Gość: julita30 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 07:58 Kto zna te perfumy i może cokolwiek mi o nich powiedzieć?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czesia-z-nowym-noskiem Re: Sun Moon Stars- Lagerfeld 26.02.05, 08:27 ja je znam są fajne,ale nie pytaj mnie o sklad,paczule i inne drzewo sandalowe bo się na tym nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita30 Re: Sun Moon Stars- Lagerfeld IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 08:33 A do jakich innych moglabys je porównać?Czy są slodkkie??I jak z trwalością? Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
czesia-z-nowym-noskiem Re: Sun Moon Stars- Lagerfeld 26.02.05, 08:39 ja bym je nazwala wytwornymi,ale znowu nie cięzkimi no nie wiem,sprobuj w perfumerii nie rozgraniczam tez perfum dla blondynek czy brunetek w ogole to zastanawia mnie jak mozna mowic o pefumach przez net,jest to bardzo subiektywna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita30 Re: Sun Moon Stars- Lagerfeld IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 08:50 Tak, masz rację;-)) Mam możliwośc kupienia ich bardzo tanio, własciwie okazyjnie (30ml) i chyba skkusze się w ciemno;-))Dzięki za odpowiedź.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: Sun Moon Stars- Lagerfeld 26.02.05, 12:31 Sun Moon Stars pachnie jak słodsze i nieco cięższe Eternity CK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoh Re: Sun Moon Stars- Lagerfeld IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.05, 00:38 to moje ulubione :) dosc ciezkie, uzywam raczej na wieczor specyficzne, nie spotkalam sie jeszcze z perfumami, ktore pachna podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita30- Re: Sun Moon Stars- Lagerfeld IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 07:01 Ja juz je mam ;-) Kupiłam 30 ml..za 9 euro.Podobaja mi się-są slodkie i zmysłowe.Teraz już wiem, ze chciałabym większa pojemnośc tych perfum,a kupujac w ciemno nie mialam pojecia jak pachna.Moim zdaniem trwalośc średnia. Odpowiedz Link Zgłoś