Dodaj do ulubionych

Polecam LOREALA HAPPYDERM rewelacja!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 09:20
Kupiłam dla męża. Zawsze kupuję mu jakiś tani krem, albo zużywa to co mi nie
odpowiada ;)). Miał ostatnio bardzo wysuszuną skórę a po dosłownie dwóch
dniach używania happyderm cudownie gładką buzię. Jestem w szoku- wygląda tak
zdrowo, równiutko i przegładko. Sama zaczęłam stosować i powiem Wam, że krem
jest naprawdę super a jeszce za taką cenę. Spróbujcie.
Obserwuj wątek
    • Gość: kaloo Re: Polecam LOREALA HAPPYDERM rewelacja!! IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 02.03.05, 09:26
      Moim zdaniem ma za dużo alkoholu. Pianka do mycia twarzy jest OK,wyciska się w
      piękną bezę jak bita smietana ;D
      • Gość: maxi Re: Polecam LOREALA HAPPYDERM rewelacja!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 09:59
        Alkoholu??? W składzie, czy jak??
    • czajniczek81 Re: Polecam LOREALA HAPPYDERM rewelacja!! 02.03.05, 10:07
      masakra nie krem; na szczescie zrobiono mi próbke w sephorze; nawilzajacy krem
      wysuszyl mi cere i spowodowal pojawienie sie kilku niespodzianek; jak
      zobaczylam jego sklad to zwatpilam, na trzecim miejscu alkohol; a zapach
      porazka;
      dla mnie totalne dno
    • anutka1 Re: Polecam LOREALA HAPPYDERM rewelacja!! 25.04.05, 08:31
      hmm, no coz tez sie skusilam, ale przyzwyczailam sie, nie podraznia ani nie
      wysusza wiec moge stosowac (szkoda zmarnowac). Rzeczywiscie wygladza - skora
      jakas taka przyjemniejsza w dotyku.
      Pozdrawiam
      • Gość: ella Re: Polecam LOREALA HAPPYDERM rewelacja!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.05, 08:48
        Wersje do cery normalnej i mieszanej w żelu polecam tylko do cer tłustych. Krem
        jest w porządku. Bardzo fajny kosmetyk na dzień, buźka gładka, nawilżona,
        świetny pod podkład, od razu się wchłania i nie wałkuje. Na noc polecam jednak
        coś mocniej nawilżającego, Happyderm to dla mnie krem wybitnie na dzień. Nie
        znam wersji do cery wrazliwej, może byłąby dla mnie odpowiedniejsza. Polecam
        kupno zestawu w Makro, jeśli macie możliwość, krem i pianka kosztują razem 26
        złotych, czyli faktycznie pianka jest za darmo (w Sephorze i Rossmanie krem 24
        zeta, pianka 19-20). Ogólbnie wrażenia pozytywne, no i jest na opakowaniu
        napisane, że nie zatyka porów. Fakt, że to raczej krem dla cer bezproblemowych,
        młodych, nieprzesuszonych. Pozdrawiam!
        • anutka1 Re: Polecam LOREALA HAPPYDERM rewelacja!! 27.04.05, 08:48
          zgadzam sie w zupelnosci - ze ten dla cery normalnej i mieszanej jest dobry dla
          cery tlustej. Sama taka mam - i wydaje mi sie ze pasuje. Stosuje go na dzien.
          Na wieczor raczej nie (czasami) - czuje ze moja skora nie potrzebuje juz nic.
          Choc zastanawiam sie nad czyms odzywczym na noc, MOglybyscie cos polecic?
    • Gość: bibi Re: Polecam LOREALA HAPPYDERM rewelacja!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 09:24
      używam wersji do cery suchej i wrażliwej. Dla mnie to super krem, ale tylko do
      stosowania na dzien pod makijaż, na noc potrzebuje czegoś bardziej odzywczego,
      bo stosowanie wyłącznie tego kremu troszkę wysusza mi skóre, a może powiem
      inaczej: niedostatecznie ja nawilża . Ale ogólny efekt ok, tylko zapach mnie
      osobiście nie bardzo podpasował, ale da się znieść.
      • Gość: ella Re: Polecam LOREALA HAPPYDERM rewelacja!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.05, 10:46
        No właśnie, to krem zdecydowanie na dzień. Ale zapach mi osobiście odpowiada,
        kwestia gustu. :-)
    • kobietka_jm jak dla mnie okropny! 23.05.05, 14:30
      chciałam spróbować wychwalanego specyfiku i wyrzuciałam dwadzieścia parę
      złotych w błoto!
      jak dla mnie za słabe nawilżanie (wersja dla cery suchej !!!), zapach okropny
      chemiczny !...ale męzowi się podobał :)
      używałam przez 3 dni dalej katować się nie będę
    • Gość: bogna Re: Polecam LOREALA HAPPYDERM rewelacja!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 20:30
      ja używam do cery tłustej/normalnej. nie mam żadnych kłopotów ze skrórą, nie
      żałuję, że kupiłam ten kremik i piankę, fakt zapach jakiś dziwny, ale skóra
      jest delikatniejsza... pozdrawiam
      • Gość: Asia a od ilu lat ten krem mozna uzywac ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 22:24
        ????
        ??
        a od ilu lat ten krem mozna uzywac ???? ja go kupiłam, oczywiscie chwale go
        sobie, jednakze mam 18 lat i nie wiem czy to nie za wczesnie, obiło mi sie o
        uszy ze od 20 lat jest Happyderm zalecany ( mam wersje dla cery normalnej,
        tłustej, ten krem- żel, z pompka)
        Asia
    • Gość: ja czyli nie ty Re: Polecam LOREALA HAPPYDERM rewelacja!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.05.05, 22:39
      A tez uzywanm i jestem zadowolona, różne syfki przestaly mi wyskakiwac, nadaje
      sie nawet jako podkład pod makijaż.
      No i ładnie pachnie.
      • kasiunia62 Re: Polecam LOREALA HAPPYDERM rewelacja!! 23.05.05, 23:10
        A ja już sama nie wiem. Kremik używam od dłuższego czasu i nie wiem czy to za
        jego sprawą, ale wyskoczyły mi krostki gdzieniegdzie! Ogólnie fajnie się nim
        smaruje, ładny zapach, miła w dotyku skóra, ale nie wiem czy nie od niego mam
        pryszczyki..
        • Gość: Marta Re: Polecam LOREALA HAPPYDERM rewelacja!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 23:19
          Być może właśnie od tego kremu.Ja mam ten sam problem,a posiadam wersję do cery
          mieszanej.
          • Gość: Asia od ilu lat ????????????????????????????????? ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 07:59
            NAPISZCIE OD ILU LAT MOZNAGO UZYWAC ??????????????????????????????????
            • Gość: Mila Re: od ilu lat ????????????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 15:09
              Nie ma znaczenia ile masz lat,to jest zwykły krem nawilżający nic więcej.
              • Gość: Asia Re: od ilu lat ????????????????????????????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 21:41
                yhm, dziekuje za odp
    • Gość: goldi Re: Polecam LOREALA HAPPYDERM rewelacja!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 09:46
      Nie dla kazdej skory, niestety:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka