dmf 14.02.05, 19:01 Małyście jakieś doświadczenia z tymi kosmetykami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
delll Re: kosmetyki gernetic 15.02.05, 10:11 Ja zaczynam.Razem z moją kosmetyczką wypowiedziałyśmy wojnę głębokim bliznom potrądzikowym na moich policzkach. Zaczęła od green peel - złuszczania skóry, a teraz smarowanie maścią gernetic cytobi. Później jeszcze kilka dermabrazji. Podobno na efekty trzeba będzie cierpliwie czekać, ale jako budujący przykład pani przadstawiła mi inną klientkę, która rok temu wyglądała tak jak ja teraz, a dziś - super. I chodzi bez make - up u do pracy. Może i mnie się uda ? Tylko trochę drogi ten gernetic. Odpowiedz Link Zgłoś
dmf Re: kosmetyki gernetic 17.02.05, 21:36 Daj znać o efektach kuracji. Ja poważnie zastanawiam się nad zakupem kremu OCTO z tej firmy. Próbuję znaleźć coś na zastępstwo re-balancing cream Thalgo. Odpowiedz Link Zgłoś
delll Re: kosmetyki gernetic 18.02.05, 18:02 A na co to? Kosmetyczka ostrzegała,że na efekty trzeba będzie czekać dość długo.Mam tylko nadzieję, że kremik okaże się wart swej ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
dmf Re: kosmetyki gernetic 19.02.05, 16:21 Octo ma być doskonały na rozszerzone pory skóry i inne takie niedoskonałości. Zresztą sama poczytaj :) www.gernetic.com/en/octo.php Odpowiedz Link Zgłoś