Gość: Dalia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 19:58 A co na łamliwe paznokcie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emu27 Re: Paznokcie 02.03.05, 20:14 Pestki od dyni, tabletki ze skrzypem do jedzenia Podgrzany olejek rycynowy jako maseczka na paznokcie / czubki palców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dalia Re: Paznokcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 20:16 Dzieki, a odżywka na paznokcie? Tyle stosowałam od różnych firm i nie pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
1magdi1 Re: Paznokcie 02.03.05, 20:19 ja proponuje jedzienie miśków - żelków.... sama nie wierzyłam, ze zadziała - a jednak - paznokcie zrobiły sie na prawde mocne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dalia Re: Paznokcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 22:58 Tak, bo tam jest żelatyna. To i galaretka jest dobra:) Odpowiedz Link Zgłoś
mako.mako Re: Paznokcie 02.03.05, 23:27 Ja polecam Revalid! Właśnie kończę 2 opakowanie i widzę bardzo dużą poprawę w wyglądzie moich paznokci. Brałam 3x dziennie po 1 tabletce. Teraz są mocne, twarde i nareszcie długie :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrycja Re: Paznokcie IP: *.chello.pl 02.03.05, 23:32 A gdzie kupuje się ten Revalid i ile kosztuje, jeśli można zapytać. Moje paznokcie są w koszmarnym stanie i jestem gotowa wszystko wypróbować! pozdrawiam Patry Odpowiedz Link Zgłoś
mako.mako Re: Paznokcie 02.03.05, 23:38 Revalid można kupic w każdej aptece. Ja kupowałam 90 kapsułek za ok 50zł - starcza na miesięczną kurację. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dalia Re: Paznokcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 23:41 Też mi to znane. Jest dobry jeszcze wyciag ze skrzypu w tabletkach plus witaminy na włosy i paznokcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrycja Re: Paznokcie IP: *.chello.pl 02.03.05, 23:42 Dzięki serdeczne za szybką odpowiedź! Czy mogłabyś mi jeszcze powiedzieć, czy to jakiś ziołowy specyfik czy czysta chemia? Nigdy nie słyszałam tej nazwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Paznokcie IP: *.chello.pl 02.03.05, 23:58 Mi pomogly tabletki ze skrzypem + odzywka Sally Hansen, nazywa sie "Natural nail growth activator" Odpowiedz Link Zgłoś
aga.sliczna Re: Paznokcie 03.03.05, 00:22 Gość portalu: Dalia napisał(a): > A co na łamliwe paznokcie? xxxxxxxxxxxxx ja obgryzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrycja Revalid IP: *.chello.pl 04.03.05, 18:18 Kupiłam disiaj. Ciekawe czy ktoś będzie ciekaw efektów? Kosztował 48 zł za 90 kapsułek, z których połknęłam 4, zgodnie z zaleceniem, żeby w przypadku poważniejszych problemów brać najpierw po dwie. Skład też chya ok: wit.B, sole mineralne, drożdże piwne, wyciąg z prosa i kiełków pszenicy i aminokwasy siarkowe. No, zobaczymy... Patrycja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Paznokcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 16:49 Ja polecam preparat SILICA-kupuje jeden listek miesięcznie (20 tabletek)-ok 6zł -łykam przed spaniem jedną dziennie,potem kilka dni przerwy. Rok temu (przed ślubem)zaczęłam i gprąco polecam.Do tego odżywka Sally Hansen Multi- Vitamin z serii Get Strong (pomarańczowe opakowanie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daga Re: Paznokcie IP: *.acn.waw.pl 06.03.05, 20:36 odzywka firmy NAIL TEK o numerze 2,olejek tej samej firmy a do tego tabletki revalid-efekt gwarantowany Odpowiedz Link Zgłoś