Dodaj do ulubionych

Sposób na cienie pod oczami &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

06.03.05, 13:29
Kosmetyczka poleciała mi te oto krem o nazwie Cernor
www.wizaz.pl/news/index.php?itemid=255
Czy ktoś z Was go używał?
Jak efekty ?
Czy faktycznie po jego użyciu cienie pod oczami stają się mniej widoczne?
Obserwuj wątek
    • Gość: mnjipdvn Re: Sposób na cienie pod oczami &&&&&&&&&&&&&&&&& IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 15:36
      a czy wiesz moze, czy ten krem kupuje sie w aptece?
    • kociubek Re: Sposób na cienie pod oczami &&&&&&&&&&&&&&&&& 06.03.05, 15:51
      nie wiem czy Tobie pomoze, ale ja smaruje się(pod oczami)jaśniutkim i delikatnym
      podkładem rozświetlającym i efekt jest super cienie są nie widoczne (mam 30 lat)
      • Gość: avika Re: Sposób na cienie pod oczami &&&&&&&&&&&&&&&&& IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 16:43
        A możesz polecić taki właśnie podkład (do używania pod oczy)?Bo pewnie, jeżeli
        rozswietlający-to zmarszczki nie są widoczne?Ja do twarzy uzywam podkładu
        matującego-więc pod oczy to on się raczej nie nadaje.
        • setorika Re: Sposób na cienie pod oczami &&&&&&&&&&&&&&&&& 06.03.05, 17:03
          Polecam korektor Sephora w kształcie ołówka, z pędzelkiem na końcu. Ja kupiłam
          ten w kolorze lososiowym (jest jeszcze zielony na trądzik i jeszcze jeden,
          dosyć ciemny, chyba dla Mulatek), 39 zł i całkiem dobrze maskuje cienie.
          Co do kremu nie mam faworyta, ale czy ktoś używał serię pod oczy AA, która w
          2003 dostała godło "Doskonałość Roku" TS???
          • Gość: myniahrynia Rozswietlacz z Sephory IP: *.242.81.adsl.skynet.be 08.03.05, 15:29
            ten rozswietlacz z spehory faktycznie ladnie maskuje cienie ale strasznie mi
            wysuszyl skore pod oczami:((
    • mmoni Re: Sposób na cienie pod oczami &&&&&&&&&&&&&&&&& 06.03.05, 18:30
      Zanim zlikwidował mi cienie, to mnie uczulił, więc nie zdołałam stwierdzić, czy
      działa.
    • Gość: KARO Re: Sposób na cienie pod oczami &&&&&&&&&&&&&&&&& IP: *.adsl.tele2.no 06.03.05, 19:16
      A mi pomaga (uwaga to głupie) sok z cytryny.Ale ja mam sińce genetyczne czyli
      takie od zawsze.Pozdrawiam
      • elzea Re: Sposób na cienie pod oczami &&&&&&&&&&&&&&&&& 07.03.05, 09:27
        Czy ktoś jeszcze może używał tego kremu bardzo jestem ciekawa jaki on naprawde
        jest.
        • intraday Re: Sposób na cienie pod oczami &&&&&&&&&&&&&&&&& 07.03.05, 10:02
          czytalas to

www.esentia.pl/servlet/SNFProduct?p_pid=25373&session=8274313318435cdc
          • ewcialinka Re: Sposób na cienie pod oczami &&&&&&&&&&&&&&&&& 07.03.05, 11:10

A TEN KREM CRENOR CZY JAKOŚ TAM ILE KOSZTUJE ???
            • setorika Re: Sposób na cienie pod oczami &&&&&&&&&&&&&&&&& 07.03.05, 13:00
              ok. 60 zł. Czy oprócz wizażu można go gdzieś kupić??? Apteki, drogerie?
    • kociubek Re: Sposób na cienie pod oczami &&&&&&&&&&&&&&&&& 07.03.05, 13:03
      Używam podkładu rozświetlająco-antystresowego z avonu pod oczy kolor bardzo
      jasny! i u mnie sie sprawdza, wiem jednak ze podkład ten nie jest mocno ktyjący
      i najlepiej odnaleść jakąś konsultantke i wysępić od niej próbke, ja używam
      koloru almond ale mam bardzo ciemną karnacje więc kolor ten u mnie jest bardzo
      jasny.
    • kociubek Re: Sposób na cienie pod oczami &&&&&&&&&&&&&&&&& 07.03.05, 13:14
      Używam podkładu rozświetlająco-antystresowego z avonu pod oczy kolor bardzo
      jasny! i u mnie sie sprawdza, wiem jednak ze podkład ten nie jest mocno ktyjący
      i najlepiej odnaleść jakąś konsultantke i wysępić od niej próbke, ja używam
      koloru almond ale mam bardzo ciemną karnacje więc kolor ten u mnie jest bardzo
      jasny. Przypuszczam że kazdy inny(tylko zaznaczam: lekki)podkład będzie dobry.
      • Gość: kasia Re: Sposób na cienie pod oczami &&&&&&&&&&&&&&&&& IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 15:20
        też jestem ciekawa czy pomaga, bo narazie nie trafilam na takiego
        • Gość: ZZZ Re: Sposób na cienie pod oczami &&&&&&&&&&&&&&&&& IP: *.com 08.03.05, 17:43
          Mialam ten sam problem i musze powiedziec, ze zauwazylam duza poprawe po
          stosowaniu kremu Bio-Performance Sheseido (tego najnowszego). Krem ladnie
          nawilza skore i wg mnie cienie pod oczami zmiejszyly sie. Jest to drogi krem,
          ale warto bylo go kupic, bo inne kremy..np Lancome czy Elizabeth Arden nic nie
          pomagaly.
      • Gość: avika Re: Sposób na cienie pod oczami &&&&&&&&&&&&&&&&& IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 20:49
        Kociubku dzięki za odpowiedź! Ja z kolei zraziłam się do Avonu - więc poszukam
        czegoś innego-moze coś odpowiedniego znajdę.Poza tym muszę jednak szukać
        bardziej kryjącego podkładu.
        • kat_ja1 Re: Sposób na cienie pod oczami &&&&&&&&&&&&&&&&& 11.03.05, 12:56
          Ja miałam ten krem, ale po trzech dniach musiałam go odstawić z uwagi na tzw
          reakcję alergiczną:). Generalnie rzadko reaguję na kremy....ten po paru
          godzinach na oczach czy raczej pod, zaczęłam "czuć". To znaczy mam na myśli
          uczucie, kiedy oczy są takie ciężkie, że aż odczuwalne. Myślałam że to taka
          reakcja przejściowa, o czym poinformowali na ulotce....Niestety po trzech
          dniach używania, nie mogłam zrobić sobie demakijażu, tak mnie bolała skóra pod
          oczami. Cała powierzchnia pod okiem była po prostu bolesna:( Oddałam ten kremik
          siostrze, ale ona miała tak samo. Jeżeli masz możliwość poproś najpierw o
          próbkę. Co do skuteczności nie zdążyłam się przekonać:)
          • Gość: Tonia Re: Sposób na cienie pod oczami &&&&&&&&&&&&&&&&& IP: *.raster.krakow.pl 14.03.05, 09:01
            Zrób sobie algi pod oczy Janssena . Możesz też spróbować kuracji ampułkami
            janssen pod oczy z wyciągiem z przenicy. Dają bardzo dobre efekty.
