Gość: maxi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 14:52 Kupiłam ten piling, niska cena, na opakowaniu bardzo zachecajacy opis - dziś wieczorem testuję :0 A moze ktoś już zna?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maxi Re: Piling BOTOX efekt Bilendy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 18:24 No i użyłam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitipel Re: Piling BOTOX efekt Bilendy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.05, 18:32 no i co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Piling BOTOX efekt Bilendy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 18:39 No więc...Fajna formuła ale piecze jak nie wiem co (pisali o tym w ulotce), ale da się znieść. Skóra stałą się idealnie gładka. Zniknęły wągry - a miałam niewielkie. Nawet starła mi się dwutygodniowa krosta, którą męczyłam i nie dawałam sie zagoić. Zniknęły mi moje lekkie "zaprasowania" na dekoldzie i szyi, no i lekko popiekuje mnie twarz po nałożeniu kremu. Na razie jestem zadowolona z efektu- chyba mogę polecić ten kosmetyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: Piling BOTOX efekt Bilendy. IP: *.kg.net.pl / 80.51.254.* 07.03.05, 18:53 przecież juz było o peelingu termicznym Bielendy, wystarczy poszukać, chyba nawet kilka watków Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: Piling BOTOX efekt Bilendy. 07.03.05, 18:56 No to co że było, przecież to nie jest "ilość miejsc ograniczona" ;P Peeling- dla mnie bomba. I super ten tonik w żelu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Piling BOTOX efekt Bilendy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 18:59 Moze i było o tym pilingu, ale ja go kupiłam dziś i dzielę sie opinią. A ponieważ nie jestem tu non stop to nie wiem czy coś było czy nie i nie sprawdzam jak mam ochotę coś napisać. A jak było i Cię nie interesuje to po co wchodzisz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: Piling BOTOX efekt Bilendy. IP: *.kg.net.pl / 80.51.254.* 07.03.05, 19:02 no co wy dziewczyny? Od razu takie nerwy? Chciałam tylko powiedzeć, że jest tam dużo interesujących opini na temat tego peelingu, bo jak przeczytałam to chodziło równiez o opinie osób go używających. A tu od razu taka jatka... i za co? za dobre chęci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Piling BOTOX efekt Bilendy. IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 07.03.05, 19:05 oj nerwowo sie robi.... najwyrazniej zima za dluga trwa i wszyscy odczuwaja brak slonca..tez mam ochote wyniesc sie na Karaiby pozdrawaim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Piling BOTOX efekt Bilendy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 19:05 Zadna jatka tylko babskie gadanie a swoja droga właśnie szukałam pod hasłem Bielenda i piling bielenda i znalazłam tylko o enzymatycznym vinoterapia a ten jest z efektem mikrodemabrazji, zresztą wciaż sie niektóre tematy powtarzają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: Piling BOTOX efekt Bilendy. IP: *.kg.net.pl / 80.51.254.* 07.03.05, 19:11 bo to chyba było pod peeling termiczny...Chyba im więcej opinii, tym lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola a dla troche mlodszych?? IP: *.acn.waw.pl 07.03.05, 19:19 a jesli mam 22latka , mieszana cere i okropnie duzo wagrow to tez moge czy jednak za wczesnie;(???jak radzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: a dla troche mlodszych?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 19:28 Na wągry to lepiej zwykły piling mechaniczny np. warzywny gruboziarnisty lirene ale potem koniecznie maseczkę ściagającą. Ten bielendy z efektem botox to jest raczej przeiwzmarszczkowy a wągry pewnie wygładził chwilowo i przy okazji no i u mnie tych wągrów jak na lekarstwo więc mi nawet żel mujący je "usuwa". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dddwww Re: a dla troche mlodszych?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 22:29 jutro biegnę po to. Ile kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: a dla troche mlodszych?? IP: *.kg.net.pl / 80.51.254.* 08.03.05, 11:23 ok. 15 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitipel Re: a dla troche mlodszych?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 11:46 nie kupuj na tłustą zawągrzoną cerę pilingów eris - wszystkie zawiaerają olej minerlany!!! Kup sobie na spróbowanie za 1,20 torebeczkę z pilingiem dax bambusowym. Pełnowymiarowy kosztuje 11 zł, a nie ma zapychaczy w składzie Odpowiedz Link Zgłoś