Gość: Tonia IP: *.raster.krakow.pl 23.02.05, 11:41 Od tygodnia stosowała Termal Fix i strasznie mnie uczulił. Mam ściągnietą , przesuszoną twarz i czerwone plamy. Czy komus sie to trafiło?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
badziunia Re: Vichy Termal Fix - UCZULENIE 23.02.05, 11:53 Tego akurat nie używałam, ale moje eksperymenty z Vichy zawsze kończyły się uczuleniem. Praktycznie nie znam nikogo, kto by używał Vichy. Każda koleżanka, która próbowała natychmiast się wycofywała, bo jak nie czerwone plamy, to swędzenie, wypryski, obłażąca skóra. Odpowiedz Link Zgłoś
asicca Re: Vichy Termal Fix - UCZULENIE 23.02.05, 12:35 ja tez tak niestety mam i tylko z Vichy..nie wiem co jest skladniekiem kosmetykow Vichy ale uczula mnie wszystko oprocz wody w sparyu z tej firmy. Z kosmetykami innych firm wogole nie mam zadnego problemu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tonia Re: Vichy Termal Fix - UCZULENIE IP: *.raster.krakow.pl 23.02.05, 13:58 Właśnie ja też nie miałam nigdy problemów z innymi kosmetykami , wręcz przeciwnie a teraz wyglądam okropie. Mam nadzieję ze to szybko minie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Vichy Termal Fix - UCZULENIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 16:18 Być może jesteś uczulona na wode termalną, która jest w składzie kremu. Osobiście uzywałam tego kremu i był ok. Wczesniej był Thermal S1 - tez w porzadku. Słyszała, że ta woda może u niektórych osób wywołac uczulenie. Przykro mi, padło na Ciebie. Trzymaj się. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś