Gość: kio IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 25.02.05, 11:55 zastanawiam się nad zakupem kremu ACTIVE C XL cZY MOZE KTÓRAŚ Z wAS GO JUZ KUPIŁA ? JAKIEŚ SPOSTRZEŻENIA? i właściwie od jakiego wieku można go bezpiecznie stosowac - jest przeciwzmarszczokowy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lilu Re: kremy la roche posay IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 12:17 Kupiłam ten krem dla mamy. Jest zachwycona efektem rozjaśniającym ale przeciwzmarszczkowego nie zauważyła :) Ile masz lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kio Re: kremy la roche posay IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 25.02.05, 13:00 mam 30 l. Panienka robiaca pokaz ich kosmetyków ( których zreszta uzywam od dawna) zachwalała ten krem i twierdziła, że ona go uzywa (była ciutkę młodsza) ale takie nieobiektywne opinie cóż to za opinie... dlatego szukam . musze dodzwonić sie na ich infolinie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilu Re: kremy la roche posay IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 13:25 Faktycznie najlepiej zadzwonić. Z tego co pamiętam na opakowaniu było napisane "pierwsze oznaki starzenia skóry", więc podejrzewam, że po 30 można go spokojnie stosować. Sprawdzę jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
smee Re: kremy la roche posay 25.02.05, 13:31 "pierwsze oznaki starznia" pojawiaja sie czesto juz kolo 25 roku zycia, wiec ten krem na pewno nie zaszkodzi - ma byc przeciwzmarszczkowy, bo jak zmarszczki juz sa, to nie da sie im przeciwdzialac :) KB albo justy polecala go rowniez w tym wieku (25). :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: kremy la roche posay IP: *.4web.pl 25.02.05, 13:33 A jaki jest ten efekt rozjasniający? Na czym to polega?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilu Re: kremy la roche posay IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 13:53 Witamina C pobudza krążenie, powoduje obkurczenie naczyń krwionośnych i likwiduje drobne przebarwienia stąd efekt zdrowej, świetlistej cery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: kremy la roche posay IP: *.4web.pl 25.02.05, 14:00 Aha, ale to musi byc strasznie'niebezpieczny " krem dla wrazliwców...Szkoda, bo witamina C prawie zawsze podrażnia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilu Re: kremy la roche posay IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 14:50 Producent obiecuje cuda-wianki ale też obawiałabym się użyć go na sobie. Wiem, że krem pod oczy z tej serii trochę podrażnia skórę i powoduje szczypanie. Odpowiedz Link Zgłoś
martkaok Re: kremy la roche posay 25.02.05, 14:08 Ja używam active c od 3 tygodni. Jestem bardzo zadowolnoa. Raczej nie zauważyłam żeby rozjaśnił skórę, ale buzię mam na pewno o wiele lepszą po tym kremiku. Skóra jest gładka, zdrowsza, zniknęły wszystkie (co prawda maleńkie) grudki, nierówności. Do 30 brakuje mi jeszcze trochę więc myślę że możesz spokojnie też go używać.Ja używam, go tylko na noc - tak żeby odświeżyć cerę na wiosnę. Na dzień mam hydraphrase LPR - z filtrami. Też fajny. Dodam jeszcze że jestem wrażliwcem a tem kremik nie uczulił mnie jak na razie - ale raczej nie zanosi się na to. Jak na mój gust jest łagodny. Z tego co wiem nie ma jeszcze active c XL - była na razie próbka dołączona do zestawów, a produkt ten ma lada chwila wejść do sprzedaży - chyba na wiosnę. Ja polecam. Bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
zoey7 Re: kremy la roche posay 25.02.05, 17:15 Drogie Forumowiczki, podajcie proszę stronę www, gdzie mogłabym poczytać o wszystkich kosmetykach La Roche Posay, może być anglojęzyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: kremy la roche posay 28.02.05, 12:25 www.laroche-posay.us/catalog/index.html Odpowiedz Link Zgłoś