smee Re: city lips sephora 15.02.05, 14:07 Znaja wszyscy ;) ale jeszcze chyba nikt nie wszedl w posiadanie owego cuda - wczoraj bylam w Sephorze (Galeria Mokotow, Wawa) i jeszcze nie ma. Jak juz wreszcie "rzuca" City Lips, to bedzie chyba trzeba robic listy spoleczne, jak za dawnych czasow ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehehehehe Re: city lips sephora IP: 82.160.110.* 15.02.05, 14:12 hahahahahahaha chyba nie będzie az tak źle ,ze trzeba bedzie robic listy,hihihihihi.Zależy to tylko od tego ile będzie kosztyowałten City Lips.Jezeli bardzo drogo to nie będzie chyba zbyt wielu chętnych:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybkad Re: city lips sephora IP: *.netexpert.pl 15.02.05, 14:17 Ja widzialam 2 tyg temu w sephorze w Wola Parku lub Arkadii nie pamietam i byl nawet tester Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar.celcia Re: city lips sephora IP: *.alpha.sosnowiec.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 15:55 z tymi listami to nie takie śmieszne.. w katowicach i sosnowcu listy jak najbardziej obowiązują!!! ostatnio jak byłam w sephorze "oczekujących" na liście było 25 (niekoniecznie po 1 sztuce), a dostają po 10-15 sztuk raz na miesiąc.. jak widać czasem cena nie gra roli.. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mango Re: city lips sephora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 21:28 Wczoraj szukałam we wrocławskich Sephorach. I co ? I nico. Dostają 15 sztuk na 150 zamówionych, tylko bezbarwny. W Twoim Stylu i w reklamówkach Sephory piszą o nim od listopada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: city lips sephora IP: *.chello.pl 15.02.05, 21:32 Nie wszyscy, ja o tym nie słyszałam.Proszę o jakieś szczegóły. Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: city lips sephora 15.02.05, 21:38 szukać każdy może... trochę lepiej, lub trochę gorzej... ale nie o to chodzi, jak co kooooomu wychodzi. czasami człowiek musi, inaczej się udusi... dobra, melodyjkę podkładacie same, ja śpiewać nie umiem ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgaU Re: city lips sephora IP: *.acn.waw.pl 15.02.05, 21:55 no wlasnie - listy.. w sephorze na nowym swiecie w warszawie jest lista a na niej 20-kilka osob.. maja przywiezc 25 blyszczykow za ok. tydzien. mi opadla szczeka! marketing gazetek seforowych czyni cuda;) aga Odpowiedz Link Zgłoś
smee Re: city lips sephora 15.02.05, 21:59 Ja nie moge... Czy te blyszczyki wytwarza recznie dwuosobowy zespol 80-letnich znachorek na Bali??? I nie wyrabiaja sie z produkcja?? Czy jak?? To jakas paranoja, naprawde... Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: city lips sephora 15.02.05, 22:01 smee napisała: > Ja nie moge... Czy te blyszczyki wytwarza recznie dwuosobowy zespol 80- letnich > znachorek na Bali??? I nie wyrabiaja sie z produkcja?? Czy jak?? To jakas > paranoja, naprawde... ooo bynajmniej, żadna paranoja, to dość skuteczny chwyt marketingowy bo ludzie lubią mieć coś, co trudno było dostać <hmm głębia tejże uwagi jest porażająca - dobra, idę spać ;) > Odpowiedz Link Zgłoś
smee Re: city lips sephora 15.02.05, 22:04 Brrrr, studiowalam te tricki i mnie to tylko wkurza, a nie zacheca ;) Gudnajt Kragmel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: city lips sephora IP: *.chello.pl 15.02.05, 21:57 E tam,jakoś w takie cuda nie wierze,a jak jeszcze czytam o tych listach społecznych.Nie ma to jak dobry marketing. Odpowiedz Link Zgłoś