Gość: gonia IP: *.chello.pl 22.02.05, 16:01 czy to dobry specjalista????????/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wieslawa-siemiankowska Re: dr WASYŁYSZYN 22.02.05, 16:35 Ale który ojciec czy syn ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonia Re: dr WASYŁYSZYN IP: *.chello.pl 22.02.05, 16:56 ten co pracuje na andersa--chyba syn Odpowiedz Link Zgłoś
pauli7 Re: dr WASYŁYSZYN 22.02.05, 23:55 bylam kieeeedys u seniora - ponoc rewelacyjny, ale mi wtedy nie pomogl... inna sprawa, ze nikt mi nie pomogl do dzis (mam przebarwienie na skorze, on twierdzil, ze mozna to zlikwidowac, ale mu sie nie udalo, dostalam tylko uczulenia:))); ale znam zadowolone osoby, z syna tez Pauli Odpowiedz Link Zgłoś
black_currant Re: dr WASYŁYSZYN 22.02.05, 23:57 W czasach nastoletnich chodziłam do ojca. Pomógł. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: dr WASYŁYSZYN IP: 192.85.16.* 23.02.05, 12:56 mialam doczynienia z synem i ojcem, nie bede panow oceniata merytorycznie /br wyksztalcenia medycznego, mam nieuleczalna chorobe skory/, dermatologow w moim prawie 30 -letnim zyciu spotkalam tylu.... albo i wiecej. ALE TYCH PAMIETAM: syn lata temu na drugiej kontrolnej wizycie napadl na mnie slownie za niestosowanie sie do jego zalecen- po proszkach 2xdzien zasypialam na biurku wiec ograniczylam do 1xdziennie, nastepnie stwierdzil, ze tabletki trzeba ograniczyc a nawet zmienic- agresywna reakcja bardzo mi utkwila, pozniej dostalam recepte na preparat robiony w aptece nie do zrealizowania gdyz na recepcie byla pomylka w recepturze - zdarza sie; ojciec to ostry indywidualista - o co bym nie pytala to w odpowiedzi mial mantre - Wypowiem sie jak zrobi pani takie a taki wyniki- zrobilam, kiedy z pamieci je powtorzylam - To nie mozliwe, nie ma takiej skali dla tego hormonu!! Ogolnie Pan DOkur nosi w sobie silne przekonanie, ze pacjent przychodzi do niego /prywatnie czyli placi/ aby oszuwikac. Bawilo mnie jak wizyta rozpoczynala sie od ustalania czy naprawde bylam u niego 3 tygodnie temu - To nie mozliwe, ale sprawdze! i obdzwanial recepcjonistki bo nie mogl znalezc karty z data ostatniej wizyty.Tak, zwlaszcza ojca pamietam, a bylo to 3 lata temu, syn bardziej znosny 5,6 lat temu. Dobrej zabawy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: dr WASYŁYSZYN IP: *.chello.pl 23.02.05, 13:59 Rany to juz sama nie wiem czy iść ,czy któraś z WAS była na trichogramie u niego --syna,kurczę nazdwiedzłam tylu dermatologów ,Chlebus ,Noszczyk ,Szmurło,Piasecka czy w tym kraju naprawde brak kompetentnych lekarzy,przepraszam ale mam dość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daga Re: dr WASYŁYSZYN IP: *.acn.waw.pl 23.02.05, 21:54 polecam pr Lidie Rudnicka-przyjmuje na ulicy Wlodarzewskiej nr telefonu 824-22-00-pisalam juz o niej na forum-to wybitna specjalistka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ami Re: dr WASYŁYSZYN IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.02.05, 07:55 Mnie (junior ;) leczy z trądziku. W 2 miesiące dokonał tego, co nie udało się innym dermatologom w ciągu kilku lat. Nic nowego mi nie wyskakuje. Fakt, poglądy ma dość kontrowersyjne: zero nawilżania, mycie twarzy mydłem, żadnych fluidów, ewentualnie puder sypki, żadnych kremów, toników, maseczek. Poza tym jest dość oschły i bardzo pewny swoich poglądów. Na dodatek wizyta 90 zł. Ale przepisuje leki robione- jak do tej pory płaciłam za nie po 5 zł. A skoro działa, to warto chodzić. Proponuje mi teraz złuszczanie kwasem glikolowym. Czy ktoś miał ten zabieg robiony przez niego? Odpowiedz Link Zgłoś