Gość: partia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.02, 12:37 Co symbolizują rzeźby w Ogrodzie Saskim? Znacie jakieś strony www gdzie znalazłbym informacje dot historii Ogrodu Saskieg? Z góry dzięki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: ogród saski - pytanie 08.12.02, 19:52 Rzeżby w Saskim Ogrodzie są uosobieniem dziedzin sztuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bugi Re: dziekuje, dziekuje IP: *.ipt.aol.com 08.12.02, 21:00 sloggi napisał: > Rzeżby w Saskim Ogrodzie są uosobieniem dziedzin sztuki. Trafne spostrzezenie, Sloggi. Bede o tym pamietac, piszac Prace Magisterska, a potem Doktorat. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: dziekuje, dziekuje 08.12.02, 21:12 Najbardziej pechowa jest muzyka, której wandale już kilka razy urywali głowę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bugi Re: dziekuje, dziekuje IP: *.ipt.aol.com 08.12.02, 21:17 tak to smutne, Sloggi, ze Muzyka jest bez glowy. Czasem i sztuka nie ma raczek i nozek Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: dziekuje, dziekuje 08.12.02, 21:27 Czasami zdarza się w przyrodzie, że Bugi kpi z ludzi, którzy myślą, że pyta jak normalny czlowiek. Za grzeczną odpowiedź się dziękuje, a nie robi jaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bugi Re: Teraz nie dziekuje IP: *.ipt.aol.com 08.12.02, 21:35 sloggi napisał: > Czasami zdarza się w przyrodzie, że Bugi kpi z ludzi, którzy myślą, że pyta > jak normalny czlowiek. > Za grzeczną odpowiedź się dziękuje, a nie robi jaja. Alez ja podziekowalam, nawet dwa razy. O co tobie chodzi Sloggi, zly masz dzisiaj humor, czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normals W kwestii formalnej IP: 195.94.207.* 09.12.02, 11:25 sloggi napisał: > Za grzeczną odpowiedź się dziękuje, a nie robi jaja. Ja osobiście wolałbym żeby za grzeczną odpowiedź mi podziękowano, a następnie również zrobiono mi jaja. Na twardo, bo nie lubię maziowatości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normals Re: ogród saski - pytanie IP: 195.94.207.* 09.12.02, 11:27 sloggi napisał: > Rzeżby w Saskim Ogrodzie są uosobieniem dziedzin sztuki. Na przykład, rzeźba podpisana geografia. Jest też historia, astronomia i inne równie sztuczne sztuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bugi Re: Normals IP: *.ipt.aol.com 09.12.02, 15:11 Dziekuje dziekuje, ale jajka to sobie zrob sam, bo mnie tylko jajecznica sie udaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grarzyna Re: Normals IP: 195.94.207.* 09.12.02, 15:55 gdzie się udaje, ta jajecznica? Odpowiedz Link Zgłoś