Gość: MMaryMary IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 23.02.05, 20:39 czy słyszałyście o piciu na czczo łyżki oliwy z oliwek? czu któraś z Was to stosuje? z jakimi efektami? dziękuję za odp. i pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MMaryMary Re: oliwa z oliwek IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 23.02.05, 20:57 nie pamiętam, bo słyszałam o tym dość dawno; może na czczo, pozytywne działanie oliwy jest bardziej intensywne? a oliwa-wiadomo-zdrowa jest :)pewnie ma dobrze działać na skóre, włosy, organizm itd, ale to tylko przypuszczenia; dlatego pytam Odpowiedz Link Zgłoś
smee Re: oliwa z oliwek 23.02.05, 21:06 A oki, bo ja pierwsze slysze, to tez sie chetnie dowiem. Podejrzewam natomiast, ze na czczo to moze przeczyszczac ;), ale moge sie mylic. Czekamy zatem na odzew innych :) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietka_jm Re: oliwa z oliwek 23.02.05, 21:32 ja slyszalam o piciu na czczo oliwy wlasnie w celu wspomozenia wyprozniania :)) o innym dzialaniu nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: oliwa z oliwek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 12:37 mnie tez to interesuje...cos tam slyszalam, ze pomaga na cere i wlosy ... Odpowiedz Link Zgłoś