Dodaj do ulubionych

micro majteczki

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 19:26
Witajcie, mój partner namawia mnie na zakup takich majteczek, ja sie jednak
wstydzę ze kiedy je ubiorę on będzie się ze mnie śmiał - przeciez to są same
sznurki. Wklejam link z allegro bo nie mogłam nigdzie znaleśc katalogu z tym
czymś. Myslicie, że kobieta może sobie pozwolić na noszenie takiej bielizny??

Obserwuj wątek
    • Gość: madziarka19 Re: micro majteczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 19:50
      nie ma linku
    • Gość: *** Re: micro majteczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 20:10
      wiesz ja czasem tez takie nosze, myśle ze jak sa dobrze dobrane (tzn. rozmiar i
      jakies ciekawe i ładne to nic złego. najwazniejsze zeby nie rzucały sie w oczy
      (nie wystawały zza biodrówek i nie były czrne gdy ma sie na sobie białe spodnie
      materialowe). na specjalne okazje w sam raz=)
      • mlecok Re: micro majteczki 21.02.05, 20:16
        ale gdzie ten link????????? :D:D
        • Gość: Missii Re: micro majteczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 20:21
          www.allegro.pl/show_item.php?item=42568910
          • Gość: kkkkk4 Re: micro majteczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 20:39
            Są po prostu obleśne, jak tandetne bazarówy z dziadowskiego sex shopu a ciało
            wygląda w nich bardzo brzydko i grubo.
            • missii Re: micro majteczki 21.02.05, 21:17
              Wiedziałam :( On mi mówi, że będe wyglądała super pociagająco i inne takie
              świństwa ale ja myslę dokładnie tak jak Ty kkkkk4. Dziekuję za Twoja opinię.
          • Gość: hopik Re: micro majteczki IP: *.chello.pl 21.02.05, 21:22
            buhahahaha!! ale sie obsmialam. to nie majteczki, to kostium z przedstawienia
            sado macho! jak nie masz ochoty tego nosic to nie daj sie namowic, pojdz na
            kompromis i wybierz ladne stringi.
            • Gość: hopik Re: micro majteczki IP: *.chello.pl 21.02.05, 21:22
              sado maso mialo oczywiscie byc
              • Gość: tralala Re: micro majteczki IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 21.02.05, 21:29
                hehe zawiaz sobie sznurowki, bedzie ten sam efekt hehe

wez mu powiedz zeby on sobie zalozyl podobne albo takie dla facetow z zabawka z
                przodu np slonik albo zyrafa, widzialam takie w sklepie hehehe ciekawe co by
                powiedzial hihiihhi :)

tak swoja droga to ja myslam ze to bedzie llink do jakiegos kostiumu z latxu
                dla sado-maso hehe a to tylko sznurki bo bo trudno to nazwac majtkami hehe
    • Gość: ! Re: micro majteczki IP: *.chello.pl 21.02.05, 21:26
      A co nas obchodzą twoje micro majteczki? To jest forum "URODA" i z takimi
      problemami to sobie napisz na cosmopolitan.
      • missii Re: micro majteczki 21.02.05, 21:31
        A co to jest URODA???...całokształt zewnętrznych, fizycznych cech człowieka
        uznawanych za piękne, ładne’ 2. ‘powab czegoś, wdzięk, czar’ Więc sie pytalam
        czy takie coś doda mi urody czy wręcz ja zabierze. Skoro moje ciało ma w nich
        wyglądac obleśnie to chyba wpływa to na moja urodę...
        • maga19 Re: micro majteczki 21.02.05, 21:42
          Do takich majteczek (jeżeli można to tak nazwać ;) trzeba mieć świetne ciało
          (co widać na załączonych obrazkach), a poza tym ta cena :) Ale jak ktoś lubi,
          niech nosi :D Pozdr. Magda
          PS-Nie pokazali jak wygląda z tyłu ;)
          • missii Re: micro majteczki 21.02.05, 21:48
            Wiesz moja figura jest naprawdę bardzo dobra i koszty tez właściwie mnie nie
            załamują w koncu te kilkadziesiąt złotych to nie majatek boje się tylko ze
            teraz mówi ze bedzie super a potem jak mnie w tym zobaczy to pomysli o mnie jak
            o ladacznicy czy cos w tym rodzaju.

• maga19 Re: micro majteczki 21.02.05, 21:54
              Nie przesadzajmy, skoro chce, żebys miała coś takiego, to na pewno nie po to,
              żeby się wyśmiewać, ani też brzydko myśleć. Może chce żeby było pikantniej,
              faceci są dziwni pod tym względem. Jeżeli tylko to Cię martwi, to ja bym
              kupiła :) M.
              • Gość: gogo ale cena swietna ;-)) IP: *.mt.pl / *.mt.pl 21.02.05, 23:42
                i sa chetni ;-)) przeciez takie cos (bo dla mnie majtki to nie sa )mozna
                samemu zrobic ;p
                kolorowych snow
          • Gość: missii Re: micro majteczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.05, 11:00
            No i kupił mi te majtki, w kolorze czarnym, zmusiłam się zeby je ubrać,
            najpierw w łazience żeby nie widział- musiałam ocenić jak to wygląda. Wiecie co
            w tym czymś nie chodzi o wygląd- chociaż faktycznie poczułam sie jakos tak
            inaczej bardziej odważnie- ale o efekty. Aż wstyd mówić, ten środkowy paseczek
            robi tak dobrze, znajduje się dokladnie tam gdzie trzeba, tak przyjemnie
            pociera, jest naprawde super. Przyjemność mnie troche onieśmieliła i pokazałam
            sie mojemu partnerowi w tych majtkach i okazało się ze moje obawy były
            nieuzasadnione. Zaregował tak jak powinien - był podniecony i zachwycony. Chyba
            będę je teraz ubierala nawet tylko dla siebie ;)
            • Gość: kkkkk4 Re: micro majteczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 13:31
              No wiecie, każdy ma inny gust.Te dziewczyny na zdjęciach są bardzo zgrabne a
              mimo to ciało wygląda obleśnie w takiej ozdobie. Ale każdy ma inny styl- a
              jakby wszyscy lubili to samo to w skklepach sprzedawaliby jeden fason majtek.
              Dla mnie szczyt uroku to płyciutkie bokserki armaniego, lub sexi majteczki La
              perla z diamencikami. Nawet supermodne ongiś koronki przestały mi sie obecnie
              podobać i poszły do śmieci, ale tak jak powiedziałam każdy sam wybiera.
    • Gość: mm Re: micro majteczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 18:09
      up
      • Gość: mm Re: micro majteczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 18:41
        up up up

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka