Gość: calille IP: *.dag.pl / *.crowley.pl 07.03.05, 14:49 szukam dobrego podkladu matujacego do 100 zl.Dotychczas sprawdzal sie Revlon ale chce go zmienic, bo skóra sie przyzwyczaiła i już tak dobrze nie matuje...:-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
new_woman Re: najlepszy podklad matujacy jaki mialyście!!!! 07.03.05, 14:59 Ja po wielu poszukiwaniach wreszcie trafiłam na ten, który mi odpowiada pod względem koloru,konsystencji a także efektu matujacego. Używam teraz już trzeciej tubki Fresh Matte Maybelline. A poza tym cena przystępna (już dokładnie nie pamietam, ale coś koło 25-30zł). Pozdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia76 Re: najlepszy podklad matujacy jaki mialyście!!!! IP: *.u.mcnet.pl 07.03.05, 15:10 superfit clinique cena 108 zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzi1 Re: najlepszy podklad matujacy jaki mialyście!!!! IP: *.acn.waw.pl 07.03.05, 16:03 loreal - ideal balance, ale kolory jak dla mnie za jasne niestety :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znowu ja Re: najlepszy podklad matujacy jaki mialyście!!!! IP: *.dag.pl / *.crowley.pl 07.03.05, 19:42 wszystkie podklady ktore wymienilyscie juz testowalam i nic.niestety za slabo dla mnie matują...eh, ja to mam z tą cerą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: najlepszy podklad matujacy jaki mialyście!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 19:51 mi polecano Estee Lauder i Bourjois ale kosztuja ponad 100 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kika Re: najlepszy podklad matujacy jaki mialyście!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 20:01 Lepiej zainwestowac w dobry krem matujący, na nim nawet podkład ze średniej półki (loreal, max factor na przykład) będzie się trzymał. Cera produkująca dużo sebum potrzebuje pielęgnacji, a nie zamalowania - podkład ma pełnić inne funkcje. Polecam ci: SVR krem matujący (możesz poprosić o próbkę w aptece, są duże - starczają na tydzień) doraźnie Clinique Pore Minimalizer, T-Zone Shine Control Wierz mi, jeśli te podkłady któe zostały juz wymienione zupełnie u ciebie nie działają to te droższe też nie będą - wiem, bo mam taka skórę i przechodziłam przez WSZYSTKIE podkłady matujące. Pielęgnacja jest najważniejsza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka_26 Re: najlepszy podklad matujacy jaki mialyście!!!! IP: *.szwajcarska.pl 08.03.05, 12:33 Bourjois nie kosztuje ponad 100 zł. Max Factor - Lasting Perfomance Unifiance - La Roche Posay Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia76 Re: superfit??? IP: *.u.mcnet.pl 08.03.05, 09:10 mnie matuje. oczywiscie nie na caly dzien, bo na taki efekt juz przestalam liczyc, ale superfit jest jedynym podkladem, ktory trzyma sie na mojej twarzy caly dzien, matuje i nie wysusza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: superfit??? IP: 212.244.242.* 08.03.05, 09:26 True Match L'Oreala!!!!! - wreszcie znalazłam odp mi podkład!! Odpowiedz Link Zgłoś
kingusi Re: najlepszy podklad matujacy jaki mialyście!!!! 08.03.05, 10:53 ja tez fresh mat maybeline i jestem b. zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
balbina_alexandra Re: najlepszy podklad matujacy jaki mialyście!!!! 08.03.05, 12:12 Double Agent Heleny Rubinstein, Teint Mat Purete YSL dość dobrze matuje Double Perfection Chanel Clarifying Make up Clinique Odpowiedz Link Zgłoś