Dodaj do ulubionych

najlepszy podklad matujacy jaki mialyście!!!!!!

IP: *.dag.pl / *.crowley.pl 07.03.05, 14:49
szukam dobrego podkladu matujacego do 100 zl.Dotychczas sprawdzal sie Revlon
ale chce go zmienic, bo skóra sie przyzwyczaiła i już tak dobrze nie
matuje...:-(
Obserwuj wątek
    • new_woman Re: najlepszy podklad matujacy jaki mialyście!!!! 07.03.05, 14:59
      Ja po wielu poszukiwaniach wreszcie trafiłam na ten, który mi odpowiada pod
      względem koloru,konsystencji a także efektu matujacego. Używam teraz już
      trzeciej tubki Fresh Matte Maybelline.
      A poza tym cena przystępna (już dokładnie nie pamietam, ale coś koło 25-30zł).
      Pozdr:)
      • Gość: monia76 Re: najlepszy podklad matujacy jaki mialyście!!!! IP: *.u.mcnet.pl 07.03.05, 15:10
        superfit clinique cena 108 zl
        • Gość: madzi1 Re: najlepszy podklad matujacy jaki mialyście!!!! IP: *.acn.waw.pl 07.03.05, 16:03
          loreal - ideal balance, ale kolory jak dla mnie za jasne niestety :(
          • Gość: znowu ja Re: najlepszy podklad matujacy jaki mialyście!!!! IP: *.dag.pl / *.crowley.pl 07.03.05, 19:42
            wszystkie podklady ktore wymienilyscie juz testowalam i nic.niestety za slabo
            dla mnie matują...eh, ja to mam z tą cerą...
            • Gość: beata Re: najlepszy podklad matujacy jaki mialyście!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 19:51
              mi polecano Estee Lauder i Bourjois ale kosztuja ponad 100
              • Gość: Kika Re: najlepszy podklad matujacy jaki mialyście!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 20:01
                Lepiej zainwestowac w dobry krem matujący, na nim nawet podkład ze średniej
                półki (loreal, max factor na przykład) będzie się trzymał. Cera produkująca
                dużo sebum potrzebuje pielęgnacji, a nie zamalowania - podkład ma pełnić inne
                funkcje.

Polecam ci:
                SVR krem matujący (możesz poprosić o próbkę w aptece, są duże - starczają na
                tydzień)
                doraźnie Clinique Pore Minimalizer, T-Zone Shine Control

Wierz mi, jeśli te podkłady któe zostały juz wymienione zupełnie u ciebie nie
                działają to te droższe też nie będą - wiem, bo mam taka skórę i przechodziłam
                przez WSZYSTKIE podkłady matujące.
                Pielęgnacja jest najważniejsza!!!
              • Gość: Inka_26 Re: najlepszy podklad matujacy jaki mialyście!!!! IP: *.szwajcarska.pl 08.03.05, 12:33
                Bourjois nie kosztuje ponad 100 zł.
                Max Factor - Lasting Perfomance
                Unifiance - La Roche Posay
        • winogroneczka superfit??? 07.03.05, 20:09
          on jest matujący???
          • Gość: monia76 Re: superfit??? IP: *.u.mcnet.pl 08.03.05, 09:10
            mnie matuje. oczywiscie nie na caly dzien, bo na taki efekt juz przestalam
            liczyc, ale superfit jest jedynym podkladem, ktory trzyma sie na mojej twarzy
            caly dzien, matuje i nie wysusza
            • Gość: kika Re: superfit??? IP: 212.244.242.* 08.03.05, 09:26
              True Match L'Oreala!!!!! - wreszcie znalazłam odp mi podkład!!
      • kingusi Re: najlepszy podklad matujacy jaki mialyście!!!! 08.03.05, 10:53
        ja tez fresh mat maybeline i jestem b. zadowolona
    • balbina_alexandra Re: najlepszy podklad matujacy jaki mialyście!!!! 08.03.05, 12:12
      Double Agent Heleny Rubinstein,
      Teint Mat Purete YSL
      dość dobrze matuje Double Perfection Chanel
      Clarifying Make up Clinique

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka