Dodaj do ulubionych

Mam dosc malego biustu..

IP: *.ists.pl / *.ists.pl 27.02.05, 21:07
Mam rozmiar tylko 75 a, na dodatek juz dlugo nie moge znalezc faceta i choc
przekonuje sie ze to nie ma zwiazku to czasem ogarnia mnie panika ze to
wlasnie przez to.Jestem ladna szczupla dziewczyna, mam 22 lat i....zadnych
szans ze moj biust urosnie...
Obserwuj wątek
    • asia.vel.acha A ja nie :o) 27.02.05, 22:22
      Ja również mam mały biust i również 75, ale nie napisałaś jaka miseczka :) A,B.. Mnie to nie przeszkadza, a nawet więcej: podoba mi się :D I zapewniam, że to nie jest przyczyną braku faceta :) Pozdrawiam
    • kragmel Re: Mam dosc malego biustu.. 27.02.05, 22:33
      eee tam... ja mam koleżankę niemal pozbawioną biustu, a faceta rwie za facetem
      powiem ci co odstrasza - pragnienie znalezienia. desperację kobiety faceci
      wyczuwają i zwiewają. odpuść sobie, a sam się jakiś przypałęta. oto porada
      starego kragmela ;) pozdrav.
    • anamag Re: Mam dosc malego biustu.. 27.02.05, 22:51
      hej, a ja mysle, ze mały biust to ZALETA. Nie przeszkadza np przy bieganiu.
      Serio, serio :-)
      • calineczka1 Re: Mam dosc malego biustu.. 27.02.05, 22:56
        Chcialam zauwazyc, ze autorka napisala, ze ma 75 A - ktos nie doczytal.
        Ja akurat mam biust nieco wiekszy, ale nie przemawia do mnie argument, ze maly
        jest lepszy, bo nie przeszkadza przy bieganiu. Gdzie Wy na co dzien
        biegacie? :) Bo mnie sie to rzadko zdarza. No, chyba, ze ktos trenuje
        lekkoatletyke. ;)
        • anamag Re: Mam dosc malego biustu.. 27.02.05, 23:01
          trenuję biegi krótkodystansowe - za odjeżdząjącym autobusem ;-) A poza tym ile
          może wazyć duży biust?? po co nosic ze sobą takie przyczepione kilogramy? ;-)
          Ja naprawdę jestem zadowolona z małego.
        • Gość: kiddo Re: Mam dosc malego biustu.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 09:21
          ja biegam kilka razy w tygodniu, mimo że nie trenuje lekkoatletyki:) polecam
          każdemu, kto chce zachować szczupłą sylwetkę, a przede wszystkim zdrowie (-
          >serce!!!) Żadna ilość godzin spędzonych na zapoconej siłowni tego nie
          zastąpi ;)
          • justa_79 Re: Mam dosc malego biustu.. 28.02.05, 13:51
            nie każdy ma możliwość biegać. od biegania po mieście pełnym spalin chyba już
            zdrowsza siłownia. poza tym bieganie to akurat nie dla mnie, chora jestem po
            nim ;)
            • Gość: kiddo Re: Mam dosc malego biustu.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 14:00
              nie no, jasne, co kto lubi. Ja mam to błogosławieństwo że mieszkam na skraju
              lasu; dopóki mieszkałam w Wwie to tez nie biegałam za często (a bieganie po
              twardym, czyli po asfalcie/betonie może zrujnować stawy i kręgosłup zdaje
              sie:/ ) Ale nadal będe się upierać że podstawą jest ruch na świeżym powietrzu,
              choćby to miały być tylko spacery (rower tez jest super). Siłownia na pewno
              fajnie pomaga kształtowac mięśnie/sylwetkę, ale niewiele pomoze na serce, układ
              krążenia, wydolność oddechową itd itd. Hoho zdaje się, że odkrywam tu Amerykę w
              konserwach, tzn mądrze się na temat spraw dość oczywistych :D Pozdrawiam :)
    • Gość: vesna Re: Mam dosc malego biustu.. IP: *.torun.mm.pl 27.02.05, 23:36
      e tam. Mały biust ma swoje zalety. Na przykład później obwisa ;) Napisz jeszcze
      ile masz wzrostu, bo to tez istotne. Licza się proporcje, a nie jakies
      abstrakcyjne cyferki ;) a co do faceta - naprawde chciałabyś byc z kimś kto
      poleciałby na Ciebie ze względu na biust?! No daj spokój... wielki biust to
      wabik na tepych samców, mądry facet zauważa u kobiet tez inne walory :) (co nie
      znaczy, że kobiety z wielkim biustem skazane są na tępaków, chyba mnie
      rozumiecie... chodzi o to, że to nie jedyny wyznacznik wartości kobiety :/)
    • Gość: sandra Re: Mam dosc malego biustu.. IP: *.elpos.net 28.02.05, 14:13