          • Gość: Gogusia Re: Sposób na cienie pod oczami &&&&&&&&&&&&&&&&& IP: 213.199.214.* 13.05.05, 11:32
            Wiecie co ja tez mam takie jakby cienie pod oczami ale nie sa one zbytnio
            widoczne.... ale chcialabym miec czysta cere i byc ladna hihi :d zreszta ktora
            z nas by nie chciala :D
    • aniolek218 Re: Sposób na cienie pod oczami &&&&&&&&&&&&&&&&& 13.05.05, 10:42
      Może i ja dołożę coś od siebie odnośnie cieni pod oczami - mam z nimi problem
      od lat - a raczej miałam, bo teraz jest zdecydowanie lepiej. Były nie tylko
      sino-fioletowo-czarne, ale siegały do połowy policzków. Kremy, żele, maseczki,
      okłady - nie pomagały. Interniści, alergolodzy - nie potrafili znaleźć
      przyczyny. Zdecydowałam sie intensywną kurację u kosmetyczki, kilka zabiegów
      nawilżających i rozjaśniających, a potem odpowiedni krem podtrzymujący efekt
      (stosuję go nadal). Cienie nie znikły do końca ale jest o niebo lepiej,
      wreszcie wyglądam jak człowiek:):) Dla zainteresowanych - używam kremu firmy
      Sothys. pozdr
    • fruwam Re: Sposób na cienie pod oczami &&&&&&&&&&&&&&&&& 13.05.05, 10:45
      polecam krem pod oczy H.Rubinstein i koniecznie korektor YSL - super!
      • aniolek218 Re: Sposób na cienie pod oczami &&&&&&&&&&&&&&&&& 13.05.05, 11:41
        Fruwam - a drogi jest ten krem o którym piszesz?
        • fruwam Re: Sposób na cienie pod oczami &&&&&&&&&&&&&&&&& 13.05.05, 11:56
          niestety raczej tak ale jest naprawde niesamowity... wiem co to sa cienie pod
          oczami :/
    • Gość: Ewa Re: Sposób na cienie pod oczami &&&&&&&&&&&&&&&&& IP: 195.94.201.* 13.05.05, 11:36
      Po zuzyciu tubki Cernora moje cienie nie ruszyly sie ani na krok.
    • Gość: justyna Re: Sposób na cienie pod oczami &&&&&&&&&&&&&&&&& IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.05.05, 16:47
      A ja polecam ruch na świeżym powietrzu, np. jogging lub długie spacery. Pomogły
      mi jak dostałam sincow pod oczami od siedzenia przy komputerze 3 tygodnie gdy
      pisałam prace mgr, prawie nie wychodziłam z domu tylko siedziałam i pisałam,
      potem wyglądałam jak upior! A żeby je zamaskować używałam korektora ArtDeco -
      super!
      www.estyl.pl/sklep/customer/product.php?productid=16354&cat=315&page=1
    • Gość: B Re: Sposób na cienie pod oczami &&&&&&&&&&&&&&&&& IP: *.aster.pl 13.05.05, 19:39
      WYPRÓBUJ KREM POD OCZY Z BŁAWATKA- HERBIKA PLANT
      RANO SMARUJ SKÓRE POD OCZAMI KOSTKAMI LODU, TO JE OŻYWI
    • emma19 Re: Sposób na cienie pod oczami &&&&&&&&&&&&&&&&& 14.05.05, 00:54
      a ja mam dla Was inną propozycję -spróbujcie zastosować żel/maść na hemoroidy -
      tak włąsnie taką a to dlatego, że sińce pod oczami to nic innego jak poszerzone
      naczynia krwionośne, a maść/krem na hemoroidy ma właśnie za zadanie obkurczać
      naczynia krwionośne
      może nie każdą zadowoli efekt, ale cena na pewno nie będzie tak porażająca jak
      w przypadku niektórych kremów
      • Gość: elis Re: Sposób na cienie pod oczami &&&&&&&&&&&&&&&&& IP: *.icpnet.pl 17.05.05, 11:33
        A ja mam problem nie tylko z cieniami pod oczami, ale z całą obwódką wokół oczu!
        Ciemną otoczkę mam aż pod brwi. Kosmetyczka radziła mi kurację złuszczającą
        kwasami owocowymi, nie można jej ponoć stosować w okresie lata. Co wiecie na ten
        temat?
        Tych cieni mam serdecznie dość.
        • aniolek218 Re: Sposób na cienie pod oczami &&&&&&&&&&&&&&&&& 17.05.05, 12:10
          Ja też słyszałam ze jeśli stężenie kwasów jest odpowiednio niskie to można
          skorzystać znich również latem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka