracji powinien zawierać uwodnioną keratynę, pantenol i w zależności od potrzeb proteiny jedwabiu, glicerynę. polecam serię Kadus Imunal. Mam rozjaśniane, długie włosy, czyli dość wymagające, a ten szampon sprawdza się doskonale. Odpowiedz Link Zgłoś
myshen82 Re: Wasz ulubiony szampon 12.02.05, 23:41 czy możesz napisać ile kosztuje ten szampon? a może polecisz jakieś inne? Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: Wasz ulubiony szampon 12.02.05, 23:53 Ok 23 zł, nie kupuj w salonie fryzjerskim, bo mają ok 30% drożej. Odpowiedz Link Zgłoś
myshen82 Re: Wasz ulubiony szampon 13.02.05, 00:01 dzięki za odpowiedź, zawsze mi się wydawało że Kadus jest straasznie drogi;) Odpowiedz Link Zgłoś
reniaszka Re: Wasz ulubiony szampon 13.02.05, 12:46 A w ktorej hurtowni kupujesz ten szampon? (jak sie zorientowalam jestes z Wrocka) Pozdrawiam - R. Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: Wasz ulubiony szampon 13.02.05, 13:46 Na ul. Dawida jest hurtownia Polwell. Najlepiej brać na jakąś firmę (nie musi być fryzjerska), bo wtedy będziesz mogła kupić po cenie hurtowej. Odpowiedz Link Zgłoś
magda-fl Re: Wasz ulubiony szampon 12.02.05, 22:58 Gliss Kur albo do blond (żółty perłowy) albo do mieszanych,długich (żółty) albo do suchych (pomarańczowy) Odpowiedz Link Zgłoś
crazy_little_girl Re: Wasz ulubiony szampon 12.02.05, 23:01 Timotei z wyciągiem z bawełny do włosów zniszczonych. A potem odżywka do włosów blod z rumiankiem - też Timotei. Daje rewelacyjne efekty - włosy wyraźnie jaśniejsze, miękkie i pięknie się układają :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: Wasz ulubiony szampon 12.02.05, 23:04 Rumianek raczej nie pasuje do włosów zniszczonych. No chyba, że tan szampon zawiera rumianek tylko w nazwie... Odpowiedz Link Zgłoś
crazy_little_girl Do bez_mapy 13.02.05, 00:09 Odżywka jest z rumiankiem !!! Nie szampon. Nie mam włosów zniszczonych, ale tylko ten szampon działa dobrze na moje włosy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dezi Re: Wasz ulubiony szampon IP: *.asternet.pl / 213.155.191.* 12.02.05, 23:39 timotei z henna, pantene pro-v seria niebieska z usa Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Wasz ulubiony szampon 13.02.05, 06:32 pantene- tylko fioletowy dove gilss kur Odpowiedz Link Zgłoś
hooda Re: Wasz ulubiony szampon 13.02.05, 11:07 Bambi dla dzieci:-) jedyny, który nie podrażnia skóry głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: Wasz ulubiony szampon 13.02.05, 12:38 elseve z nutrileum [i odzywka z tej serii, bardzo mi sluzy] herbal essences oczyszczajacy [dobrze pozbywa sie resztek pianki do wlosow, czy innych modelujacych specyfikow] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasna_79 SunSilk pomarańczowy z duokeratyną + odżywka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 13:23 Odpowiedz Link Zgłoś
balbina_alexandra Re: Wasz ulubiony szampon 13.02.05, 13:56 Uzywam wyłącznie szamponów profesjonalnych z salonów fryzjerskich bo mam tak nędzne włosy, że mało co im służy: - mój na wieki szampon nr 1 to Kerastase Bain Satin z serii Nutritive - na codzień używam nr 1 ale zdarza mi się i sięgać po bardzo odżwyczą 3, - Schwarzkopf Bonacure z linii Repair z czerwonym paseczkiem), - Loreal Intense Repair. Ostatnio uzależniłam się od szaponu z apteki - Dermena na wypadające włosy. Ma wiele wad ale działa - wzmacnia i hamuje wypadanie. Już zawsze będę go mieć pod ręką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Wasz ulubiony szampon IP: *.plock.mm.pl 13.02.05, 14:18 Nivea regenerujący i Gliss Kur z jedwabiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inkaska Re: Wasz ulubiony szampon IP: 192.168.2.* / *.lodz.dialog.net.pl 15.02.05, 08:47 Londy bezzapachowy, w formie przezroczystego zelu.... Odpowiedz Link Zgłoś
kraxa z Neem Dr Hauschki 15.02.05, 10:36 Regenerujacy Eco Cosmetics, i ostatnio miodowo-pszeniczny Helan. Wszystkie naturalne bez detergentów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baluska A ziaja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 15:08 ostatnio cos mi ta ziaja chodzi po głowie:) Jest taka odżywka z miętą, pachnie cudnie. A teraz wyszedł szampon do kompletu. Nigdy jeszcze nie uzywałam nic tej firmy, ale ponieważ z właosami mam taki kłopot, jak z cerą: tłusta, nic nie pomaga i wypróbowałam już wszytkie możliwe "niezawodne" firmy, to może czas na dolną półkę... używał ktoś miętowej serii? Odpowiedz Link Zgłoś
veninde Re: Wasz ulubiony szampon 17.02.05, 15:41 Absolutny nr 1 – Gliss kur z jedwabiem. Zupełnie nie służą mi za to szampony Elseve. Włosy są po nich bez życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monica Re: Wasz ulubiony szampon IP: *.wlb.vectranet.pl 01.03.05, 22:01 Gliss Kur to z kolei dla mnie totalne dno. Efekt jedwabistych włosów? Po zwykłych szamponach miałam ładniejsze włosy. Co do elseve, to z tych tanich jest najlepszym jaki miałam. Ale i tak nic nie przebije cosmetici di Dora. Odpowiedz Link Zgłoś
karrmen Re: Wasz ulubiony szampon 01.03.05, 22:22 goldwell z serii karasilk. jedyny, po ktorym nie robia mi sie strupy na glowie. nawet go nie rozcienczam tak jak inne. swietnie sie pieni, a jest delikatny. to dosyc niespotykane. Odpowiedz Link Zgłoś
vanillaice Re: Wasz ulubiony szampon 01.03.05, 22:44 Hair Solutions - niebieski firmy Oiflame do włosów mieszanych + odżywka do kompletu - mi wyjątkowo służy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivet Re: Wasz ulubiony szampon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 23:09 ja też gliss kur jedwabisty połysk. ładnie pachnie i jest rzeczywiście najlepszy z dotychczas stosowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
avf07 Re: Wasz ulubiony szampon 01.03.05, 23:14 Nivea baby, idealne sa dla moich wlosow, na zmiane, raz ten odzywczy z olejkiem migdalowym, raz ten nadajacy blask. Odpowiedz Link Zgłoś