      jak poznalam mojego faceta to mialam 75 A i tez mi sie nie podobal ale jakos sie do niego przyzwyczailam ale dzieki masazom i zwinnym raczkom mojego chlopczyka urusl do B :D
    • emu27 Re: Mam dosc malego biustu.. 28.02.05, 16:55
      Dziewczyno, faceci mają tak różnorodne upodobania, że nie możesz ulegac
      stereotypom. Sama chyba nie chcesz mieć blondyna o kanciastej szczęce iz 2
      telewizorami pod pachą (facetom wydaje się, że takich pożądają kobiety)?
      Na pewno zwracasz uwage na różnych mężczyzn, oceniasz ich poczucie humoru,
      troskliwośc, apetyt na seks i co tam sobie chcesz. Oni myślą tak samo. Nie
      oceniaj ich jak tępaków, którzy mają zaprogramowaną tylko jedną opcję....:)
      A wiesz, ja mam 70a i jeszcze NIGDY żaden facet, którego "chciałam mieć" nie
      oparł mi się. Jako nastolatka miałam kompleksy - faktycznie, ale potem zupełnie
      zapomniałam, że mały biust to jest (a jest?!) jakis defekt urody. Kocham mój
      biust, bo jest taki młodziutki, jędrny i złocisty. Bardzo o niego dbam i czuję
      się z nim doskonale. Lubię go oglądac w lustrze, jego kondycja świadczy o
      młodzieńczości.
    • Gość: virtuallady Re: Mam dosc malego biustu.. IP: *.rev.vline.pl 28.02.05, 17:32
      Na pocieszenie (marne, ale zawsze) napisze Ci, ze sama mam 75 A i 23 lata na
      karku :(. Zawsze miło wiedzieć, ze ktoś ma podobny,hmm.. problem. Mój facet
      zaakceptował bez marudzenia te moje dwa mikrusy( chociaż wiem, że woli większe)
      więc głowa do góry, męzczyzni nie są aż tak beznadziejni zeby robić z tego
      jakiś problem :D ( prędzej to my same sobie wmawiamy, że takowy istnieje)
      • Gość: też mały biust Re: Mam dosc malego biustu.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 11:06
        Wiecie co kobitki ja tez mam mały biust ale widze ze to wcale nie jest problem
        chociaz mam na tym punkcie kompleksy,ale po przeczytaniu tych wszystkich
        pozytywnych opini na ten temat to chyba zaczne mysleć inaczej o tych
        rozmiarach.Pozdrawiam
    • Gość: Ella Re: Mam dosc malego biustu.. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.03.05, 11:42
      Greta Garbo była prawie płaska.
    • Gość: Ella Mikroskopijny biust IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.03.05, 11:48
      No dobrze - mały biust to jedno, ale mikroskopijny to drugie. Myślę o takim
      biuście, który wymaga wypychanych staników, bo gdbyby nie one - sterczałyby
      takie dwie malutkie górki, jak u dziewczynek w wieku rozwojowym. Ja mam właśnie
      taki biust... urodziłam dziecko, w ciąży i w okresie karmienia był nieco
      większy (zaokrąglił się...), a teraz jest powrót do normy, co miałam nadzieję
      nie nastąpi... I co wy na to? Męża mam, ale nawet jakby kiedyś przyszła mi
      ochota na chwilę zapomnienia z innym, to z czym do ludzi....
      • Gość: gliva Re: Mikroskopijny biust IP: *.sa.brewet.pl 01.03.05, 11:56
        też tak mam. przy wzroscie 170 i 57 kg na biust to chyba 2gramy przypada. wstyd
        mi jest kupować biustonosze.
    • gloria25 Re: Mam dosc malego biustu.. 01.03.05, 11:52
      Ja tez mam podobny problem... ale nie lamentuje z tego powodu. Chyba dziwnie
      bym sie czula w wiekszym rozmiarze. A co do facetow... spotkalam kiedys
      takiego, na ktorego maly biust dzialal jak fetysz. Poza tym byl calkiem
      normalny i skonczylo sie to calkiem przyjemnym wakacyjnym romansem ;)

Kusi mnie oczywiscie, zeby sprobowac jakichs metod powiekszania... znalazlam
      cos takiego: www.venus.of.pl
      Zastanawiam sie, czy sprobowac. Ktoras z was probowala takich kremow?
      • Gość: limi Re: Mam dosc malego biustu.. IP: *.WP47.optinex.pl / 80.51.144.* 01.03.05, 21:26
        nie przesadzajcie,zawsze jest "szansa",że dostaniemy raka piersi i ten mały
        zostanie zminilizowany do zera!!!!!!!!!!Cieszcie się,że małe ale własne i
        SĄ!!!!!!!!!!.Przychodzi czas, że wielkość nie ma znaczenia.Byleby było co
        włożyć w biustonisz z wkłądkami powiększającymi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka