Dodaj do ulubionych

LIRENE kosmetyki antycellitowe

01.03.05, 10:00
Czy ktoras z was uzywala tych kosmetykow (serum, krem - zel, zel pod
prysznic, peeling)? Co o nich sadzicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: baluska Re: LIRENE kosmetyki antycellitowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 10:02
      uważam, że są śiwetne, naprawdę. Stosowałam je rok temu - chyba zuzyłam po dwa
      opakowania i skóra była o niebo lepsza. Ale pilnowałam się: smarowałam rano i
      wieczorem.
      • zizaa Re: LIRENE kosmetyki antycellitowe 01.03.05, 17:06
        używałam tylko serum , ale mogę stwierdzić , że naprawdę warto je kupić. Skóra
        robi się jędrniejsza i bardziej napięta pod warunkiem ,że stosuje się ten
        kosmetyk systematycznie i w połączeniu z kilkuminutowym masażem.
    • Gość: beata Re: LIRENE kosmetyki antycellitowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 17:58
      ja mam peeling z tej serii i serum i takze polecam :)
      • Gość: Majka Re: LIRENE kosmetyki antycellitowe IP: *.chello.pl 01.03.05, 18:01
        peeling jest swietny! reszty nie probowalam.
      • beata825 Re: LIRENE kosmetyki antycellitowe 01.03.05, 18:24
        ps. jak dla mnie wszystkie peelingi typu kawa z oliwka moga sie przy tym
        schowac :)
    • Gość: Mangos Re: LIRENE kosmetyki antycellitowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 18:55
      Są OK. Właśnie jest promocja na nie w sklepie internetowym ERISA. Polecam!!! Sama zamówiłam. W zeszłym roku odchudzałam się a kurację wspomogłam Lirene. Efekt może nie był oszałamiający, ale kilka osób zauważyło, że mam szczuplejsze uda. Kupiłam ponownie, bo zamierzam pozbyć się pozimowych fałd tu i tam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka