Dodaj do ulubionych

zapach kokosowy YR

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.02, 19:45
konkretnie chodzi mi o wodę toaletową.
czy jest trwała i czy warto ją kupić, czy od razu lepiej kupic coś trwalszego z
wyższej półki (choc pewnie i tak kupię bo ostatnio sie od tego zapachu
uzależniłam :))
Obserwuj wątek
    • Gość: katrina Re: zapach kokosowy YR IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.02, 19:59
      Niestety nie jest trwała, raczej bardzo nietrwała :(
      Może spróbuj "layeringu" z balsamem i co tam jeszcze jest kokosowego, jeśli Ci
      bardzo na niej zależy.
      • Gość: ptasia Re: zapach kokosowy YR IP: *.wcp.pl 10.06.02, 20:58
        jeśli chodzi Ci o tą Plaisirs Nature, to uważam, że jako jedyna woda z tej
        serii jest całkiem trwała (w porównaniu z np. figą czy gruszką) i długo nie
        wietrzeje, bo zapach mi się szybko znudził i katowałam tą wodę baaardzo długo;
        teraz chyba jest w sprayu, ja miałam taki normalny flakon.
        • Gość: mysia200 Re: zapach kokosowy YR IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 15.06.02, 14:20
          ja natomiast uwazam ze zapach jest trwaly bo intensywny(chyba taka sazada im
          bardziej swiezy tym mniej trwaly)moje kolezanki sie uzaleznily ode mnie!jak
          lubisz kokosek-polecam.strzez sie ode natur -pachnie rozgnieciona trawa-cudo -
          ale prze 15 min od aplikacji ...
    • Gość: Mia Re: zapach kokosowy YR IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 15.06.02, 17:54
      Trwała jak cholera. Siostra nmie w sklepie psiknęła złoścliwie i czuć mnie nią
      było do wieczora, a bluzkę dłużej. Nie mogłam sie draństwa pozbyć, a nienawidze
      nawet nuty kokosowej w czymkolwiek...
    • Gość: mysia200 Re: zapach kokosowy YR IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 15.06.02, 18:01
      Gość portalu: kamyczek napisał(a):

> konkretnie chodzi mi o wodę toaletową.
      > czy jest trwała i czy warto ją kupić, czy od razu lepiej kupic coś trwalszego z
      >
      > wyższej półki (choc pewnie i tak kupię bo ostatnio sie od tego zapachu
      > uzależniłam :))

Kamyczek -a co znasz z tzw. wyzszej półki co pachnie TYLKO KOKOSEM?

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka