Gość: monix IP: *.crowley.pl 21.02.05, 20:57 Czy moglybyscie mi doradzic jaki powinnam kupic sobie krem, poniewaz mam bardzo sucha cere. Probowalam juz kilku ale niestety nic nie pomaga:((( A moze jakies domowe sprawdzone sposoby? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beata825 Re: sucha cera 22.02.05, 12:47 o wlasnie znalazłam w gazecie przepis na maseczke dla suchej cery: - łyzke bialego sera dokładnie rozgniesc i utrzec z łyzka miodu i lyzeczka oliwki dla dzieci. Gladka mase nałozyc na sucha, umyta skóre, po 20 min. zmyc ciepla woda, po 10 minutach wklepac w skóre krem nawilzajacy, zabieg nalezy powtarzac najlepiej 3 razy w tygodniu.ps. ja jej osobiscie nie stosowałam bo mam tłusta cere:( pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: sucha cera IP: *.4web.pl 22.02.05, 12:54 Ja bym radziła z miodem uważać - często już po zastosowaniu okazuje sie, że mamy na niego uczulenie i jest problem ;/// Jesli jest naprawdę źle to polecam apteczny Dermedic, Hydrain 2 (cena około 34 zł) Oczywiście można też Lipobazę, i podobne natłuszczajaco działające'maści", ale właśnie z nimi problem polega na tym, że trudno wyjść z czymś tak tłustym i swiecącym z domu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amira Re: sucha cera IP: 82.160.42.* 22.02.05, 13:46 ja tez mam super sucha cere i ostatnio odkrylam krem poltlusty "Iwostin"do cery suchej i wrazliwej!naprawde polecam!jest rewelacyjny i kosztuje ok.17 zl.do kupienia w aptece! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monix Re: sucha cera IP: *.crowley.pl 22.02.05, 17:35 dzieki wielkie dziewczyny za rady...:) Odpowiedz Link Zgłoś