Gość: Aga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 22:17 Jaki jest dobry i nie drogi nawilżający balsam do ciała Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: francuzeczka Re: Balsam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 22:20 a czy czerwony Garnier nie jest tlusty?? Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: Balsam 06.03.05, 22:26 zupełnie nie, bardzo lekki, ja się smaruję 2 razy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: francuzeczka Re: Balsam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 22:32 hmm.. bo reklamuja go na bardzo sucha i popekana skore co sugerowaloby tlustosc ;) ale skoro nie to moze sie skusze, bo akurat jest promocja w Tesco produktow Garnier. a inne balsamy z tej serii? pomaranczowy i zolty? ja jezeli chodzi o balsamy moge polecic Cztery Pory w piance, natychmiast sie wchlaniaja i pieknie pachna i Soraye. Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: Balsam 06.03.05, 22:39 Czerwony to akurat debiut z Garniera na mojej skórze, pozostałych nie znam, a masz może doświadczenia z Dove w pudełku albo Neutrogeną??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: francuzeczka Re: Balsam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 22:47 o tak brazujacy z Kolastyny jest ok:) z Neutrogeny nie mialam nigdy nic, a z Dove uzywalam balsamu ujedrniajcego i bylam zadowolona ale to nie byl ten w pudelku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naina Re: Balsam IP: *.adsl.inetia.pl 06.03.05, 22:51 Sprobuj balsamow Soraya,kosztuja ok 9 zl,ja mialam ten rozowy z kwiatem magnolii (jak dobrze pamietam)cudny zapach,szybko sie wchlanial i pozostawial bardzo gladka skore.Pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
szczawka Re: Balsam 07.03.05, 00:37 ja mialam dove w pudelku.skora jak jedwab,polecam,nie jest tlusta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Balsam IP: *.chello.pl 07.03.05, 00:40 Dove ma bardzo fajne balsamy, szczegolnie ten w pudelku, ja go uzywam juz od dluzszego czasu! Poza tym Nive Q10 tez jest fajny. Odpowiedz Link Zgłoś
szalona_kredka Re: Balsam 07.03.05, 00:53 do nog polecam st.ives!!! moze i nie zmniejsza potrzeby golenia jak sugeruja, ale jest naprawde swietny, ma fajna konsystensje, super sie wchlania i fajnie pachnie. jestem mu wierna od czasu jak przekonala mnie do niego kolezanka, czyli juz pare miesiecy=) Odpowiedz Link Zgłoś
frrancuzeczka Re: Balsam 07.03.05, 17:18 a tej samej firmu tylko ujedrniajacy? z milorzebem japonskim. nie mialam przyjemnosci z zadnym produktem tej firmy. co do serii, ktora proponuje Soraya to zywioly. ten z magnolia(rozowy) to chyba wiatr. Odpowiedz Link Zgłoś
setorika do Francuzeczki 07.03.05, 18:59 Słuchaj ten czerwony Garnier co mam to mam w pudełku, a widziałam dziś reklamę czerwonego balsamu garnier w butelce, więc chodziło mi o ten w pudełku, kosztował chyba 13,99 Odpowiedz Link Zgłoś
frrancuzeczka Re: do Francuzeczki 07.03.05, 19:08 no ja mowilam caly czas o tym w butelce! Odpowiedz Link Zgłoś