Dodaj do ulubionych

podkład Diorlight

IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 09:55
Polecacie? Miałam tylko próbkę, po jednym razie ciężko stwierdzić, czy się
sprawdzi. Proszę też o opinie dot. korektora Diora (taki z aplikatorem czy
pędzelkiem, płynny). Mam straszne podkowy pod oczami.
Obserwuj wątek
    • Gość: agul Re: podkład Diorlight IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 12.06.02, 10:03
      Ja korektora nie używałam, ale mam ten podkład i dla mnie jest fantastyczny
      (ja w ogóle jestem maniaczką podkładów - mam chyba z siedem w domu, nie
      wiadomo po co:-) Więc tak- bardzo dobrze tuszuje wszystkie niedoskonałości
      mojej doskonałej cery, lekko rozświetla, nie tak bardzo widocznie, ale jednak
      cera staje się trochę bardziej promienna. Łatwo się rozprowadza,
      baaaaaaaaaardzo długo trzyma i ma ładne kolorki. Naprawdę, to jeden z moich
      najlepszych. Polecam gorąco
    • agus7 Re: podkład Diorlight 12.06.02, 10:03
      Jak już pisałam w innym wątku - byłam w sobotę na makijażu kosmetykami Diora
      wykonanym przez Sergiusza Osmańskiego :))) no i bez rewelacji. Użył właśnie
      podkładu Diorlight - jak dla mnie zwykły lekki podkładzik. Tez mam podkrążone
      oczy z natury i wspomniany przez Ciebie korektor Diora również nie zdziałał
      cudów. Pozdrawiam.
      • Gość: agul Re: podkład Diorlight IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 12.06.02, 10:05
        No widzicie, a ja jestem zachwycona. Może ja sobie go jakoś lepiej kładę niż
        Sergiusz?;-)
    • rossa_ Re: podkład Diorlight 12.06.02, 10:05
      Ja go mam i strasznie lubię, bo ma filtry SPF10 (też UVA), jest leciutki i
      prawie niewidoczny na skórze. Ale tylko lekko wyrównuje niedoskonałosci skóry,
      więc jeśli chcesz coś ukryć, to z pewnością nie nim- jest dobry do już ładnej
      cery.
      • Gość: Anja Re: podkład Diorlight IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 10:07
        Właściwie nie mam wiele do ukrycia, chcę wyrównać koloryt cery. Tylko te
        podkrążone oczy... Pocieszam się, że już odrobinka podkładu lekko tuszuje
        zmęczenie. Ale nie wiem, czy jest sens wydawać na podkład i korektor, czy
        wystarczy sam podkład?
        • Gość: coralin Re: podkład Diorlight IP: 217.153.103.* 12.06.02, 14:00
          Diorlight testowałam i raczej jest leciutki więc z tuszowaniem nie radzi sobie
          tak jak korektor. A z delikatnych podkładów na lato polecam do wypróbowania
          Givenchy Teint Mirror i matująco-rozświetlający Chanel, którego używam. A z
          niższej półki to przetestowałam i jestem zachwycona Natural Sensation Rimmela.
          Wszystkie te podkłady są lekkie, uszlachetniają cerę.
        • Gość: gAndzia Re: podkład Diorlight IP: *.se.com.pl 12.06.02, 14:10
          Gość portalu: Anja napisał(a):

> Właściwie nie mam wiele do ukrycia, chcę wyrównać koloryt cery. Tylko te
          > podkrążone oczy... Pocieszam się, że już odrobinka podkładu lekko tuszuje
          > zmęczenie. Ale nie wiem, czy jest sens wydawać na podkład i korektor, czy
          > wystarczy sam podkład?

skoro masz bardzo widoczne cienie, sam podkład nie wystarczy. może spróbuj
          korektor YSL Touche Eclat, we flamastrze z pedzielkiem, ja zużywam trzeci i jest
          bardzo OK. Świetny jest tez nieco tańszy korektor CliniQue, płynny z gąbeczką:)

• Gość: Anja Re:korektor - do gAndzi IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 14:26
            Witaj,
            o YSL właśnie myślałam, ale na wizażu kilka dziewczyn pisało, że "zbiera się"
            po kilku godzinach w zmarszczkach czy załamaniach. A jak się u Ciebie sprawuje?
            Proszę Cię też o podanie ceny.
            Anja
            • Gość: gAndzia Re:korektor - do gAndzi IP: *.se.com.pl 12.06.02, 15:11
              Anju, ceny nie pamiętam, bo on jest b.wydajny i mam go od dawna, ale pewnie
              koło 100 zł. Troche mi sie zbiera, ale tak jest chyba z kazdym korektorem.Ma
              specjalne pigmenty odbijajace światło i jest bardzo wygodny. Cienie to mój
              problem, więc korektora uzywam na co dzień i ten jest najblizszy ideału:) Może
              przetestuj w perfumerii, weź troszkę pod oczy i zobacz efekt po kilku godzinach?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka